Mirosław Kmieć trenerem Zagłębia Sosnowiec

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Mirosław Kmieć trenerem Zagłębia Sosnowiec

Postprzez Tomcjo 2013-10-27, 9:17 am

A ja mysle ze to nie jest ostatni raz Kmiecia w Zaglebiu . Wròci oknem !
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC
Tomcjo

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2013-10-31, 8:32 pm

No i Mirosław Kmiec trenerem GARBARNII od dnia dzisiejszego - jak
podaje 90 minut - Panie Mirku Powodzenia .-

Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez Tomcjo 2013-10-31, 8:50 pm

Garbarnia raczej odpuscila sobie lige . Ale jak Kmiec ich utrzyma to komus bedzie bardzo glupio . Powodzenia bo to fajny klub .
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC
Tomcjo

Postprzez August 2013-10-31, 9:46 pm

Tomcjo napisał(a):Garbarnia raczej odpuscila sobie lige . Ale jak Kmiec ich utrzyma to komus bedzie bardzo glupio . Powodzenia bo to fajny klub .

Ciekawe dlaczego sobie odpuściła. Przecież ma dużo więcej forsy od Zagłębia. Tak czy owak wydaje mi się że Kmieciu zrobił dobry deal bo odszedł do bogatszego klubu
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2013-11-01, 9:41 am

A może być tak ze w przerwie zimowej będzie miał szanse sprowadzić
zawodników z Zagłębia bo na pewno nowy trener dokona zmian personalnych
w składzie Zagłębia - tak myślę
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez novack 2013-11-01, 10:02 am

Tadeusz Wisniewski napisał(a):A może być tak ze w przerwie zimowej będzie miał szanse sprowadzić
zawodników z Zagłębia bo na pewno nowy trener dokona zmian personalnych
w składzie Zagłębia - tak myślę
Pozdrawiam
Tadeusz

Polecam mu Wieczorka i Czarneckiego.
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez Tomcjo 2013-11-01, 4:06 pm

Doszedlem do wniosku ze sobie odpuscili po tym jak bez powodu pozbyli sie czolowego strzelca a przed sezonem wymienili prawie cala druzyne na mlodszych . No i miejsce w tabeli pokazuje ze sobie odpuscili . A ja z kolei nie rozumiem dlaczego Garca ma miec wiecej kasy od Zaglebia . Stadion na A klase i transfery juniorow tego nie pokazuja . Raczej klub duzo biedniejszy choc moze bez dlugow. Sponsor tez nieznany .
I fragment z forum Garbarnii ktory nie swiadczy o kasie w klubie z Ludwinowa

Prawda jest taka,że narzekać wszyscy umiemy, tylko nikt nie ma pomysłu co zrobić aby było lepiej. Być może trochę odbiegnę od tematu, ale przed sezonem Klub zwrócił się do kibiców o pomoc przy organizacji spotkań w Hucie na zasadzie wolontariatu.
Nikt się nie zgłosił, a z boku słychać było głosy że to niepoważna żebranina a niby skąd Garbarnia miała wziąć kasę na zatrudnienie dodatkowych osób?).
Tymczasem pracy jest naprawdę niemało, chociaż nie jest ona ciężka (i całe szczęście). Ale odsądzać od czci i wiary kogoś kto się zgłosił do pomocy w Klubie to na trybunach wszyscy potrafią. Ale posprzątać po sobie kubek po kawie czy tackę po kiełbasce już nikt nie potrafi, każdy ma w dupie. A wiecie kto to robi po każdym meczu? Prezes! Nie wiecie! Bo nie widzicie.
Za każdym razem po meczu trzeba ściągnąć naszą reklamę i uprzątnąć trybuny przed przekazaniem obiektu administratorowi. Wiecie, kto to robi? Nie wiecie! Ale wy tylko widzicie "człowieka z plakietką" który poszedł w "dyrektory".
Mówicie, że wam prezes nie robi wyjazdów. Byłem z wami na takim jednym w Starachowicach. Połowa już w drodze "tam" straciła orientację w terenie. Albo do Suchedniowa, kiedy nie zechcieliście się zebrać w komplecie, bo nagle 5 osób zrezygnowało. a bus pojechał, myślicie że kto załatwił kasę na pokrycie reszty kasy?! Nie wiecie…
Narzekacie, że się nic nie robi, że się nie jeździ. A spróbujcie się panowie szlachta zorganizować, załatwić busa, zadzwonić do gospodarzy aby zarezerwować bilety siebie, zrobić listę, zebrać kasę.
Nie , wy tylko widzicie że sobie Bochenek załatwił wyjazdy z zespołem. Ale tego, że jest na każdym meczu, prowadzi stronę, robi zdjęcia. że na stronie są relacje z meczów rezerwy, juniorów i trampkarzy to już wajs, tak ma być. Ale że trzeba na to poświęcić troszkę czasu, to już was nie obchodzi.
Sory Folcik, że akurat Tobie się trochę oberwało, bo to nie jest pisane do Ciebie. Ale taka jest mentalność kibiców Garbarni. I ktoś to musiał napisać, zanim zrobicie z prezesa drugiego Groteskę, jak to zwykliście mawiać.
Tomcjo

Postprzez August 2013-11-01, 9:54 pm

Tomcjo napisał(a): A ja z kolei nie rozumiem dlaczego Garca ma miec wiecej kasy od Zaglebia . Stadion na A klase i transfery juniorow tego nie pokazuja . Raczej klub duzo biedniejszy choc moze bez dlugow. Sponsor tez nieznany .

Słyszałem niedawno, że sprzedali jakieś swoje grunty w Krakowie, za które dostali sporo kasy. Stąd to moje przekonanie. Ale polemizować nie chcę bo mnie Garbarnia i praca w niej Kmiecia interesuje tyle co sytuacja w Noteciance Pakość.
August

Postprzez Tomcjo 2013-11-17, 8:50 pm

Kmiec ponownie wygral na wyjezdzie . Tym razem 1-0 ze Świtem . I zdobyl juz 7 pkt w trzech meczach . Ale do pozostania brakuje 9 pkt tyle samo co nam do awansu . Obu teamom nie bedzie łatwo na wiosne .
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC
Tomcjo

Postprzez August 2013-11-18, 10:00 pm

Tomcjo napisał(a):Kmiec ponownie wygral na wyjezdzie

MIałem swoje wątpliwości co do zwolnienia Kmieca, to fakt. Ale skoro stało sie jak się stało, życząc Panu Mirkowi szczęścia w dalszej drodze trenereskiej,szczerze powiedziawszy, niewiele mnie interesuje. Jakby nie było moim klubem jest Zagłębie Sosnowiec, nie Garbarnia.
August

Postprzez Tomcjo 2013-11-23, 10:30 pm

Kmiec pojechal do Radomia i zabral chytrej babie trzy punkty i tez ma 6 pkt straty . Tylko ze do pozostania w lidze . I o co tu chodzi ? Czemu z Zaglebiem sie nie dalo a czerwona latarnia tak . Moze po udanej rundzie za bardzo zakumplowal sie z zawodnikami i dal sobie wejsc na glowe . A moze cos innego . Mam nadzieje na szczery wywiad z nim przed runda wiosenna . Moze da sie namowic na szczera rozmowe .
Tomcjo

Postprzez Sir 2013-11-25, 2:48 am

Czyli udane posunięcie Prezesa Jaroszewskiego?? Ciekawe, jak Smyła przygotuje zespół w zimie...bo motorycznie i kondycyjnie nasi naprawdę w tej rundzie dobrze się prezentowali ( szwankowała głownie skuteczność )
Sir

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna