Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez kriss68 2013-06-23, 11:37 am

Trzeba pamiętać że Kudła ,Cyganek i Weis kończą wiek młodzieżowca i trzeba kimś sensownym ich zastąpić (min. dlatego postawiono na Dawida bo nie blokował miejsca zawodnikowi z pola) .
Jest Grunt i Tylec ale czy przy ich obecnej dyspozycji/umiejetnościach/doświadczeniu stać ich na grę w pierwszym składzie ?
kriss68

Postprzez misiek2706 2013-06-23, 9:04 pm

Moim zdaniem powinniśmy kupić Lachę od zdzichów i sprowadzić kogoś solidnego na bramkę ponieważ to nam będzie bardzo potrzebne o długo wyczekiwaną I ligę :) a także można zaangażować w grę na ludowym Roberta Demjana ponieważ jest na wylocie z tego syntetycznego bielskiego klubiku jakim jest podbeskidzie :) może też można poprośić Legię o kilku zawodników od nich nie chodzi mi między innymi o słynnego Marka Saganowskiego ale o troszeczkę młodej ekstraklasy :-)
misiek2706

Postprzez Tomcjo 2013-06-23, 9:55 pm

Urwał nać . Tracimy kolejnego zawodnika . Ryndak do Podbeskidzia . Jak tak dalej pojdzie w tym tempie z podstawowej jedenastki zostana niedobitki .
Tomcjo

Postprzez Anakin 2013-06-24, 6:18 am

Spokojnie. Nie wiem po co ten lament. Testy to jeszcze nie podpisanie kontraktu. Zapewne udana runda sprawiła że jest zainteresowanie naszymi piłkarzami.
Anakin

Postprzez STACH PL 2013-06-25, 12:50 pm

Anakin napisał(a):Spokojnie. Nie wiem po co ten lament. Testy to jeszcze nie podpisanie kontraktu. Zapewne udana runda sprawiła że jest zainteresowanie naszymi piłkarzami.

Zainteresowanie jest i to spore, śledząc ostatnie artykuły prasowe dochodzę do wniosku,że polityka klubu jest następująca " możesz odejść ale tylko do ekstraklasy"
GKS Tychy był zainteresowany zatrudnieniem Jankowskiego i Szatana ale Zagłębie i zainteresowani zawodnicy nie wyrazili zgody.
STACH PL

Postprzez pyla 2013-06-26, 9:38 pm

Dzisiaj w Podbeskidziu miał być testowany Ryndak, ale w składzie Go nie widziałem. ?
pyla

Postprzez August 2013-06-27, 9:27 pm

Na razie jakoś cicho co do transferowych przymiarek. Zarówno w jedną jak i drugą stronę.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez STACH PL 2013-06-28, 3:43 pm

August napisał(a):Na razie jakoś cicho co do transferowych przymiarek. Zarówno w jedną jak i drugą stronę.

Totalny brak informacji,z prasy to można dowiedzieć się więcej o zespołach z niższych lig niż o naszym zespole.
Jedyny dzisiejszy nius to o prezydencie Górskim jak go to wyjebali katowiczanie z trasą DTŚ. Masz Kaziu tą swoją sralezie,ale to było do przewidzenia,zresztą nie ten temat
STACH PL

Postprzez Luis 2013-06-28, 4:36 pm

O transferach pewnie będzie głośniej, od poniedziałku i przez cały miesiąc, wiec cierpliwosci. Biorąc pod uwagę prace Kmiecia w Andrychowie nie zdziwię się jeśli przetestuje Przemysława Knapika (17 goli w ubiegłym sezonie). A ja chętnie bym widział Adriana Sikorę, oraz Kozika z BKS-u. Doświadczony bramkarz, a tylko 3 liga. Może wyciągniemy go od przyjaciół? Ciekawie by było gdyby ktos zainteresował się Danielem ( odchodzi z Rakowa), oraz Szmatiukiem. Kolejny doświadczony z naszych okolic. Do tego 2 młodych z Legii, zachowanie obecnego składu i jest druzyna na awans:) A co do Ryndaka, to chyba jakiś ZART! Moim zdaniem jest za słaby na Zagłębie (max ławka), a ktoś puścił famę, że ma testy w Bielsku. Haha już widzę, jak Michniewicz sprowadza takie drewno!
Luis

Postprzez misiek2706 2013-06-28, 6:11 pm

Mine też zastanawia jedna rzecz czy możemy kupić Lachę od zdzichów chciał bym go zobaczyć znów na Ludowym w barwach Zagłębia :-) to co wyżej szanowny kolega Luis napisał to niemalże w pełni się z tym zgadzam :D Można spróbować zaangażować Marcina w powrót na Ludowy :-)
misiek2706

Postprzez Luis 2013-06-28, 6:45 pm

misiek2706 napisał(a):Mine też zastanawia jedna rzecz czy możemy kupić Lachę od zdzichów chciał bym go zobaczyć znów na Ludowym w barwach Zagłębia :-) to co wyżej szanowny kolega Luis napisał to niemalże w pełni się z tym zgadzam :D Można spróbować zaangażować Marcina w powrót na Ludowy :-)

Jeśli chodzi o Lache, to dajmy sobie już spokój. Od jego odejścia dzieje się tylko lepiej. A tak na marginesie miałem okazje poznac pana Marcina i sam musze przyznac, iż to bardzo specyficzny człowiek. Niby Zagłębie jego domem, a takl na prawde trzymał się tylko z Pajakiem i tylko w czasie meczu wszystko wygladalo super, a po meczu nie dopuszczali do siebie innych piłkarzy. Z tego co sie orientuje, Pajaka tez sympatia za bardzo nie darza, wiec nie bede zdziwiony jego odejsciem. Lacha trzymał w ryzach wielu piłkarzy, ktorym sie to nie podobało, ale wywierał zbyt duza presje, aby to zakonczyli.
Luis

Postprzez gargamele 2013-06-28, 8:19 pm

Panie Luis...cos pan zmyslasz...Pająka nie lubią?Bzdura kompletna!!!Dajmy spokój Marcinowi,choc też bym go w naszych barwach zobaczył ponownie.
gargamele

Postprzez zagłębiakos 2013-06-28, 8:58 pm

misiek2706 napisał(a):Mine też zastanawia jedna rzecz czy możemy kupić Lachę od zdzichów chciał bym go zobaczyć znów na Ludowym w barwach Zagłębia :-) to co wyżej szanowny kolega Luis napisał to niemalże w pełni się z tym zgadzam :D Można spróbować zaangażować Marcina w powrót na Ludowy :-)

Nie rozumiem jednej rzeczy !!! Jak można płakać za zawodnikiem który jest jednym z wielu którzy sprzedawali Zagłębie !!!! Jest jednym z kilku osób którzy zniszczyli to co było budowane z wielkim mozołem po upadku początkiem lat 90 -tych Lachowski miał najwięcej za uszami w procederze handlu meczami i oszukiwaniu nas wszystkich , a Wy ciągle macie go za bóstwo !!! . Każdy kto chce, chciał robić pieniądze w nieuczciwy sposób na naszym Zagłębiu nie powinien mieć miejsca ani w historii klubu ani w naszej pamięci a tym bardziej tęsknić za jego powrotem !!!
zagłębiakos

Postprzez KBB 2013-06-28, 9:05 pm

ojtamojtam
Lacha na emeryturze
Pająk też już high time
za Ryndakiem nie ma co płakać
szukać bramkarza i młodych do gry a nie na ławe!
KBB

Postprzez Luis 2013-06-28, 9:15 pm

gargamele napisał(a):Panie Luis...cos pan zmyslasz...Pająka nie lubią?Bzdura kompletna!!!Dajmy spokój Marcinowi,choc też bym go w naszych barwach zobaczył ponownie.

Po pierwsze napisałem, iż co do Pajaka to tak mi się wydaje, a nie, że jestem pewny. Sytuacja wyglądała tak, że Lacha bardzo się rządził, w związku z czym nie był lubiany, a skoro Pająk trzymał się razem z nim, to automatycznie na Adriana również krzywo patrzyli. Jak jest teraz nie wiem. To prawda, Pajak jest sympatyczny, ale trzymając sie z Lachowskim, zamykał się na innych ludzi. Całkowicie zgadzam się z ZAGŁĘBIAKOSEM!!! Płaczecie za nim, a facet dymał Zagłebie jak tylko chciał. Dla mnie to smieszne. Mówicie, że kochacie Zagłębie, to czemu chcecie, aby grał tu zawodnik, który NAS oszukiwał i zdradzal??? To jest absurd. To tak jakby wasza żona, która kochacie, przyprawiała Wam rogi, a Wy byście dalej darzyli sympatia jej kochanka:/ Dla takich ludzi jak Rudy, Tochel, Ujek, Lacha itp nie ma u nas miejsca i bardzo dobrze. Tak samo nie chce widzieć już u nas Drzymonta!! Ten to dopiero ma tupet! W momencie jak odszedł z Bełchatowa i był bezrobotny, to uznał , iż woli nic nie robić, niż grać w ZAGŁĘBIU! A w tym samym czasie, taki Mójta, który w ogóle nie jest związany z naszym regionem, był wdzięczny Baczyńskiemu za zatrudnienie.
Luis

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna