Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
August napisał(a):Czy to pismo to projekt do dyskusji czy też gotowiec już przesłany Kopciowej
August napisał(a):No to za bardzo nie ma o czym dyskutować. Mam wrażenie, że Kopciowa jest tylko fiszka, która ma nadstawiać cztery litery w społeczenie głośnych sprawach, które dostała w swoje kompetencje (sport, edukacja). I nie ma za bardzo do gadania jako osoba bez zaplecza politycznego. Osobiście jestem ciekaw czy to jej pomysł czy kogoś innego zlikwidowania szkolnych stołówek i objęcia dziaciaki cateringiem.
django napisał(a):(...) wybranie kobiety, która w życiu nie miała do czynienia ze sportem, nie tylko pokazuje jak krótką ławkę rezerwowych ma Górski, ale też jak bardzo w dupie Słońce Silesii ma sosnowiecki sport.
Adam1906 napisał(a):django napisał(a):(...) wybranie kobiety, która w życiu nie miała do czynienia ze sportem, nie tylko pokazuje jak krótką ławkę rezerwowych ma Górski, ale też jak bardzo w dupie Słońce Silesii ma sosnowiecki sport.
Z ust mi wyjąłeś te słowa django
STACH PL napisał(a):Już za dwa lata te osoby będą tylko nieprzyjemnym wspomnieniem.
Lars napisał(a):Jak widać Zagłębie jako region kurczy się, a klub jest powoli przystosowywany do takiego stanu rzeczy. Wiadomo przecież, że miejsce klubów z małych miejscowości jest w niższych ligach, a na najwyższym szczeblu zwykle grają kluby z dużych miast. W 1985 roku było nas 256 tysięcy. Teraz jest nas 214 tysięcy, a wg prognoz GUS w 2035 roku będzie nas 160 tysięcy. Małe miasto mały klub.
STACH PL napisał(a):Adam1906 napisał(a):django napisał(a):(...) wybranie kobiety, która w życiu nie miała do czynienia ze sportem, nie tylko pokazuje jak krótką ławkę rezerwowych ma Górski, ale też jak bardzo w dupie Słońce Silesii ma sosnowiecki sport.
Z ust mi wyjąłeś te słowa django
Już za dwa lata te osoby będą tylko nieprzyjemnym wspomnieniem.
A Kazimierz Górski zostanie zapamiętany jako grabarz sosnowieckiego sportu.![]()
Precz z Silesią.
August napisał(a):Lars napisał(a):Jak widać Zagłębie jako region kurczy się, a klub jest powoli przystosowywany do takiego stanu rzeczy. Wiadomo przecież, że miejsce klubów z małych miejscowości jest w niższych ligach, a na najwyższym szczeblu zwykle grają kluby z dużych miast. W 1985 roku było nas 256 tysięcy. Teraz jest nas 214 tysięcy, a wg prognoz GUS w 2035 roku będzie nas 160 tysięcy. Małe miasto mały klub.
Nie pisz głupot. Przy jakiejkolwiek w miarę sensownej polityce marketingowej piłkarskie Zagłębie powinno być futbolową wizytówką minimum czterech miast tworzących region. A to już coś nawet przy ujemnym przyroście ludności w Zagłębiu Dąbrowskim.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników