Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Adamek182 napisał(a):Ja nie bardzo rozumiem was panowie. Pierwsze-Baczyński. OK. Zajebiscie,uratuje to co spierdolili inni. Wow. Teraz odwrót o 180 stopni. Pilką ządzi zacofany gość. I jazda. Najpierw ...Uuuuu otwarta trybuna jest zamknięta,jak można -kto to wymyślił!! Trzeba otworzyć!!! Usłuchali? Otwarli! Uuuu,na ch&j otwierali? Znowu źle....nie będe chodził bo jest otwarta.
Adamek182 napisał(a):Co do Django(nieco wyżej)to doszły mnie słuchy że w przerwie zimowej albo na przyszły sezon przygotowane sa kontrakty dla młodych chłopaków(czyt. chcących niewiele za grę)z regionu więc oszczędzania ciąg dalszy. Nie mówię że to źle bo przynajmniej jeden z tych młodych według mnie powinien grać już od początku tego sezonu w Zagłębiu i zdobywać doświadczenie. Bardziej chodziło mi o potwierdzenie twojego posta.
pyla napisał(a):. Zaraz ktoś napisze że uzyskując awans nie podołamy organizacyjnie i finansowo w 1 lidze , jeżeli tak by miało być / nie siedze w temacie/ to nikt nam 1 miejsca w grupie i satysfakcji sportowej nie odbierze a do rozgrywek w wyższej lidze nie musimy przystępować z w/w powodów oddając miejsce następnej drużynie.
pyla napisał(a):Jaka degradacja - pozostajemy w dotychczasowej, jeszcze nikt nikogo nie zdegradował za wygranie grupy
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack