Zagłębie Sosnowiec - Ruch Radzionkow 15.11.2003

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2003-11-15, 5:46 pm

edddie napisał(a):Były u Was dzisiaj Cidry?? Podajcie liczbe :wink:

Hej Śląsk! :twisted:

40 0 flag odpalaja 4 race
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez CharoN^ 2003-11-15, 6:31 pm

Jazda niesmaowita dzisiaj na meczu :twisted:. Wogóle gratulacje dla kopaczy, którzy zdobyli pozycje lidera i wywalczyli cztero punktową przewage nad Włókniarzem i Śląskiem. Aaaaa ... zapomniał bym ... wielkie słowa uznania dla FB za oprawę tego meczu (jesteście boscy :twisted:) oraz dla wszystkich kibiców, którym chciało się wydzierać gardła :P. Na młynie to niemożna było rąk rozłożyc taki tłok ... tak zresztą powinno być. Przyjechało 40 ziomków z Radzionkowa i myśleli że zawojują stadion cichutkimi śpiewkami i czterema racami :lol:. A chyba wiem czemu byli tak cicho ... . Mieli co podziwiać z naszej strony :twisted: :twisted: !-.-!

2 LigA 2 LigA ZaGłęBie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez Madball 2003-11-15, 7:46 pm

Nie najlepsza gra , ale 3 punkty zostały w Sosnowcu a to najważniejsze. Oprawa meczu na wysokim poziomie.Byle tak dalej.

Oi! Oi! Zagłębie Sosnowiec !!!!!!
Madball

Postprzez Gość 2003-11-15, 8:58 pm

No ja wcale nie uważam że byliśmy znów tak cicho, bo wydaje mi sie że nasz doping był dobrze słyszalny i wcale nie przyjechaliśmy zawojować wasz stadion tylko kibicować naszej drużynie. Mieliście super oprawe to trzeba przyznać ale dopind dopiero dobry jak sie właczyła reszta stadionu.
Gość

Postprzez PawełK 2003-11-15, 9:29 pm

Szkoda ze tylko 1-0 ale zawsze to 3 pkt.
Gratulacje dla FB za oprawe ale z pewnoscia na wiosne bedzie jeszcze lepiej :!: :D
PawełK
pyszałek

Postprzez Franz 2003-11-15, 9:34 pm

CharoN^ napisał(a):Na młynie to niemożna było rąk rozłożyc taki tłok ... tak zresztą powinno być.

To pomyśl co będzie się działo na meczach w rundzie wiosennej. Ja wole nie myśleć :?
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez Qni 2003-11-15, 9:58 pm

Hapisalem do tej hanyskiej ESKI !! :twisted:

Mecz momentami mogl sie podobac, szkoda niewykozystanych sytuacji, bo moglo by wiecej niz 1:0. Ale 3 punkty sa i trzeba sie z tego cieszyc!!

Oprawa byla najlepsza jaka do tej pory widzialem !! :o :o :shock: :D

Byle do wiosny.......
Qni

Postprzez Wally 2003-11-15, 11:45 pm

Jak na moje oko trudno mi było doliczyć 30 kolesi z Radzionkowa, więc wg mnie było ich 25-30, nie więcej. Oprawa wreszcie na poziomie. Ale liczyliśmy,że Ruch się pojwi i FB musiało się pokazać :D Chłopaki mamy lidera i to się liczy :!: Jesteśmy najlepsi 8)
Wally

Postprzez lukes 2003-11-16, 1:05 am

edddie napisał(a):
. W drugiej połowie na murawie kabaret:) przy prowadzeniu jedenastki z Żar każde spięcie to pad grajka promienia na murawe i "płacz". Sędzia nie odgwizdywał to zaraz wszystko w porządku u zawodnika i sprintem w inne miejsce boiska aby chronić zespół przed utrata brameczki.
Hej Śląsk! :twisted:

skad my to znamy :?: :P na szczesnie nam sie udalo 8)
lukes
no spin

Postprzez R/R 2003-11-16, 10:37 am

STARY WEZ SOBIE ZOBACZ 1 FOTKE Z WASZEJ GALERI ROBIONA PRZEZ WASZEGO GOSCIA ...I SKACZ PIERDOLIC ZE LICZYSZ TAM I WYCHODZI CI 25 OSÓB ...BO JA DOKŁADNIE DOLICZAM SIE ZA KAZDYM RAZEM 39 OSÓB !! Pozdro ...Zajebista oprawa !! Do zobaczenia na wiosne !!

19 CIDRY 19 :twisted: :twisted: :twisted:
R/R

re

Postprzez Qba 2003-11-16, 11:17 am

ale to liczysz z policja czy bez? :lol:
Qba

Postprzez Gość z Radzionkowa 2003-11-16, 12:15 pm

Skoro już dyskusja o naszej liczbie. Potwierdze co piszą koledzy. Dokładnie na sektorze było nas 39 osób. 38 przyjechało do Sosnowca w grupie (przeliczone na zbiórce, i już u was pod stadionem), w trakcie meczu dotarła jeszcze jedna osoba - w sumie więc 39, co zreszta potwierdziło się w kolejnym przeliczniu :) Do tego mogę dodać, że dwóch naszych kibiców było jeszcze na murawie - robili zdjęcia i filmiki na potrzeby naszej witryny internetowej. Na pewno około 20 pikników-emerytów było z wami incognito na trybunach - widzieliśmy ich jak się zbierali przed meczem, ale apelu by wejść na sektor gości już nie posłuchali :) A jeszcze jeden z was napisał na naszym forum, że samochód z naszymi kibicami miał z wami przejścia, i jak widać na sektor nie dotarł. Prawdę mówiąc jednak nikt z nas nie wie kto to był, więc ile w tym prawdy nie mogę powiedzieć.
Liczba jednak w żadnym wypadku nie satysfakcjonująca nas samych. Ja osobiście liczyłem że będzie nas około 100 na sektorze (tyle na przykład było nas przed rokiem w Bielsku). Początkowo było zapotrzebowanie na dwa autokary, ale tych nie udało się załatwić. A na jazdę komunikacją miejską przez Bytom, Chorzów, Katowice, wreszcie do Sosnowca jak widać wielu osobom nie starczyło już... nie wiem, pewnie odwagi. No cóż, nie jesteśmy Ruchem Chorzów czy choćby Polonią Bytom. A apropos tych obaw to jak wieść niesie w dorodze powrotnej ustawić się na nas próbowały ekipy GKSu i Polonii.
Tyle na temat, wierzę, że ten wątek wyczerpałem.
Dla Zagłębia gratulacje za naprawdę robiącą wrażenie oprawę. I teraz kiedy mój Ruch jest bez sznas na awans, za was trzmam kciuki, bo wasze miejsce jest conajmniej w tej drugiej ldze.
FORZA CIDRY!
Gość z Radzionkowa

Postprzez CZaRnYY 2003-11-16, 12:34 pm

Przyjechało 40 ziomków z Radzionkowa i myśleli że zawojują stadion cichutkimi śpiewkami i czterema racami . A chyba wiem czemu byli tak cicho ... . Mieli co podziwiać z naszej strony !-.-!

No i tak była to najlepsza ekipa przyjezdna na ludowym w tej rundzie (byli bezkonkurencyjni :D), a doping był słyszalny chociaż pojawiał się sporadycznie... ale ogolnie najlepsza ekipa jaka była u nas w tej rundzie ;) wiec szacunek sie nalezy
CZaRnYY

Postprzez piknikFC 2003-11-16, 12:49 pm

40 :shock:
piknikFC

Postprzez piknik fans 2003-11-16, 1:19 pm

tak 40 !! a dokładnie 39... sam liczyłem na zdjęciu ich sektora...chociaż na meczu jak liczyłem to naliczyłem jakieś 25-30...tak to jakoś z daleka widać......ale na zdjęciu wyraźnie widać że było 39 osób!!!
piknik fans

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna