Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
django napisał(a):Efekty kreatywności Baczyńskiego już znamy, a nazywają się Stach i Wyrobek. Nie zdziwiłbym się, gdyby coś na rzeczy było z Pierścionkiem, wszak to ulubieniec Baczyńskiego. Obecny prezes w czasach ekstraklasy mocno walczył o to żeby Pierścionek został trenerem, choć wtedy stanęło na... Orzeszku, którego chciał zbawca Szatan. Tylko zastanawiam się na ile atrakcyjna dla Pierścionka byłaby posada w Zagłębiu, skoro w Balinie ma pewną wypłatę, a w Sosnowcu niekoniecznie. A w ogóle czekam na uaktywnienie się w temacie fanów Krzyśka Tochela
pyla napisał(a):Zapomniałeś o Ojrzyńskim na którego wylewano kubły pomyj a teraz coNie jestem fanem Wyrobka, jestem zdania że w Zagłębiu dorabia do EMERYTURY a ZAGŁĘBIE i wyniki ma gdzieś. A Pierścionek jako jedyny przez ostatnie czasy miał jakie takie wyniki ale czy z tego materiału da się coś jeszcze zrobić nie wiem. Bez względu jaki trener by nie przyszedł to gorzej być nie może - może warto zaryzykować
django napisał(a):A w ogóle czekam na uaktywnienie się w temacie fanów Krzyśka Tochela
tiktak napisał(a):Jestem i wcale się z tym nie kryję,
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack