Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
August napisał(a):Ja wyszedłem nawet szybciej. I powiedziałem sobie, dosyć. To w moim wieku juz nie jest na moje zdrowie i układ nerwowy. Lepiej taki dzień spędzic z rodzina aniżeli na takim dzadostwie. Nie ulega dla mnie wątpliwości, że nastapi spadek bo ani drużyna ani sam klub na poziomie 3-ligowym nie są. A plany na 3 ligę miały być takie:
http://sportcom.pl/aktualnosci/czytaj/z ... sosnowiec/
Jeśli nawet klub przetrwa to trzeba by zmienić w nim wszystko. Począwszy od wyjebania Baczyńskiego, który jako Prezes po prostu już się nie sprawdził. I nikt inny jak nie on odpowiada za sprowadzenie Jorgusia Wyrobka. Klub jak nie miał tak nie ma ani koncepcji ani strategii działania. I nie sądzę aby w najbliższym czasie taki miał.
W każdym razie szkoda się oszukiwać, że spadek będzie trampoliną do odbicia. Bo w tym układzie jaki jest, nie będzie. 3 liga też miała być taką i po kilku sezonach widać, jeak jest.
I jeszcze jedna prośba do baranów z SKZS. Jesli nie macie innego pomysłu marketingowego jak z dziećmi z bidula to dajcie sobie spokój, a nie znęcajcie sie nad sierotami pokazując im mecze Zagłębia.
Wesołych Świąt
August napisał(a):jeszcze jedna prośba do baranów z SKZS. Jesli nie macie innego pomysłu marketingowego jak z dziećmi z bidula to dajcie sobie spokój, a nie znęcajcie sie nad sierotami pokazując im mecze Zagłębia.
RUDI napisał(a):Nie wiem czy świat się zmienia ,czy ja już się całkiem zestarzałem,idąc do szkoły ,myślałem o przyszłości ,idąc do pracy ,też myślałem o przyszłości ( była taka możliwość ) ale o czym myślą ci kuźwa kopacze ,że co ,po spadku będą się o nich bili w innych drużynach
za jakie pieniądze chcą grać
(Bo po spadku ,większość z nich poleci z klubu ,a ci co zostaną to powinni sobie pracy poszukać ,i w ramach miłości do piłki grać amatorsko ,czyli po prostu klub na wpół amatorski ) Czarni przejmą tych niby grajków
przecież większość z nich nadaje się na korek do d..py ,żeby jeszcze ambicja zastąpiła umiejętności ,a tu nie ma nic z tych rzeczy .Na hasła w budynku klubowym ,"co wy robicie,co ku..wa grać nie umiecie " odpowiedź jednego z grajków "no chyba nie "
PS.August napisał(a):jeszcze jedna prośba do baranów z SKZS. Jesli nie macie innego pomysłu marketingowego jak z dziećmi z bidula to dajcie sobie spokój, a nie znęcajcie sie nad sierotami pokazując im mecze Zagłębia.
August nie za ostro![]()
Wesołych świąt.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników