Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
zaglebie76 napisał(a):jeśli z powodu tego logo kibice z Zagórza mieli nadal nie przychodzić na Ludowy - może nie warto o to kruszyć kopii
August napisał(a):Przykład najbanalniejszy z banalnych. Ktos poswięcił czas i włożył swój wysiłek aby zaprojektować logo nowego stowarzyszenia. Był on kosultowany z ówczesnymi członkami i został zaakceptowany. Tymczasem nowy Zarząd po cichu wycofał sie z niego.
August napisał(a):zaglebie76 napisał(a):jeśli z powodu tego logo kibice z Zagórza mieli nadal nie przychodzić na Ludowy - może nie warto o to kruszyć kopii
Jak dla mnie to za logo stowarzyszenia może służyć - za przeproszeniem - dupa Górskiego pomalowana na czerwono-zielono-biało. Podstawowym kryterium oceny obecnego zarządu stowarzyszenia będzie jego działalność na rzecz klubu i wszystkich kibiców Zagłębia. Sprawa loga to jedynie przykład, że murzyn zrobił swoje, a teraz na drzewo banany prostować.
August napisał(a):Bardzo fajnie. Niemniej bardziej się ucieszę jeśli Stowarzyszenie opracuje i zaproponuje włascicielowi wdrożenie szeroko pojetej strategii dla spółki i zaczeni konsekwentnie wporadzać ją w życie.
Tomcjo napisał(a):A a a kotki dwa . Pan prezes jaroslaw taki piekny marsz urzadzil zeby Polska sie obudzila a stowarzyszenie spi . Czy potrzebny jest pocalunek pieknego ksiecia zeby nastapila pobudka . Sorry ale jestem odciety od swiata i Zaglebia i nie docieraja do mnie zadne slady zycia . Moze by kto pomachal reka do kamery albo dal znaki dymne ze stowarzyszenie jeszcze istnieje .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników