przez Ludowiec 2011-12-18, 9:39 pm
Dobra dobra, tylko ze jak tamci skakali naszym do gardla i zastraszali, to siedzieliscie k***a cicho jak myszy pod miotla. A tutaj do mnie teraz skaczecie ze prawde napisalem.
A teraz co? Chcecie sie z nimi jednoczyc w imie Zaglebia? Przeciez to oni poszli w chuje, to oni nas wszystkich z Ludowego wyzywali od piknikow i kibicow drugiej klasy, to oni poszli do tych z SKZS i machali piesciami pod nosem, a wy jak takie owieczki prowadzone na ofiare:
"Lepiej nie zrazajmy do siebie tamtych jakimis wpisami, bo jeszcze sie obraza i naprawde nie wróca."
"Lepiej siedziec cicho, zapomniec i moze oni przyjda natchnac ducha kibicowskiego na Ludowy"
"Lepiej uciszyc tych krzyczacych z Ludowego, bo jeszcze za ich slowa bedziemy sie musieli tlumaczyc Gabrysiowi"
To ja sie was teraz pytam:
Macie jaja?
Macie honor?
Umiecie wstac i powiedziec: "Mam swoje zdanie, i nie dam sobie pluc do zupy"
Badzcie mezczyznami, a nie robcie z siebie samych zbiegowiska ciot.
Zostaliscie na Ludowym, trwacie w ciezkich czasach z Zaglebiem, idziecie na ten klub nawet jak gra slabo? To pokazaliscie ze jestescie gosciami, teraz tylko przypieczetujcie ten twardy charakter i nie podlizujcie sie tym, którzy na nasz klub nasrali, i na Was jako kibiców, drodzy przyjaciele tez nasrali. Wystarczy przytoczyc nie jeden wpis tamtych ludzi Gabrysia z forum tego czy tamtego, i mozecie sami ocenic ile jestesmy dla nich warci. Trudno, to oni podzielili kibiców Zaglebia na 2 grupy. Ale naszym obowiazkiem jest zachecac kibicow do przyjscia do nas na Ludowy a nie do nich na Zagórze.
Kosy jakie mamy to juz Zaglebie olewaja, bo mysla ze my jestesmy za slabi, ale najwieksze zagrozenie jakie mamy to jest wlasnie ta banda tych z Zagórza. Oni chca nas zniszczyc bo tylko gdy nasz klub upadnie, tylko wtedy ich klub bedzie mial prawo istnienia. Wtedy te ich interesy monetarne dopiero nabraly by rozpedu. Ale to juz inny temat, ile kto zarobil na podziale, to tylko tak na marginesie przytoczylem. Otworzcie oczy i zauwazcie ze to oni sa najwiekszym wrogiem ZS, chociaz urodzeni przez ta sama matke jak my.
Nie mam zamiaru juz tutaj wiecej dyskutowac na ten temat ktory powinien byc oczywisty.
Tym z Was ktorym przeszkadzaja moje wpisy (np. Lucas, Adam, August)mowie szczerze: "przepraszam", juz nie mam ochoty pisac tutaj wiecej tlumaczen moich pogladow i mojego zdania na temat zdracjow. Wybaczcie ze podjalem dyskusje. Nie chcialem was urazic
Tym ktorzy sa z B-klasy mowie: "Wypie..."
A tych ktorzy popieraja moja teze zapraszam do dalszych dyskusji na wiadomy temat do mnie na PW