Kibice ÅšlÄ…ska PrzyjadÄ… Do Sosnowca ! ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez bankier 2003-11-14, 8:11 am

a w najgorszym razie (jeśli zakaz nie zostanie cofnięty) - kibice Śląska może usiądą między kibicami Zagłebia??? :wink: fakt - nie mnie o tym decydować - ale na hokeju w zeszłym sezonie goście z tychów spokojnie siedzieli obok sosnowiczan i obyło się bez zamieszek....

ps. tylko czy Ludowy nie pęknie w szwach!

głupota piłkarskich działaczy nie zna granić..... :evil:
bankier

??

Postprzez Diouf39 2003-11-14, 10:25 am

Trudno się w tej chwili wypowiadać na ten temat, ale panowie z ŚZPN naprawdę takimi decyzjami nie doprowadzą do niczego dobrego. Jeszcze pół roku czsu a przez ten okres napewno władze z ul. Francuskiej jeszcze niejedną pochopnie wydaną opinią nas zaskoczą.
Diouf39

Postprzez CharoN^ 2003-11-14, 1:59 pm

Jeśli PZPN nie cofnie Wam kary chociaż na mecz do Sosnowca to cały mecz straciłby wiele uroku i nie byłoby tej atrakcji kibiców przyjezdnych, choćby tak jak to było na meczu Śląsk - Zagłębie. Napewno o sporo spadła by frekwencja meczu ... . Teraz tylko trzeba liczyć na pobłażniejsze decyzje PZPN'u. Jeśli się nie zgodzą to HWDpzpn :P
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez Miłosz 2003-11-14, 2:13 pm

a powiedzcie mi,jakim problemem było by gdyby Śląsk przyjechał i wszedł najzwyczajniej w świecie głównym wejściem (wiem,że zabraknie miejsc no,ale...)??
Miłosz
Żółta kartka

Postprzez zgredos 2003-11-14, 2:19 pm

Jeśli ŚZPN nie zmieni decyzji to może być ciężko z wejściem kibicó Śląska na stadion. Pamiętacie jak nas załatwiła policja w Myszkowie i w Gliwicach.
zgredos

Postprzez tomi2509 2003-11-14, 3:01 pm

pamietajmy ze sami sobie zgotowali ten zakaz . chcieli koniecznie pokazac sie i zaszalec w opolu (po co zadyma na stadionie trzeba bylo poza nim) to teraz przegapia mecz w sosnowcu a ten chyba bedzie lepszy pod kazdym wzgledem niz opolski . no coz mam nadzieje ze do tego nie dojdzie i wszyscy zasiadziemy na stadionie . i jeszce slowo o slaskim zwiazku p.n. nie tylko poluja na was .pamietajcie ze oni to slask a my zaglebie dabrowskie i na kazdym kroku my tez dostajemy po dupie.
pozdro dla wszystkich kibicow slaska
tomi2509

Postprzez slawojka 2003-11-14, 3:15 pm

Sorry, nie wiedziałem że już jest ten przykry temat, umieściłem go rano w dziale piłka nożna.
Głupia sprawa, do kwietnia jeszcze daleko, ale jeśli ktoś ma coś w tym kierunku robić to trzeba zacząć już działać. Nie wiem czy ewentualne ruchy ze strony naszych działaczy (p. Rudego) coś tu pomogą i czy byłyby na miejscu - mam na myśli np. pismo do ŚZPN z zapewnieniem o "nieagresji" kibiców obu klubów - dowód: mecz we Wrocławiu.

A poza tym to już będzie mecz o nic, bo Zagłębie będzie mieć przewgę 5 punktów nad Śląskiem, a po meczu 8. :wink:
slawojka

Postprzez klocekYF 2003-11-14, 3:18 pm

Wejscie kibiców Slaska na nasze sektory chyba raczej nie wchodzi w gre. po pierwsze nawet jakby przyjechali autokarami , próbowali jechać bocznymi trasami to na bank policja gdzies by ich wyczaiła i zawróciła, Po drugie jak wyobrażacie sobie siedzienie na jednej trybunie ze Slaskiem , jesli prawdopodobnie ich wspomagac bedzie Wisła ,awantura na bank by była. co najwyzej mogłaby u nas siedziec jakas nieliczna grupa. Tak wiec aby Slask mógł przyjechać duża , konkretną grupą to musza miec cofnięty ten zakaz tak , aby mogli usiąsc w sektorze dla gosci, inne rozwiazanie nie wchodzi raczej w gre.A poza tym co wyscie powariowali tak z tym słodzeniem sobie nawzajem, ze Slaskiem nie ma zadnego układu , poprostu jest to klub , z którym nie mamy żadnych zatargów i nie mamy kosy. A naszymi zgodami jest LEGIA I BKS. Narazie
klocekYF

Postprzez Soyer 2003-11-14, 3:39 pm

Erazmus walczcie ! Niech Wasi działacze staną na uszach!!!!!!
Nie wyobrażam sobie tego meczu bez kibiców gości.
Dobrze że jest przerwa, może tym z centrali przejdzie i złagodzą kary.

Pozdrawiam
Soyer
Moderator

Postprzez Uwielbianyprzezwszystkich 2003-11-14, 4:22 pm

klocekYF napisał(a):Wejscie kibiców Slaska na nasze sektory chyba raczej nie wchodzi w gre. po pierwsze nawet jakby przyjechali autokarami , próbowali jechać bocznymi trasami to na bank policja gdzies by ich wyczaiła i zawróciła, Po drugie jak wyobrażacie sobie siedzienie na jednej trybunie ze Slaskiem , jesli prawdopodobnie ich wspomagac bedzie Wisła ,awantura na bank by była. co najwyzej mogłaby u nas siedziec jakas nieliczna grupa. Tak wiec aby Slask mógł przyjechać duża , konkretną grupą to musza miec cofnięty ten zakaz tak , aby mogli usiąsc w sektorze dla gosci, inne rozwiazanie nie wchodzi raczej w gre.A poza tym co wyscie powariowali tak z tym słodzeniem sobie nawzajem, ze Slaskiem nie ma zadnego układu , poprostu jest to klub , z którym nie mamy żadnych zatargów i nie mamy kosy. A naszymi zgodami jest LEGIA I BKS. Narazie

Jedyna jak narazie rozsądna wypowiedź. Śląsk to nie nasza zgoda. A kurw z Wisły nie ścierpiałbym an stadionie a wszczególności na naszym sektorze. jak co to proponuje że jak już przyjadą to niech wejdą na sektor z miejscami stojącymi - i tak to jest nierealne a za pół roku okaże się pewnie że zakazu nie ma albo go skrócą.
Uwielbianyprzezwszystkich
Adventure Group

Postprzez kamilos 2003-11-14, 4:30 pm

:shock: mecz ze Ślaskiem bez kibiców gości-niewyobrazam sobie tego :shock:
kamilos

Postprzez Erazmus 2003-11-14, 6:18 pm

Soyer napisał(a):Erazmus walczcie ! Niech Wasi działacze staną na uszach!!!!!!
Nie wyobrażam sobie tego meczu bez kibiców gości.
Dobrze że jest przerwa, może tym z centrali przejdzie i złagodzą kary.

Pozdrawiam

Klub podejmie wszelkie działania żeby złagodzić ten zakaz . Także my kibice jako stowarzyszenie będziemy coś myśleć . Na szczęście mamy sporo czasu i mam nadzieje że będziemy mogli się równie dobrze zaprezentowac na Ludowym jak Wy na Oporowskiej.

Co do wypowiedzi KlockaYF . Układ przynajmiej na mecze reprezentacyjne pomiędzy Śląskiem i Zagłębiem obowiązuje ale i tak najważniejszy jest szacunek , którym darzą się kibice Śląska i Zagłębia i nie trzeba tutaj żadnego słodzenia.

Pozdrowienia dla sosnowieckich kibiców
Erazmus
Wrocławianin

Postprzez Uwielbianyprzezwszystkich 2003-11-14, 6:26 pm

Erazmus szacunek jest ale nie o to chodzi. JA jakoś nie wyobrażam sobie sytuacji że jakiś koleś stoi obok mnie na naszym sektorze i zaczyna śpiewać wisła kraków - poprostu dosatłby w ryja a nie daj boże żeby jeszcze był w wiślackich barwach.
Legie mogliście sobie wpuścić na puchar bo macie dwie trybuny niestey my mamy jedną i jest duży problem. Ja przynajmniej nie chcę widzieć u nas na sektorze żadnego gościa w barwach wisły i śpwiewów o wiśle.
Uwielbianyprzezwszystkich
Adventure Group

Postprzez Erazmus 2003-11-14, 6:37 pm

Sosnowiecka część AG napisał(a):Erazmus szacunek jest ale nie o to chodzi. JA jakoś nie wyobrażam sobie sytuacji że jakiś koleś stoi obok mnie na naszym sektorze i zaczyna śpiewać wisła kraków - poprostu dosatłby w ryja a nie daj boże żeby jeszcze był w wiślackich barwach.
Legie mogliście sobie wpuścić na puchar bo macie dwie trybuny niestey my mamy jedną i jest duży problem. Ja przynajmniej nie chcę widzieć u nas na sektorze żadnego gościa w barwach wisły i śpwiewów o wiśle.

Doskonale Cię rozumiem . To Wy jesteście gospodarzami i to Wy będziecie podejmować decyzje jeśli centrala nie złagodzi kary dla nas.

Co do wpuszczenia Legii na Oporowskiej to wprowadziliśmy ich na naszą trybune bo inaczej cały plan mógłby się nie powieść. Meczyk byl bardzo fajny bo nasz młyn był oddalony od kibiców Legii ok 5 m :-) Do końca nie było wiadomo czy nie będzie jakiegoś zgrzytu ale meczyk przebiegł na tyle dobrze że komentator w Canal + stwierdził że : " Kibice Ślaska i Legii lubią się od lat ..." :D
Erazmus
Wrocławianin

Postprzez fabian 2003-11-14, 6:40 pm

Co za dzien nastapil, az wierzyc sie nie chce. Zgadzam sie z SCAG :D

Ale zawsze zostaje sektor z miejscami stojacymi. Na ten jeden raz moglibysmy sie pokazac, Slask-Legia pokazalo, ze mozna ??? Ale to juz nie ode mnie zalezy.

Poza tym fajnie jakby przyjechalo duzo Wisly, mozna by im zaspiewac drugi raz w jednym sezonie: NA KOLANA!!! :D :D

W ogole chujowo, ze mamy taki stadion bezsektorowy, ale to juz wydaje sie inny temat :D
fabian

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników