Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
oszołom60 napisał(a):A teraz mam pytanie do kibiców ZAGŁĘBIA1906 czy to co napisał -rossoneri jest prawdą.
django napisał(a):Kalf, Jigaboo, k1962, tigers96 - co Wy na to?
KalF92 napisał(a):Nie było mnie tam, nie wnikam.
jigaboo napisał(a):Koniec z mojej strony udzielania się i na darmo tracenia swego czasu.
Pozdrawiam
KalF92 napisał(a):Tyle z mojej strony, nie zabiorę głosu na temat wydarzeń w których udziału nie brałem,bo musiałbym snuć domysły jak kilku panów z którymi tak zaciekle dyskutowałem we wcześniejszych postach.
KalF92 napisał(a):August, Żeby mówić o fakcie rzeczywistym i oczywistym muszą być relacje z obu stron, ponieważ nie ma tutaj stanowiska osób opluwanych, tylko ktoś napisał "podobno" to chyba nie ma nad czym rozprawiać,prawda? Poza tym dziwi mnie to że dopiero dziś ktoś wyskoczył z taką informacją, a wczoraj jej dziwnym trafem nie było.
KalF92 napisał(a):django, Bo widzisz django nie dyskutuję o czymś o czym nic nie wiem(w przeciwieństwie do innych). NIe było mnie przy tym, nie rozmawiałem z uczestnikami tej rozmowy, a relacja jaką znam nie wspomina w żadnym punkcie o opluwaniu i biciu i szczerze wątpię by to miało miejsce. Głównie dlatego że na pewno w rozmowie udział brały dobrze znane wśród Zagłębiaków osoby, zatem dokonując jakiejś agresji narażaliby się na problemy... Poza tym nie ma tutaj relacji osób które zostały "poszkodowane"...
Swoją drogą w Twoim zdaniu wyszło na to że Brynic to zaprzeczenie faktów( Pretensje nie do mnie nie ja napisałem post django)
Ode mnie koniec, chyba ze pojawią się jakieś konkretne informacje.
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: jaca661966