Plakaty Na Mecz z Ruchem Radzionkow ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez jasju 2003-11-13, 12:31 am

piknik fans napisał(a):widziałem dwa w elektroniku.....jeden przed wejściem do palarni a drugi już w palarni.....Wally twoja robota???

Ja powiesilem plakaty na palarni i przed, nie dalem rady poiwiesic przed wejsciem do szkoly bo duzo leszczy sie krecilo i by mnie pokrecili ;) A przeciez w elektroniku zycie sie kreci jedynie na palarni;] Chodz juz nie pale 2 tydzien to jestem na niej codziennie na kazdej przerwie ;)

Ale dzis zostalo nadrobione wszystko i Jagiellonska az sie klei od plakatow, sa wszedzie, czasem nawet w dziwnych miejscach :D:D
jasju
Niwka Fans

Postprzez piknik fans 2003-11-13, 3:18 pm

no właśnie widziałem ich w okolicach Jagiellońskiej ......na Ostrogórskiej :)

ps... Jasju masz rację... ja też nie palę... a jestem w palarni prawie co przerwę...chociaż teraz troche kapa ... zimno :D
piknik fans

Postprzez Franz 2003-11-13, 9:52 pm

jasju napisał(a):Ale dzis zostalo nadrobione wszystko i Jagiellonska az sie klei od plakatow, sa wszedzie, czasem nawet w dziwnych miejscach :D:D

Ja jeszcze żadnego nie widziałem :?

Czyżby już zerwali :?:
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez W@llace 2003-11-13, 9:57 pm

Widocznie FRANZ nie byłeś w odpowiednich miejscach .. :twisted: :twisted: Moje przystanki na Dańdóweczce całe oklejone.. 8)
W@llace

Postprzez BytomskiRR 2003-11-14, 9:11 am

tez u mnie zadnego nie widzialem i pewnie nie zobacze,u nas nie ma pospolitego ruszenia:P

TYLKO RUCH !
BytomskiRR

Postprzez jasju 2003-11-14, 1:39 pm

Franz napisał(a):
jasju napisał(a):Ale dzis zostalo nadrobione wszystko i Jagiellonska az sie klei od plakatow, sa wszedzie, czasem nawet w dziwnych miejscach :D:D

Jebane hanysy chyba dzialaja, w elektroniku roi sie od nich, na palarni zostal potargany i spalony, szkoda ze nie bylem wczoraj w szkole, bo moze by sie przeliczyl hanysek;]
jasju
Niwka Fans

Postprzez Gość 2003-11-14, 2:31 pm

Na Piaskach nie ma zadnego plakatu
Gość

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2003-11-14, 2:35 pm

Anonymous napisał(a):Na Piaskach nie ma zadnego plakatu

Widocznie pozrywali. Albo nie byles tam gdzie wieszalismy. A wogole to sami byscie tez cos powiesili.

My mielismy tylko ok 400 plaktow na caly Sosnowiec Dg Bedzin i Czleladz.
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez siwy_sc 2003-11-14, 5:05 pm

jasju napisał(a):
Franz napisał(a):

Jebane hanysy chyba dzialaja, w elektroniku roi sie od nich, na palarni zostal potargany i spalony, szkoda ze nie bylem wczoraj w szkole, bo moze by sie przeliczyl hanysek;]

to chyba nie dobrze ze w elektroniku roi sie od hanysow, nie myslicie ze cos trzeba ztym zrobic?
siwy_sc

Postprzez Franz 2003-11-14, 6:04 pm

W Elektroniku roi się od ludzi z różnych miast. Do mnie do klasy chodzą osoby z kilku miast między innymi: Czeladź, Sławków, Bukowno, Mysłowice, Chraśnica :shock: (czy jakoś tak) i Panki :lol: :shock: . Dużo tego ale w większości są to spoko kolesie i nie rozumiem co miałeś na myśli mówiąć:
to chyba nie dobrze ze w elektroniku roi sie od hanysow, nie myslicie ze cos trzeba ztym zrobic?

Moim zdaniem nie ma w tym nic złego że chodzą do naszej szkoły, bo jeżeli się np. interesują Elktroniką czy coś to dziwne żeby się męczyli w innych szkołach. Zresztą żaden z nich zbytnio nie przyznaje się do tego że jest za GieKSą czy coś bo wie czym to grozi :twisted: . Więc wszystko jest w porządku.
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez siwy_sc 2003-11-14, 6:15 pm

Franz, ja to rozumiem ze to moga byc spoko kolesie niewadzacy nikomu, ale czytalem wczesniejszy wpis kogos z elektronika i bylo tam napisane ze jeden z plakatow zostal spalony przez takiego wlasnie hanysa wiec juz nie wiem jak tam jest rzeczywiscie
siwy_sc

Postprzez Pablo1 2003-11-14, 11:17 pm

na Piaskach widziałem, dokłądnie na Prusa wisiał.
Dobra robota chłopaki.
tak trzymac.
Nara
Pablo1

Poprzednia strona

Powrót do Kibice