powiedzcie proszę , czemu ma to służyć? kto robi podziały- już nie sztuczne, ale prawdziwe?
Wielu kibiców Zagłębia zostaje w domach w dniu meczu - między innymi przez takie zagrywki.
Odechciewa się...
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Adam1906 napisał(a):dardawsz1 napisał(a):Tak Lucas, zakładka rzeczywiście była przez krótki okres czasu.I znikła.
Tylko ciekawe komu przeszkadzała
Zresztą każdy ,nawet mało inteligentny człek sie domysli o co tu chodzi .
Wiadomo było , ze zakladka i tak zniknie, ale tempo jej usunięcia to sprint.Ale jaja.
Nie pozostaje nam nic innego jak przyspieszyć założenie własnej strony SKZS ,gdzie będą wszyscy mile widziani i nikt podzialów robic nie będzie.
Kolego PawleK, podobno Ty usunąłeś zakładkę SKZS na polecenie decyzyjnych kibiców Zagłębia 1906 SosnowiecPrawda to czy fałsz
![]()
![]()
Proszę Cię o odpowiedź...
FuBu napisał(a):Widzę, że już za całe zło Świata będą obwiniani kibice Z1906S... płacze co najmniej takie jakby rozwiązali Stowarzyszenie ( nawet jeśli rzeczywiście ktoś specjalnie usunął zakładkę ).
Czy Stowarzyszenie działa już oficjalnie? Jest zarejestrowane? Czy na razie to nadal jest wszystko w fazie tworzenia?
FuBu napisał(a):płacze co najmniej takie jakby rozwiązali Stowarzyszenie ( nawet jeśli rzeczywiście ktoś specjalnie usunął zakładkę ).
FuBu napisał(a):Okej riposty były, a odpowiedzi na pytanie nadal nie otrzymałem...
dardawsz1 napisał(a):FuBu napisał(a):Okej riposty były, a odpowiedzi na pytanie nadal nie otrzymałem...
TAK
TAK
NIE
FuBu napisał(a):I właśnie o to mi chodziło, czy jest już potwierdzenie rejestracji.
Na jakiej zasadzie "działa oficjalnie" skoro nie jest zarejestrowane? bo nie rozumiem tego... i jednocześnie chyba jest w fazie tworzenia skoro nadal nie zakończył się proces rejestracji![]()
Nie doszukujcie się złośliwości, po prostu pytam jak to wygląda z formalnościami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników