TUR TUREK - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 2011-10-22 GODZ. 15

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: TUR TUREK - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 2011-10-22 GODZ. 15

Postprzez turku 2011-10-23, 12:44 am

Ja bym chciał zwrócić na coś innego uwagę. Kiedy ostatnio zawodnik Zagłębia był liderem tabeli strzelców. I to nie dlatego że tylko jeden Jankowski umie strzelać bramki ale naprawdę nam to nieźle idzie. Tylko 4 drużyny mają więcej goli w dorobku.

Boje się tylko jednego że tacy zawodnicy jak Mójta czy Jankowski mogą już niedługo przenieść się do lepszych klubów bo w tym sezonie dzięki "wspaniałemu" Stachowi nie walczymy już o nic.
turku

Postprzez RUDI 2011-10-23, 12:51 am

Panowie ,robiący dla nas taką fajną robotę .jak relacje live ,zdjęcia ,skróty video .dzięki.dzięki ,dzięki .
Może nie w tym temacie ,ale na gorąco :brawo: .Każdy wyjazdowy mecz Zagłębia śledzę na bieżąco ,wchodząc na strony miejscowych klubów(tam gdzie gra Zagłębie) i wszystko może się schować do relacji 100% Zagłębie Sosnowiec .Szacunek ,jeszcze raz Szacunek .(jeżeli komuś przeszkadza mój post w tym miejscu ,proszę skasować ;-) )
> O KIBICOWANIU WIEM NIEWIELE <
RUDI

Postprzez RUDI 2011-10-23, 1:01 am

turku napisał(a):Ja bym chciał zwrócić na coś innego uwagę. Kiedy ostatnio zawodnik Zagłębia był liderem tabeli strzelców. I to nie dlatego że tylko jeden Jankowski umie strzelać bramki ale naprawdę nam to nieźle idzie. Tylko 4 drużyny mają więcej goli w dorobku.

Boje się tylko jednego że tacy zawodnicy jak Mójta czy Jankowski mogą już niedługo przenieść się do lepszych klubów bo w tym sezonie dzięki "wspaniałemu" Stachowi nie walczymy już o nic.

Dodaj do tego jeszcze Stefańskiego ,Szlakotina który zaczął grać ponownie ,mogą nam ich podebrać nie tyle bogatsze kluby ,co usytuowane w wyższej lidze.
> O KIBICOWANIU WIEM NIEWIELE <
RUDI

Postprzez patrios91 2011-10-23, 9:21 am

Baczynski buduje nowa druzyne na przyszle lata,takze mam nadzieje,ze za drobne nie bedzie sprzedawal kluczowych zawodnikow. Szlakotin byl do wziecia i nikt go nie wzial. Ze Stefanskim bedzie ciezko...bo to zawodnik chorzowskich. Jankes bedzie mial wazny kontrakt..i tego powinnismy sie trzymac.
...Bardzo dlugo oczekiwalismy prawdziwego snajpera,takze Baczynski powinien zrobic wszystko by go zatrzymac. Zreszta sezon sie jeszcze nie skonczyl,jeszcze Jankes musi sporo zapie*alac zeby sie zasluzyc ;-)
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez turku 2011-10-23, 2:32 pm

patrios91 napisał(a): mam nadzieje,ze za drobne nie bedzie sprzedawal kluczowych zawodnikow

Tu nawet nie chodzi o sprzedawanie, bo jak odpowiednia kasę odejdą to żaden żal. Nie ma ludzi nie zastąpionych, oby tylko nie mieli w kontraktach niskich sum odstępnego czy tez, co gorsza, krótkich kontraktów po których wygaśnięciu odejdą za darmo.
turku

Postprzez django 2011-10-23, 4:49 pm

Jednak Pierścionek miał rację, że Marek to urodzony napastnik. W każdym razie na pewno lepszy z niego napastnik niż obrońca. Ciężko będzie zimą zatrzymać Mójtę, Stefańskiego i Jankowskiego, ale to powinien być oprócz wzmocnienia obrony priorytet. Weźmy przykład z Nielby, której dwa lata udało się zatrzymać Leśniewskiego, dyktując zaporową cenę. Oby tak dalej, miejmy nadzieję, że do końca rundy uda nam się wygrzebać ze strefy spadkowej
django

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna