viewtopic.php?f=1&t=4054&start=10575
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Adam1906 napisał(a):Koledzy, czytajcie dokładnie Forum, bo o Adamie Mójcie info było wrzucane już wczoraj...![]()
viewtopic.php?f=1&t=4054&start=10575
RUDI napisał(a):Klub z Sosnowca wciąż ma problemy finansowe, ale perspektywy wcale nie są takie złe. Leszek Baczyński, prezes drugoligowca jest optymistą.
Więcej... http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35 ... z1bFUaa6Lw
(...) Plan zakładał, że miasto przejmie pakiet akcji, który jest w rękach biznesmenów, ale do tego wciąż nie doszło. - To dosyć skomplikowana procedura, która wymaga czasu. Trudno ją przyśpieszyć - mówi Baczyński.
Kozielski: - To rzeczywiście jest proces, ale o jego wyniku nie chciałbym przesądzać, bo słyszałem też o scenariuszu, który zakłada, że w Zagłębie zainwestuje kolejny kontrahent. Decyzje należą oczywiście do miasta, które już teraz jest większościowym akcjonariuszem klubu - przekonuje Kozielski (...)
(...) Dodajmy, że trwają też rozmowy w sprawie powrotu na Stadion Ludowy kibiców, którzy utworzyli swój własny klub Zagłębie 1906. Mówi się, że B-klasowa dziś drużyna mogłaby stać się rezerwą drugoligowca i także rozgrywać swoje mecze na Ludowym.
Adam1906 napisał(a):(...) Dodajmy, że trwają też rozmowy w sprawie powrotu na Stadion Ludowy kibiców, którzy utworzyli swój własny klub Zagłębie 1906. Mówi się, że B-klasowa dziś drużyna mogłaby stać się rezerwą drugoligowca i także rozgrywać swoje mecze na Ludowym.
Bardzo ciekawe...
Dobromir01 napisał(a):Kibice Zagłębia 1906 już raczej wybrali. A przynajmniej założyciele tego klubu. Wmawianie młodym sympatykom piłki nożnej , że nie można kibicować dwóm klubom ( Zagłębie S.A oraz Zagłebie 1906 ) źle wpływa na atmosferę w okół piłki nożnej w naszym regionie.
Próby powroty na Ludowy są chyba zbyt pochopne. Ja wam kibicuję ale najpierw osiągnijcie coś np 4 liga a potem starajcie się o grę na Ludowym.
Na razie to jest Klub grupy osób które moim zdaniem próbują sobie uzurpować prawo do Historii Zagłębia Sosnowiec a tym samym np.Unii Sosnowiec czy Stali Sosnowiec a to moim zdaniem jest nieuczciwe postawienie sprawy. Dla mnie to jest to Klub Zagłębie 2011 które dopiero buduje swoja potęgę i historię.
Mam nadzieję ze w niedługim czasie wszyscy się opamiętamy a na mecze każdego Zagłębia będą walić tłumy a kibice będą sympatyzować sobie na wzajem oraz wszystkim Zagłębiowskim klubom i nie damy się poróżnić, bo dobre imię jak i poziom piłki nożnej oraz innych dyscyplin sportu w Zagłębiu Dąbrowskim jest w mojej ocenie dobrem nadrzędnym.
ZS1906ZS napisał(a):Z wynikami ...![]()
![]()
Te są naprawdę oszałamiające !!!
Teraz już mam pewność, żyjesz w innym świecie "kurczaku".
Adam1906 napisał(a):Za to wyniki Z1906S wręcz powalają na kolana...Powodzenia w lidze Wam życzę i awansu do A-klasy
ZS1906ZS napisał(a):Po kolejnym wyskoku nie sądze. Zostałbyś już pewnie naprostowany.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników