CZARNI ŻAGAŃ -ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 2011-10-01 GODZ.16

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: CZARNI ŻAGAŃ -ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 2011-10-01 GODZ.16

Postprzez LucasUSA 2011-10-01, 7:47 pm

Na pewno w celu sprowadzenia do Zaglebia miejscowych talentow :lol:

Jedna rzecz w tym meczu zasluguje na podziw - mianowicie nasi redaktorzy ze strony 100%. Panowie, naprawde jestem pelen podziwu za Wasze wysilki. W takiej nedznej sytuacji chce Wam sie jezdzic po calej Polsce i relacjonowac nam mecze. Majac takich kibicow jeszcze wierze, ze nadejda lepsze czasy. Z calego serca - Wielkie Dzieki!
LucasUSA

Postprzez Lars 2011-10-01, 9:16 pm

Udało nam się zremisować. Mieliśmy dużo szczęścia w każdej następnej minucie meczu, poczynając od minuty 10 - to wynika z relacji. Co może irytować to:
Piotr Stach: ...z każdą minutą był problem z konstruowaniem akcji, skutecznością i rozegraniem. W ostatecznym rozrachunku zdobyliśmy punkt, a każdy punkt z wyjazdu jest w naszej sytuacji bardzo cenny.
Adrian Marek: ...W drugiej połowie nastawiliśmy się na grę z kontry, ale nic z tego nie wyszło. Skończyło się 1:1 i cieszymy się z tego punktu.

Panowie, jak My, jako Zagłębie Sosnowiec, które notabene będąc ostatnią drużyną w tabeli, potrzebuje na gwałt punktów, będziemy z radością przyjmować wynik remisowy i 1 ptk z przedostatnią drużyną w tabeli na trzecim szczeblu rozgrywkowym, to gwarantuję - mecz w ostatni weekend maja przyszłego roku, będzie ostatnim meczem w drugiej lidze na Stadionie Ludowym, w 2012 roku.
Ludzie ogarnijcie się! Prezesie działaj! Trenerze trenuj (albo odejdź)! Piłkarze postarajcie się bardziej! Być może 100% w meczu nie wystarczy by z tymi umiejętnościami pozostać w 2 lidze? Dlatego od 8 października będziecie musieli dawać z siebie 120%!
A My, jako Ci najwierniejsi kibice, obiecujemy Wam pomóc, abyśmy wszyscy za te niespełna 8 miesięcy na koniec ligi mieli lepsze powody do radości niż dzisiejsze, OSTATNIE. miejsce w tabeli.
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez RUDI 2011-10-01, 9:44 pm

LucasUSA napisał(a):Na pewno w celu sprowadzenia do Zaglebia miejscowych talentow :lol:

Jedna rzecz w tym meczu zasluguje na podziw - mianowicie nasi redaktorzy ze strony 100%. Panowie, naprawde jestem pelen podziwu za Wasze wysilki. W takiej nedznej sytuacji chce Wam sie jezdzic po calej Polsce i relacjonowac nam mecze. Majac takich kibicow jeszcze wierze, ze nadejda lepsze czasy. Z calego serca - Wielkie Dzieki!

Dokładam swoje trzy grosiki do tego posta,serdeczne dzięki ,naprawdę WIELKIE , za to co robicie.

A teraz na temat ,zmiana bramkarza ,na lepsze (według mnie )nie zwalajmy winy na brak kasy ,ustawienie i taktyka ,za to odpowiedzialny jest tylko i wyłącznie trener ,czekałem na jego wypowiedź jak będzie zwalał wszystko na piłkarzy i tak prawie jest (dziwne że po nich nie jeździł komfort mają nie samowity ,dzień przed meczem wyjazd ,co bardziej komfortowego ma się im zapewnić ?)pierwsza próba ,zmiana trenera (nie ,nie wiem na jakiego )ale próba na początek,od tego są kibice żeby ,psioczyć ,wyzywać i mieć swoje zdanie .Jeżeli nie pomoże zmiana trenera ,tak zamieszać składem , aby ci pewniacy nie byli pewni gry (kadra liczy około 30 zawodników )a my pogodzimy się z grą w 3 lidze (co zbliża się i tak z każdą kolejką)to co się dzieje na boisku jest naprawdę żenujące i wkur....
Ostatnio edytowano 2011-10-01, 10:21 pm przez RUDI, łącznie edytowano 1 raz
> O KIBICOWANIU WIEM NIEWIELE <
RUDI

Postprzez Brynica1 2011-10-02, 9:49 am

Nic sie nie stalo, wazny tez 1 punkt. W Chojnicach mielismy gigantyczny wystep przez 30 minut i przywiezlismy zero. Punkty pozbieramy powoli, i mysle ze sie utrzymamy
Brynica1

Postprzez django 2011-10-02, 11:11 am

Jak wynika z relacji przez całą drugą połowę przedostatnia drużyna w tabeli nie schodziła z naszej połowy. Wygląda na to, że remis jest bardzo fartowny. Jeżeli Lacha znowu wypadnie na dłużej to jesteśmy w czarnej dupie. Gratulacje dla treneiro Stacha za posadzenie na ławce jedynego napastnika Jankowskiego. Jak mniemam za to, że w poprzednim meczu zmarnował jedną sytuację. Za to Szatan hasał sobie w ataku i jak zwykle był zmieniany jako pierwszy, jeżeli nie liczyć wymuszonej kontuzją zmiany Lachowskiego. Dobrze, że Baczyński już wrócił. Odpoczął, opalił się, to może zacznie coś działać.
django

Postprzez jackie57 2011-10-02, 3:57 pm

Punkt na wyjeździe cieszy, ale co do tego, że w tym składzie Zagłębie jest najsłabszą drużyną w grupie zach. II ligi nie mam najmniejszych watpliwości i dużą naiwnością jest wierzyć, że z tymi grajkami Zagłębie nie spadnie w tym sezonie.
jackie57

Postprzez zaglebie76 2011-10-02, 4:57 pm

Sporym problemem może też być kolejna dłuższa kontuzja Lachowskiego (oby tak nie było) ,czy przeprowadzane przez trenera próby zaskoczenia przeciwników posadzeniem na ławce najskuteczniejszego napastnika Zagłębia - a w zamian wstawianie słabego pomocnika który nie radzi sobie za bardzo w ataku.
zaglebie76

Postprzez wojtas sc 2011-10-02, 7:35 pm

zmiana trenera to raz
a dwa lacha jeśli wypadnie na dłużej to kaplica
a trzy potrzebujemy co najmniej 5 graczy doświadczonych
wojtas sc

Postprzez Lars 2011-10-03, 9:04 pm

na ile groźna okazała się kontuzja Lachy? Będzie pauzował? jeśli tak, to jak długo?
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna