tiktak napisał(a):Psy szczekają, karawana jedzie dalej - nawet pasuje do tego obrazka. O milicji mają coś do powiedzenia pętaki, którzy w jej czasach skakali ojcu po jajach. Posądzałem ZSa o mało skomplikowaną strukturę mózgu a tu jeszcze się PawełeK dołączył (regulaminowy PawełeK). Ponoć tylko winni się tlumaczą, ale niech będzie - tą mapę zamieściłem nie przeciwko Legii tylko dla pokazania na czym polega wierność klubowi pomimo kłopotów pewnie dużo większych niż 3 bańki Zagłębia na minusie.
Tak na marginesie - na Gwardii nigdy nie byłem a na Legii i owszem a przed meczem brałem syna na Powązki i pokazywałem mu jak się bawili jego rówieśnicy sześćdziesiąt parę lat temu. Także morda i cieszyć się że nie ma już milicji.
Ps. Następna mapa jaką miałem wrzucić to jest mapa województwa śląskiego, niewyraźna ale cieszy wprawne oko.
Niestety wiek nie musi iść z rozsądkiem czego jesteś doskonałym przykładem. Mapkę wkleiłeś w wiadomym celu co jasno zaznaczyłeś przed wklejeniem linka. Poszukaj na wrzucie czegoś dla siebie i kieruj się tym w życiu. Powodzenia!
PS. Daje sobie ostrzeżenie za rozmywanie tematu