ZS1906ZS napisał(a): Ale to oni będą w danym momencie mieli decydujący wpływ na to co dzieje się na trybunach. Jaka jest oprawa, jaki doping, gdzie jedziemy i w jakim składzie, itp, itd.
Zawsze uwazam, ze najlepiej niech sie kazdy zajmie tym, co robi najlepiej. W powyzszej wyliczance nie widze "zarzadania klubem sportowym o ponad stuletniej tradycji". Niech odpowiedni ludzie sie skupia na oprawie, dopingu, wyjazdach, bo szalu w ostatnich latach nie bylo, mozna powiedziec, ze w porownaniu z reszta kraju, ktora poszla do przodu - szczera nedza.
Mam nadzieje, ze wszyscy kiedys dorosna. Bo co mam myslec, skoro osoba szeroko kojarzona z nowym klubem i bedaca w jego wladzach wypowiada sie publicznie na forum o takim malo waznym klubie Podbeskidzie BB jako o "kurwiskach, kurestwie" itd. Jako kibicowi- fanatykowi - moze przystoi. Jako komus z ambicjami do kierowania legenda Zaglebia Dabrowskiego - juz absolutnie nie!
I tacy ludzie maja kierowac Zaglebiem Sosnowiec? Takim ludziom mamy zaufac i powierzyc nasz ukochany klub? Prywatnie nie mam nic przeciwko takim tekstom, jesli padna z ust fanatycznego kibica, sam nie raz uzylem dobitniejszych okreslen. Ale jak ktos ma reprezentowac cale Zaglebie Dabrowskie, to KUZWA CZAS SIE OGARNAC! NO I WLASNIE DOROSNAC! Bo nie mozna byc fanatycznym kibicem i jednoczesnie byc na "salonach" w "mainstreamie". Rozumiem, ze nie ma mowy o transferach zawodnikow z klubow - "kos" i "kos" naszych zgod? Na transfery z Podbeskidziem tez nie mamy co liczyc? A co jak sie przyjdzie spotkac z prezesem Podbeskidzia? Nawrzucacie mu od "k..rew" czy od razu z misia? Powtarzam ponownie - niech kazdy sie zajmie, tym, co umie robic, a umiejetnosci kibicowskich ludziom zwiazanym z Z1906S na pewno nie brakuje - nikt w to nie watpi.
ZS1906ZS czy jak ci tam, jak chcesz pogawedzic o "cywilizowanych krajach", to zapraszam na priva.