dardawsz1 napisał(a):RUDI napisał(a):Tadeusz Wisniewski napisał(a):Panowie dajcie spokój trenerowi - facet ambitny - no wczujcie sier choc troche w jego
role nie moze wygrac meczu u siebie z ekipami ktore powinny wracac bez punktow.
Piotr Stach bardzo chce osiagnÄ…c wynik a pilkarze nie sa jeszcze zgrani brakuje Lachy
moze Wijas pomoze itd itp. Napewno bedzie lepiej z upływem czasu. Pan Piotr nie chce
spuscic Zagłebia do ligi nizej - AMBICJA.
Pozdrawiam Tadeusz
Dużo racji panie Tadeuszu ,ale z każdym meczem te same błędy ,byle jaka wrzutka to albo błąd obrony albo bramkarza,to czyjaś wina jest ,może za mało treningu w tym kierunku ,sparingi pokazują że bramek wpada co nie miara ,a na meczu nic z tego nie wychodzi,Koźmiński król strzelców sparingów i potem niemoc .Może mniej meczyków sparingowych a większy nacisk na te powtarzane błędy,i to raczej w gestii trenera aby tak przygotować zespół i jego odpowiedzialność .
Na pewno trener chce osiągnąc sukces.Ale własne ambicje na bok, klub na 1 miejscu.
Jednak w/g mnie trenerem nie powinien zostawać kolega z murawy, brak wtedy tego autorytetu i posłuchu w drużynie ,które powinien posiadać dobry trener.
Poza tym te sparingi.
Cóz dają sparingi z drużynami ,z którymi w 3 meczach strzelamy 30 bramek i tworzymy dodatkowo prawie setkę sytuacji strzeleckichZawodnicy wpadają samozachwyt jacy to jesteśmy dobrzy a najbliższy mecz ligowy boleśnie to weryfikuje.
Przeciez to jasne że z tym potencjalem w prawie każdym meczu zdecydowana większośc pojedynków będzie toczyć sie pod naszą bramką.Obecnie prawie każdy wjazd na 25m pod naszą bramkę to zalążek gola.
Sparingi jak najbardziej tak ale z mocnymi drużynami kiedy to można będzie zgrać obronę w poczynaniach defensywnych a nie jak w dotychczasowych gierkach kontrolnych kiedy to nasi obrońcy generalnie spędzają cały mecz w okolicach połowy boiska.Jak to się ma potem do gry w lidze widać dokładnie.Zagubieni w destrukcji.
Poza tym PANIE TRENERZE wlasne ambicje trzeba odłozyc na bok kiedy to dobro klubu jest na 1 miejscu.
Teraz w zaistniałej sytuacji wyjątkowo wiele zależy od wyników sportowych.Jeśli ich nie będzie to choćbyśmy robili nie wiem co to nie ma szans zapełnić stadionu czy znaleźć dobrego sponsora.
PANIE TRENERZE czy przypadkiem nie czas pokazać że ma się jajaCzy przypadkiem to nie idealna okazja do zlożenia dymisji
Furtki za sobą pan nie zamknie ,kiedy pan nabierze praktyki i umiejętności zawsze można wrócić.Sam pan mówil że ambicja to nie wszystko.Po co czekac na kolejne porażki
PANIE TRENERZE sam pan doskonale wie że nie możemy wymienić 11 stu zawodników i co wtedy trzeba zrobić.Miał pan 2 miesiące i jak widać nie potrafi pan z graczy wykrzesać nic więcej.Mówił pan że mają potencjał może więc dac szansę komuś innemu skoro pan już więcej z nich nie wyciągnie.
To co pan PANIE TRENERZE powiedział po meczu z Tychami wskazuje że ma pan juz dośc i na brak samokontroli.
Panie trenerze jest odpowiedni czas na odejście, zrób pan to !
Wiadomym jest że poprawy z pana udziałem nie będzie, po co czekać kolejne 3,4 porażki na pana odejście.
Z każdym meczem jest nas coraz mniej na trybunach, potrzebujemy pilnie sukcesów a tych pan niestety nie gwarantuje.
Panie BACZYŃSKI postawił pan na tańszego konia ale jak widać niestety okazał się szkapą.Musi zdać sobie pan sprawę ze dobrej drużyny nie zbudujemy bez odpowiedniego szkoleniowca.
Jak widać po spadającej frekwencji trener z dobrymi wynikami sam by siebie utrzymal z biletów.
Nie wiem, może znowu Dworczyk czy nawet Krzysiu Tochel, ale zróbcie coś do cholery bo czas(punty) uciekają ,z meczu na mecz gorsza gra a zostało nas na Kresowej juz tak niewielu.....
I co

Panie STACH kończ pan wstydu oszczędź.
Odejdź pan, proszę , jeszcze nie wszystko stracone.
Zagłębie potrzebuje TRENERA , nie może pan się uczyć fachu trenerskiego kosztem naszego klubu.
Ja rozumiem ,że pan chce dobrze ale chcieć a móc to kolosalna róznica.Nie czarujmy się , jest pan trenerem z ambicjami ale bardzo słabiutkim.Naukę fachu zaczął pan za wysoko, II liga to za wysokie progi może by tak na początek kilka klas niżej

Część "kibiców" odeszła przed sezonem a teraz pan siódmą porażką dorzuca swoją cegiełkę albo pustaka raczej.Frekwencja spadla z 2 tys na 500 osób, doprowadził pan do tego że na Bytovii nie będzie wiecej niż 300 osób.I to jest wyłącznie pana wina, nie obciążam tutaj zawodników bo grają ambitnie i jak potrafią najlepiej.Ale to pan jest selekcjonerem i na nich postawił, to pan nie wyciąga wniosków z porażek.
Panie Stach, dobija pan nasz ukochany klub,miej pan odrobinę honoru i odejdź jak najszybciej !!
Ile jeszcze musimy przegrac meczy aby nastÄ…pila zmiana trenera

Wiem że nowy trener nie gwarantuje sukcesów ale pan tym bardziej nie, a co nowa miotła to nowa miotła.