Nowy zespół w B-klasie.

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Nowy zespół w B-klasie.

Postprzez damianeri zs 2011-08-29, 12:56 am

bimber przytoczył temat o flagach a wiecie co wam powiem dzisiaj na własne oczy mogłem zobaczyć jak kibice nowego klub pod tytułem zagłębie 1906 sosnowiec spalili własne oprawy z meczu na bocznym boisku przy stadionie na zagurzu więc ja się pytam!!!!! czemu zwiecie sie kibicami !!!! co baliście się że ktoś z przedstawicieli z ludowego wam skroi oprawy dla tego je spaliliście i dla czego nazywacie się prawdziwymi kibicami nie kur...... nie jesteście nimi prawdziwi kibice są z ludowego :brawo: :brawo: :brawo: a nie ze stadionu z zagurza
damianeri zs

Postprzez ZS1906ZS 2011-08-29, 1:03 am

turku napisał(a):Nie jesteście Zagłębiem i nigdy nie będziecie. Prawdziwe nie jest Zagłębie jest w B klasie bo nikt nie dał wam prawa decydowac o przyszłości klubu.

Byliśmy Zagłębie ! Jesteśmy ! I Zawsze Będziemy !

Klub jest tam gdzie jego kibice. Ale wy tego nie pojmujecie ...

Wy jesteście kibicami Zagłębia i My również. Tylko dla części to dziadostwo, które działo się od X lat w klubie to już za dużo i przyszła pora na działanie takie a nie inne.
Jak widać spotyka się to z pozytywnym odbiorem, co raz to większej części kibiców Naszego Klubu.

I powtórzę po raz N-ty skończcie krzyczeć na forum , zacznijcie działać.
Wtedy możemy zacząć poważną i konstruktywną dyskusje.

damianeri zs napisał(a):bimber przytoczył temat o flagach a wiecie co wam powiem dzisiaj na własne oczy mogłem zobaczyć jak kibice nowego klub pod tytułem zagłębie 1906 sosnowiec spalili własne oprawy z meczu na bocznym boisku przy stadionie na zagurzu więc ja się pytam!!!!! czemu zwiecie sie kibicami !!!! co baliście się że ktoś z przedstawicieli z ludowego wam skroi oprawy dla tego je spaliliście i dla czego nazywacie się prawdziwymi kibicami nie kur...... nie jesteście nimi prawdziwi kibice są z ludowego :brawo: :brawo: :brawo: a nie ze stadionu z zagurza

Twoje posty to jakiś totalny nonsens. Zamilcz.
ZS1906ZS

Postprzez damianeri zs 2011-08-29, 1:08 am

KalF92 napisał(a):Piszcie co chcecie ale Zagłębie B klasowe cieszy się zdecydowani e większym powodzeniem niż to 2ligowe. Na meczach zostały rozdane plany lekcji dla najmłodszych Zagłębiaków, czy były takie działania kiedykolwiek na Ludowym?..A no nie. I nie piszcie że przecież UZ mogło to zorganizować wcześniej,bo przecież nikt nie ma obowiązku promowania klubu,każdy robi to dobrowolnie,tym bardziej ze na to wszystko trzeba wykładać kase z własnej kieszeni.
Jak widać na zdjęciach frekwencja naprawdę wysoka, atmosfera i zabawa również. Głośny,kulturalny doping, zero problemów.. Jak widać jednak się da coś zorganizować a zwycięstwo 4:1 z druzyną która swój poprzedni mecz wygrała 8:0 to dowód na to że awans jest w zasięgu ręki. Zatem ta garstka amatorów podołała wyzwaniu i udało jej się zbudować klub,czy jest to klub zdolny do prężnego rozwoju i walki o najwyższe ligi? Zobaczymy z czasem jak narazie można wierzyć w to że tak.

Zeby klub nazwać"Zagłębie" trzeba mieć jakieś prawa? To wolny Kraj.. dowodem na to są Zagłębia Sosnowiec,Zagłębie Lubin i Zagłębie Wałbrzych, i jeśli ktoś będzie chciał to założy sobie klub Zagłębie Gdynia i nikomu nic do tego bo to jego sprawa.
turku, Na wyjeździe chodzi o przygodę, to wyraz oddania klubowi, dowód na to że jesteś zdolny do poświeceń. Zaręczam ci że wielu kibiców na wyjazdach nie pije w ogóle a zdecydowana większość jeśli już pije to w rozsądnych ilościach,prawdą jest tez to ze patole trafiają sie wszędzie. Powiedz mi jednak jaki cel ma ten "podjazd" odnośnie wyjazdów? Pytam bo wyjazdy w B klasie to nie Bydgoszcz czy Toruń,wiec na pewno nie dla wyjazdów klub został założony..

kalif a co ty k***a w przedszkolu jesteś że plany lekcji rozdawali :lol: :lol: :lol: powiem ci jedno przez takich jak wy nasze zagłębie podkreślam prawdziwe zagłębie upadnie bo wy sami do tego doprowadzicie a nie ci wierniejsi z ludowego
damianeri zs

Postprzez damianeri zs 2011-08-29, 1:16 am

ZS1906ZS napisał(a):
turku napisał(a):Nie jesteście Zagłębiem i nigdy nie będziecie. Prawdziwe nie jest Zagłębie jest w B klasie bo nikt nie dał wam prawa decydowac o przyszłości klubu.

Byliśmy Zagłębie ! Jesteśmy ! I Zawsze Będziemy !

Klub jest tam gdzie jego kibice. Ale wy tego nie pojmujecie ...

Wy jesteście kibicami Zagłębia i My również. Tylko dla części to dziadostwo, które działo się od X lat w klubie to już za dużo i przyszła pora na działanie takie a nie inne.
Jak widać spotyka się to z pozytywnym odbiorem, co raz to większej części kibiców Naszego Klubu.

I powtórzę po raz N-ty skończcie krzyczeć na forum , zacznijcie działać.
Wtedy możemy zacząć poważną i konstruktywną dyskusje.

damianeri zs napisał(a):bimber przytoczył temat o flagach a wiecie co wam powiem dzisiaj na własne oczy mogłem zobaczyć jak kibice nowego klub pod tytułem zagłębie 1906 sosnowiec spalili własne oprawy z meczu na bocznym boisku przy stadionie na zagurzu więc ja się pytam!!!!! czemu zwiecie sie kibicami !!!! co baliście się że ktoś z przedstawicieli z ludowego wam skroi oprawy dla tego je spaliliście i dla czego nazywacie się prawdziwymi kibicami nie kur...... nie jesteście nimi prawdziwi kibice są z ludowego :brawo: :brawo: :brawo: a nie ze stadionu z zagurza

Twoje posty to jakiś totalny nonsens. Zamilcz.

nie nie byliście i nie będziecie!!!! kibicami zagłębia bo nawet nimi nie jesteście skoro mówisz o działaniu to czemu nie pujdziecie pogadać z baczyńskim bo wam sie nie chce a na ludowym to grać byście chcieli :czerwona:
damianeri zs

Postprzez KalF92 2011-08-29, 1:18 am

damianeri zs napisał(a):
KalF92 napisał(a):Piszcie co chcecie ale Zagłębie B klasowe cieszy się zdecydowani e większym powodzeniem niż to 2ligowe. Na meczach zostały rozdane plany lekcji dla najmłodszych Zagłębiaków, czy były takie działania kiedykolwiek na Ludowym?..A no nie. I nie piszcie że przecież UZ mogło to zorganizować wcześniej,bo przecież nikt nie ma obowiązku promowania klubu,każdy robi to dobrowolnie,tym bardziej ze na to wszystko trzeba wykładać kase z własnej kieszeni.
Jak widać na zdjęciach frekwencja naprawdę wysoka, atmosfera i zabawa również. Głośny,kulturalny doping, zero problemów.. Jak widać jednak się da coś zorganizować a zwycięstwo 4:1 z druzyną która swój poprzedni mecz wygrała 8:0 to dowód na to że awans jest w zasięgu ręki. Zatem ta garstka amatorów podołała wyzwaniu i udało jej się zbudować klub,czy jest to klub zdolny do prężnego rozwoju i walki o najwyższe ligi? Zobaczymy z czasem jak narazie można wierzyć w to że tak.

Zeby klub nazwać"Zagłębie" trzeba mieć jakieś prawa? To wolny Kraj.. dowodem na to są Zagłębia Sosnowiec,Zagłębie Lubin i Zagłębie Wałbrzych, i jeśli ktoś będzie chciał to założy sobie klub Zagłębie Gdynia i nikomu nic do tego bo to jego sprawa.
turku, Na wyjeździe chodzi o przygodę, to wyraz oddania klubowi, dowód na to że jesteś zdolny do poświeceń. Zaręczam ci że wielu kibiców na wyjazdach nie pije w ogóle a zdecydowana większość jeśli już pije to w rozsądnych ilościach,prawdą jest tez to ze patole trafiają sie wszędzie. Powiedz mi jednak jaki cel ma ten "podjazd" odnośnie wyjazdów? Pytam bo wyjazdy w B klasie to nie Bydgoszcz czy Toruń,wiec na pewno nie dla wyjazdów klub został założony..

kalif a co ty k***a w przedszkolu jesteś że plany lekcji rozdawali :lol: :lol: :lol: powiem ci jedno przez takich jak wy nasze zagłębie podkreślam prawdziwe zagłębie upadnie bo wy sami do tego doprowadzicie a nie ci wierniejsi z ludowego

Tak jest masz 100% racji, bo po c*** dać dzieciakowi plan lekcji z Zagłębiowskim motywem, i tym samym zaszczepić w nim przywiązanie do Zagłębia by pozytywnie zapamiętał wizytę na meczu? Tak racja to głupi pomysł,lepiej ponarzekać na forum?
Uważasz że Zagłębie upadnie przez to że kibice działają tak jak uznali to za słuszne? mam rozumieć że to ich wina że klub wpadł w długi z których wyjść się nie da?(mówi się o ponad 4mln,choć są i tacy którzy twierdzą że to ponad 10),to przez kibiców klub był źle zarządzany, to wina kibiców że nie dało się awansować do I ligi przez tyle lat. Tak to kibice są winni, na szczęście są tak wierni forumowi wojownicy jak Ty,którzy przylecą w rajtuzach i pelerynie jak supermen i uratują klub,ba! swą niezłomną forumową postawą wprowadzą klub do ekstraklasy:) Zatem ruszaj Mistrzu:)

Wiem, wiem..post zawiera mocne słowa i jest pojazdem w stronę kolegi z forum,ale czy można inaczej?

PS damianeri zs Ty masz dysleksję? jeśli nie to gdzie jest "Zagurze"?
KalF92

Postprzez damianeri zs 2011-08-29, 3:00 am

KalF92 napisał(a):
damianeri zs napisał(a):

Tak jest masz 100% racji, bo po c*** dać dzieciakowi plan lekcji z Zagłębiowskim motywem, i tym samym zaszczepić w nim przywiązanie do Zagłębia by pozytywnie zapamiętał wizytę na meczu? Tak racja to głupi pomysł,lepiej ponarzekać na forum?
Uważasz że Zagłębie upadnie przez to że kibice działają tak jak uznali to za słuszne? mam rozumieć że to ich wina że klub wpadł w długi z których wyjść się nie da?(mówi się o ponad 4mln,choć są i tacy którzy twierdzą że to ponad 10),to przez kibiców klub był źle zarządzany, to wina kibiców że nie dało się awansować do I ligi przez tyle lat. Tak to kibice są winni, na szczęście są tak wierni forumowi wojownicy jak Ty,którzy przylecą w rajtuzach i pelerynie jak supermen i uratują klub,ba! swą niezłomną forumową postawą wprowadzą klub do ekstraklasy:) Zatem ruszaj Mistrzu:)

Wiem, wiem..post zawiera mocne słowa i jest pojazdem w stronę kolegi z forum,ale czy można inaczej?

PS damianeri zs Ty masz dysleksję? jeśli nie to gdzie jest "Zagurze"?

kalf93 a czy ja powiedziałem że to jest wina kibiców że klub jest zadłurzony i zle zarządzany niee to więc nie zmieniaj tematu ja powiedziałem że jak nie będzie kibiców na ludowym to upadnie to prawdziwe zagłębie nie rozumiem tego dla czego leszkowi baczyńskiemu nie chcecie dać szansy ile razy było że klub był w trudnej sytuacji a dzięki niemu wyszliśmy na prostą to i teraz się uda oni potrzebują naszej pomocy a wy się odwracacie od klubu prawdziwy kibic tak nie robi dla czego u nas nie potrafą tego zrozumieć owszę inne kluby też mają problemy podam przykład : np ruch chorzów miał długi a dzięki ludziom dobrej woli wyszli z dołka gks katowice tak samo też mieli problemy a teraz wejdą na giełdę i miasto im stadion wybuduje to czemu nie może być tak u nas ludzie zastanówcie się puki nie będzie zapużno dla dobra zagłębia i nas wszystkich
damianeri zs

Postprzez handitto 2011-08-29, 6:12 am

damianeri nie myśl że skoro napinasz się przez internet to nikt nie wie kim jesteś :twisted:
handitto

Postprzez ^m@rcin^ 2011-08-29, 8:48 am

:) Post roku każda oprawa która jest wykorzystywana tylko raz jest po meczu niszczona tak było jest i będzie.
Nie wiem gdzie i po co ultrasi mieli by trzymać stare oprawy.

Dobrze ,że wakacje się już kończą i dzieci wrócą do szkoły.
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Cygan 2011-08-29, 9:03 am

Damianeri, nie oszmieszaj się.... Można ich nie popierać, ale nie trzeba obrażać... A już Twoja ortografia, to przedszkole....

Co to za słowa: "zagurze", "puźno" - gdzie jest Admin??!!!
Cygan

Postprzez ZS1906 2011-08-29, 9:17 am

damianeri zs napisał(a):kalif a co ty k***a w przedszkolu jesteś że plany lekcji rozdawali :lol: :lol: :lol: powiem ci jedno przez takich jak wy nasze zagłębie podkreślam prawdziwe zagłębie upadnie bo wy sami do tego doprowadzicie a nie ci wierniejsi z ludowego

Im więcej Twoich postów czytam tym dłużej zastanawiam się co ty masz w ogóle w głowie. Rozdawali plany i dzieci które je dostały zdecydowanie się cieszyły więc to była akcja całkiem na plus, i nikt nie musi być w przedszkolu żeby taki gest docenić. I jeżeli tak bardzo kochasz to 'prawdziwe' Zagłębie i tak o nie walczysz to może zacznij używać czegoś takiego jak SHIFT:)
ZS1906

Postprzez Serious 2011-08-29, 10:00 am

A ja się zastanawiam tylko nad sensem istnienia tego tematu. Oba kluby istnieją i tyle. Do porozumienia nie dojdziemy, a jest to tylko miejsce gdzie co jakiś czas ktoś zaczyna na kogoś najeżdżać.

Ciekawi mnie tylko jedna rzecz, gdy klub z Ludowego nie daj Boże upadnie, jak sobie wszyscy damy radę i co nas czeka w takiej sytuacji?
Serious

Postprzez Zagłębiakowy 2011-08-29, 11:30 am

Jak widać niestety więcej ludzi odwiedza ludowy ale tylko w internecie -.- Najpierw to warto pokazać ,że się potrafi ,że się chce,a potem szukać haczyków zaczepek i wyzywać wszystkich od zdrajców.Wy istniejecie tylko na forum,zaledwie 10 % osób z tego forum przychodzi na 2 lige,a deklaruje się chyba 80 % Te sprzeczki są bez sensu -.-
Zagłębiakowy

Postprzez Sarmat 2011-08-29, 11:37 am

Cygan napisał(a): gdzie jest Admin??!!!

Na wakacjach.

W temacie tym większość postów nadaje się do skasowania , to też unikam wchodzenia tutaj bo smutno czyta się bluzgi na brata po szalu.Zanim coś napiszecie sprawdźcie błędy ortograficzne bo to okropnie razi , a Zagłębie , Zagórze etc piszcie z dużych , może warto wymęczyć tego palca i przytrzymać SHIFT.
Sarmat

Postprzez KalF92 2011-08-29, 1:34 pm

Zapowiedź meczu Zagłębie -Górnik
http://www.youtube.com/watch?v=hfiN73nwRug
KalF92

Postprzez wojtekwilk 2011-08-29, 2:09 pm

.: O klubie | Liga | Mecze :.
Zagłębie 1906 Sosnowiec
Rok założenia: 2011
Barwy: