Nowy zespół w B-klasie.

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Nowy zespół w B-klasie.

Postprzez kibic hools 2011-08-23, 10:37 am

Obiektywny napisał(a):Hoolsie wykonaj ostrzegawczy telefon na policję○ i ich poinformuj, skoro akceptujecie hanysa bębniarza to i na policje możecie zagonić :)
Czytam i czytam i dochodzę do jednego wniosku , przeciwnicy B klasowego Zagłębia potrafią tylko wyzywać w internecie , nic więcej.

pajacu jak jesteś taki inteligent to sam dzwoń :!:
jak masz jakieś ale to na PW :!:
skąd masz pewność ze bębniarz to hanys patrzyłeś mu w dowód ?

może hanys to ty :!:

ostrzezenie za obraze uzytkownikow forum / swiezy52
Ostatnio edytowano 2011-08-23, 10:38 am przez kibic hools, łącznie edytowano 1 raz
kibic hools

Postprzez RUDI 2011-08-23, 10:38 am

Obiektywny napisał(a):Panowie od kiedy na Ludowym akceptowane są tzw "przerzuty " w dodatku z Gieksy?
Pan który bębni jest hanysem i kibicem Gieksy, brawo naprawdę brawo, wyzywacie założycieli i kibiców ZS1906
a u Was doping kręci przerzut i hanys

A ty byłeś ostatnio u ,,nas " na Ludowym? słyszałeś kręcenie tego pana dopingiem?doping tego pana ja odebrałem jako nieudaną próbę wykazania się jakiegoś,, mądrego'' gościa od marketingu klubowego.i od początku miałem przed oczami sceny z filmu Skrzydlate Świnie (kto oglądał ten wie)
> O KIBICOWANIU WIEM NIEWIELE <
RUDI

Postprzez bimber 2011-08-23, 11:23 am

Co komu do tego kto sobie bębni na ludowym? Tak samo może to robić jak inni zakładać "Zagłębie 1906" "KS Milowice" czy "Rejonową Komendę Uzupełnień Sosnowiec" :lol: . Może wreszcie 15-letni mędrcy zajmujący się ideologią i czystością rasy w Sosnowcu pojmą że na tym polega wolność. Pogoń Szczecin może mieć kibiców w Jaworznie tak samo Zagłębie Sosnowiec w Katowicach. (Czemu wszystkich sympatyków Sosnowca z Katowic tak nie traktujecie???)
Dla dużej części nastoletnich ideologów ważniejsza od piłki jest przygoda akceptacja grupy stąd ich mała wiedza o ich ukochanych klubach, tradycjach piłkarskich, kibicowskich, czy drużynowych.
Prowadźcie swoją drużynę awansujcie pokażcie jak się zbiera sponsorów, tylko żeby ci sponsorzy za ambitnie nie podeszli do sprawy bo znów na paczki trzeba będzie zbierać :redface:
bimber

Postprzez KalF92 2011-08-23, 11:33 am

kibic hools napisał(a):panowie
prawda jest taka Zagłębie w Sosnowcu jest jedno :!:
nowy twór który powstał to :lol: na sali czekam do momentu aż ktoś zaliczy w pad na stadion Górnika i powie że to impreza masowa bo tak ostatnio było co do ilości osób samo za siebie mówi ta wypowiedz na dole

Na stadionie w dzielnicy Zagórze nas oficjalnie 999 osób, frekwencja jednak trochę większa.

Okręgowy i Śląski PZPN oraz Miasto robi nam sporo pod górkę, przez to w meczu mogło zagrać tylko 12 graczy! z czego 3 grało nie na swoich pozycjach. Mimo tego wygrywamy 1:0 i gramy dalej w Okręgowym PP.
Okazało się mimo wielu przeciwności wychodzi na nasze, pracy przed rozpoczęcie jest co nie miara , nie spodziewałem się że to aż tak pracochłonne.
Psy o dziwo bardzo spokojne , stoją w okolicach stadionu. -nawet oni mają już ich na oku

Twój nick mówi że raczej z polcjantami w zgodzie życ nie powinieneś ale sprawiasz zupełnie inne wrażenie,zatem gratuluje Największy hoolsie jaki był w Zagłębiu.
Twierdzisz że psy czepiaja sie Zagłębia bo stoją w okolicy stadionu? Mam rozumieć że pod Ludowym w dzien meczu nigdy psiarnia nie stała? Dziwne.. bo chodziłem na prawie wszystkie mecze i zawsze można było kilka, kilkanaście aut policyjnych wypatrzyć. Zatem nic dziwnego że w okolicy stadionu w czasie meczu pojawia się policja.
Co do frekwencji Twierdzisz że ktoś będzie się czepiał że frekwencja może być większa niż 999osób.. Myslisz ze policja będzie liczyć każdego z osobna? Wątpię..

Machina Baczyńskiego pracuje pełną parą dlatego nie wiadomo czy mecz z Tyskimi się odbędzie,zatem zobaczymy co przyniesie przyszłość. Będzie dość ciekawie gdy okaże się ze grupy kibicowskie miały rację bo wtedy ktoś komuś będzie winny przeprosiny.
KalF92

Postprzez saster 2011-08-23, 2:52 pm

Mityczne "grupy kibicowskie" to towarzystwo wzajemnej adoracji i kręcenia lodów. Znam osobiście 6 osób z zarządu i powiem tak, że poza jednym "pożytecznym idiotą" reszcie nie pożyczyłbym złotówki. I wspomnicie moje słowa, ze się pożrą o kasę szybciej, niż sie wszystkim zdaje.
saster

Postprzez KalF92 2011-08-23, 3:39 pm

saster napisał(a):Mityczne "grupy kibicowskie" to towarzystwo wzajemnej adoracji i kręcenia lodów. Znam osobiście 6 osób z zarządu i powiem tak, że poza jednym "pożytecznym idiotą" reszcie nie pożyczyłbym złotówki. I wspomnicie moje słowa, ze się pożrą o kasę szybciej, niż sie wszystkim zdaje.

Jakbyś ich znał osobiście to oni znaliby i Ciebie a wtedy nie pozwoliłbyś sobie na takie pojazdy w ich kierunku.

Taki Cwaniak ale prawda jest taka że czas jak narazie pokazuje że to Grupy Kibicowskie mają rację!.
KalF92

Postprzez gregor 2011-08-23, 10:05 pm

Rozegrał ten zespół 1906,jakieś zawody ligowe na swoim szczeblu bo na tą chwilę to wiele H2O
gregor

Postprzez KalF92 2011-08-23, 10:17 pm

gregor napisał(a):Rozegrał ten zespół 1906,jakieś zawody ligowe na swoim szczeblu bo na tą chwilę to wiele H2O

jak narazie tylko mecz pucharowy.. z źródłem Kromołów- zwycięstwo. 1mecz ligowy-w niedzielę .
KalF92

Postprzez tigers96 2011-08-23, 11:08 pm

A k***a żadna z mądrych głów nie patrzy na to, że miasto chciało spuścić już ten klub przed sezonem i przez to grupy kibicowskie podjęły decyzję o założeniu nowego klubu?!
tigers96

Postprzez tigers96 2011-08-23, 11:12 pm

bimber napisał(a):Co komu do tego kto sobie bębni na ludowym? Tak samo może to robić jak inni zakładać "Zagłębie 1906" "KS Milowice" czy "Rejonową Komendę Uzupełnień Sosnowiec" :lol: . Może wreszcie 15-letni mędrcy zajmujący się ideologią i czystością rasy w Sosnowcu pojmą że na tym polega wolność. Pogoń Szczecin może mieć kibiców w Jaworznie tak samo Zagłębie Sosnowiec w Katowicach. (Czemu wszystkich sympatyków Sosnowca z Katowic tak nie traktujecie???)
Dla dużej części nastoletnich ideologów ważniejsza od piłki jest przygoda akceptacja grupy stąd ich mała wiedza o ich ukochanych klubach, tradycjach piłkarskich, kibicowskich, czy drużynowych.
Prowadźcie swoją drużynę awansujcie pokażcie jak się zbiera sponsorów, tylko żeby ci sponsorzy za ambitnie nie podeszli do sprawy bo znów na paczki trzeba będzie zbierać :redface:

A nie rozumiesz, że ten jegomość śmigał sobie na GieKSe? tradycje kibicowskie karzą eliminować takiego kogoś - Ty tego nie rozumiesz.
tigers96

Postprzez kibic hools 2011-08-24, 8:31 am

KalF92 napisał(a):
kibic hools napisał(a):panowie
prawda jest taka Zagłębie w Sosnowcu jest jedno :!:
nowy twór który powstał to :lol: na sali czekam do momentu aż ktoś zaliczy w pad na stadion Górnika i powie że to impreza masowa bo tak ostatnio było co do ilości osób samo za siebie mówi ta wypowiedz na dole

Na stadionie w dzielnicy Zagórze nas oficjalnie 999 osób, frekwencja jednak trochę większa.

Okręgowy i Śląski PZPN oraz Miasto robi nam sporo pod górkę, przez to w meczu mogło zagrać tylko 12 graczy! z czego 3 grało nie na swoich pozycjach. Mimo tego wygrywamy 1:0 i gramy dalej w Okręgowym PP.
Okazało się mimo wielu przeciwności wychodzi na nasze, pracy przed rozpoczęcie jest co nie miara , nie spodziewałem się że to aż tak pracochłonne.
Psy o dziwo bardzo spokojne , stoją w okolicach stadionu. -nawet oni mają już ich na oku

Twój nick mówi że raczej z polcjantami w zgodzie życ nie powinieneś ale sprawiasz zupełnie inne wrażenie,zatem gratuluje Największy hoolsie jaki był w Zagłębiu.
Twierdzisz że psy czepiaja sie Zagłębia bo stoją w okolicy stadionu? Mam rozumieć że pod Ludowym w dzien meczu nigdy psiarnia nie stała? Dziwne.. bo chodziłem na prawie wszystkie mecze i zawsze można było kilka, kilkanaście aut policyjnych wypatrzyć. Zatem nic dziwnego że w okolicy stadionu w czasie meczu pojawia się policja.
Co do frekwencji Twierdzisz że ktoś będzie się czepiał że frekwencja może być większa niż 999osób.. Myslisz ze policja będzie liczyć każdego z osobna? Wątpię..

Machina Baczyńskiego pracuje pełną parą dlatego nie wiadomo czy mecz z Tyskimi się odbędzie,zatem zobaczymy co przyniesie przyszłość. Będzie dość ciekawie gdy okaże się ze grupy kibicowskie miały rację bo wtedy ktoś komuś będzie winny przeprosiny.

nikt nikogo nie będzie liczył a psy zawsze stały jak nie umiesz dobrze tego zrozumieć to twój problem po deugie to ktos odwas napisał :!: kibicezagłebia.net
kibic hools

Postprzez melon-pogoń 2011-08-24, 8:50 am

tigers96 napisał(a):A nie rozumiesz, że ten jegomość śmigał sobie na GieKSe? tradycje kibicowskie karzą eliminować takiego kogoś - Ty tego nie rozumiesz.

Mogłeś gościa grzecznie wyprowadzić a po za stadionem przetłumaczyć mu odpowiednio
melon-pogoń

Postprzez wojtekwilk 2011-08-24, 8:37 pm

Zaprzyjażnione kluby...
> AKS Mikołow
> MOSM Tychy
> Stadion Śląski
> Gwarek Ornontowice
> Chrzciciel Tychy
> Rozwój Katowice
>CKS Czeladź
>Odra Wodzisław
>UKS Szopienice
>Mosir Mysłowice r.2000
>GKS Katowice
JESTEM W SZOKU TO CKS MA SZTAME Z PODLESIEM KATOWICE BRAK SŁÓW POZDRO DLA KIBICÓW CKA MOŻE WNIOSĄ COŚ DO NOWEGO TWORU Z METROPOLII SILESIA :lol: :lol: :lol: :lol:
wojtekwilk

Postprzez KalF92 2011-08-24, 11:37 pm

wojtekwilk napisał(a):Zaprzyjażnione kluby...
> AKS Mikołow
> MOSM Tychy
> Stadion Śląski
> Gwarek Ornontowice
> Chrzciciel Tychy
> Rozwój Katowice
>CKS Czeladź
>Odra Wodzisław
>UKS Szopienice
>Mosir Mysłowice r.2000
>GKS Katowice
JESTEM W SZOKU TO CKS MA SZTAME Z PODLESIEM KATOWICE BRAK SŁÓW POZDRO DLA KIBICÓW CKA MOŻE WNIOSĄ COŚ DO NOWEGO TWORU Z METROPOLII SILESIA :lol: :lol: :lol: :lol:

Co to jest? Skąd to wziąłeś?(warto wkleić link ze źródła)
Zapewniam Cie że cześć tych klubów nie posiada zorganizowanych grup kibicowskich a co za tym idzie nie ma mowy o sztamach miedzy nimi. Tyle w temacie;)
Skąd się takie wynalazki jak Ty biorą?
KalF92

Postprzez PawełK 2011-08-25, 6:45 am

http://podlesianka2000katowice.futbolowo.pl/

stąd to ma... Tak samo jak ostatnie ostrzeżenie o pisaniu nie na temat!
PawełK
pyszałek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna