Nowy zespół w B-klasie.

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Nowy zespół w B-klasie.

Postprzez _artur_ 2011-08-18, 1:52 pm

Sonda napisał(a):
KalF92 napisał(a):Sonda, POWIEDZ MI PROSZĘ CO TAKIEGO I KOMU ONI UKRADLI?

Co ukradli?
1. Nazwę klubu.
2. Historie i tradycje.
3. Herb.
4. W przypadku upadku prawdziwego Zagłębia( tak jak wypowiada się Gabryś) pomoc od UM.
5. Jedność i spokój na Zagłębiowskiej Ziemi.
6.Barwy ( bo flagi mam tak naprawdę gdzieś głęboko w d..ie pomimo że do puchy nie raz na nie wrzucałem)
a komu?
Nam wszystkim prawdziwym kibicom Zagłębia.

Ps1. Dlaczego na meczu z Kromołowem, śpiewacie Zagłębie Sosnowiec a nie Zagłębie 1906?
Ps2. Najbardziej boli mnie to że staliśmy się pośmiewiskiem dla towarzystwa zza Brynicy i że cieszą się z zaistniałej sytuacji i szydzą z Nas.

ty jestes zwyklym pajacem a nie prawdziwym kibicem Zagłębia,jak prawdziwy kibic moze miec w dupie flagi nie mam pytan,pewnie bys je oddal kazdemu wrogowi byle w pizde nie wylapac,ciekawi mnie ile masz wyjazdow ??domyslam sie ze malo w c*** bo gdybys jezdzil na wyjazdy znal bys ludzi ktorzy wyszli z inicjatywa i raczej byl bys innego zdania a tak spinasz sie tylko w necie anonimowy szczurze,nastepny damianeri anonimowa pizda

ostrzezenie za obraze uczestnikow forum / swiezy52
_artur_

Postprzez Frogo76 2011-08-18, 2:43 pm

na meczu było 500-600 a nie jakieś wymyślone 950, a rodziny z dziećmi zawsze tam się kręcą zwłaszcza jak się coś dzieje na stadionie.W b klasie będzie trudniej niż myślicie.
Frogo76

Postprzez Zagłębiaczek 2011-08-18, 3:10 pm

Frogo76 napisał(a):na meczu było 500-600 a nie jakieś wymyślone 950, a rodziny z dziećmi zawsze tam się kręcą zwłaszcza jak się coś dzieje na stadionie.W b klasie będzie trudniej niż myślicie.

Liczyłeś głowy? Wszystkie bilety zostały sprzedane, a wiadomo ile ich było także Twoje wypociny są gówno warte.
Rodziny z dziećmi przyszły nie dlatego, że jak to napisałeś 'coś się działo' - jedno jest pewne - napewno tego nie żałują.

I po co po piszesz o czymś o czym nie masz zielonego pojęcia?
Zagłębiaczek

Postprzez Adamek182 2011-08-18, 4:36 pm

Ludzie....wszystko było by super gdyby nie ta nazwa. Osobny klub(ik),nowy herb,nowy skład. Wszystko było by git. Pewnie i ludzie z Ludowego nie raz zawitali na łąke zobaczyc jak gracie. Choć zdecydowanie wolał bym iść wspierać Czarnych. Chcecie się bawić? Bawcie się! Wszystko było by wypas ale wyjechaliście z tym Zagłębie'm 1906 Sosnowiec. Jedno jest pewne-reklame sobie w ten sposób zrobiliście. Z biegiem lat zainteresowanie waszą drużynka będzie malało,pewnie nie zniknie całkowicie tak jak i drużynka bo duma wam nie pozwoli na to. Ale cóż, powodzenia...im więcej sportu w Sosnowcu tym lepiej. Proponuje jednak zmienić nazwe a spór (i jednocześnie reklama) zniknie. Może ogłosicie jakiś konkurs? Dajcie temat zaraz sam zajme się projektem nowego waszego herbu. Coś z nadesłanych projektów byście sobie wybrali. Jedno jest pewne. Zagłębie Sosnowiec gra na Ludowym.
Adamek182

Postprzez Schabu 2011-08-18, 6:28 pm

To jest nie do wiary,co się w Sosnowcu dzieje to jest jak sen.Środowisko piłkarskie zostało podzielone w jednym mieście!!!
Paranoja
Schabu

Postprzez tiktak 2011-08-18, 6:54 pm

Można się wzruszyć jak się czyta jak niemile widziani goście uczą domowników dobrego zachowania. Można by to podsumować krótkim, staropolskim: wypierdalać!!! Nie spodziewam się jednak żeby to dało jakiś efekt.

jak pisalem tak zrobie... :brawo: /swiezy52
Ostatnio edytowano 2011-08-18, 7:25 pm przez tiktak, łącznie edytowano 1 raz
tiktak

Postprzez ZS1906ZS 2011-08-18, 7:20 pm

ZS1906ZS napisał(a):Mam pytanie do sympatyków, którzy to nie chcą uczestniczyć w integracji kibiców na meczach Zagłębia 1906 Sosnowiec.

Czy poza oskarżeniami i bluzganiem na część kibiców klubu wszystkich Zagłębiaków (?) macie zamiar robić coś więcej ... czy to cały Wasz wkład w "budowanie" marki ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC ?

Prosiłbym o odpowiedź na pytanie ...

Bo jeżeli to Wasza jedyna działalność jaką zamierzacie prowadzić to właściwie Pan tik-tak ma racje ! Zostańcie w swoim gronie +/- 20 ratlerków i szczekajcie, szczekajcie.

nie dolewaj :zolta: / swiezy52
ZS1906ZS

Postprzez CZEKO22I16 2011-08-18, 7:23 pm

Zdrajcy!
''Na dobre i na złe...'' co z tego zostało?Ośmieszacie nie tylko siebie ale całe Zagłębie-prawdziwe Zagłębie,ale również naszych braci z Warszawy,Bielska,Elbląga.Jesteście śmieszni tworząc ten klub a porzucając tyle starych wspomnień... :czerwona:
Możecie mnie później zwyzywać ale takie jest moje odczucie.Przykro mi jest patrzeć jak wszystkim kibicom Zagłębia jak wszystko się pierniczy... :czerwona:
CZEKO22I16

Postprzez kibic hools 2011-08-18, 7:27 pm

tiktak napisał(a):Można się wzruszyć jak się czyta jak niemile widziani goście uczą domowników dobrego zachowania. Można by to podsumować krótkim, staropolskim: wypierdalać!!! Nie spodziewam się jednak żeby to dało jakiś efekt

do administartorów co to jest ? któryś post taki z kolej jedni dostają banany a drudzy za analfabetyzm bo nie mieli czasu spojrzeć do słownika czytać się tego nie da traktujmy się równo a nie jeden banan drugi urlop ? ? ?

od razu przypomne o przestrzeganiu zasad panujacych na forum, robi sie coraz wiekszy syf wiec nasze oczy beda bardziej wyczulone na naruszenia!!!! to wasze słowa administratorzy
Ostatnio edytowano 2011-08-18, 7:31 pm przez kibic hools, łącznie edytowano 1 raz
kibic hools

Postprzez swiezy52 2011-08-18, 8:04 pm

ludzie wyhamujcie swoje chore emocje... nie ma tu miejsca na skakanie sobie do gardel wzajemne bluzganie po sobie i wyliczanki!!! wroccie do tematu i uzywajcie konkretnych argumentow...

czesc postow zostaje usunieta z nastepnymi bedzie podobnie az wreszcie zamkniemy temat i bedzie spokoj, a kto sie nie dostosuje to odpocznie...
swiezy52
100% Zagłębie

Postprzez tiktak 2011-08-18, 8:09 pm

Najlepiej byłoby gdyby ten wątek zniknął z forum. Moderatorom sugerowałbym odróżnianie akcji od reakcji i skutku od przyczyny.
tiktak

Postprzez swiezy52 2011-08-18, 8:19 pm

tiktak napisał(a):Najlepiej byłoby gdyby ten wątek zniknął z forum. Moderatorom sugerowałbym odróżnianie akcji od reakcji i skutku od przyczyny.

nie interesuje mnie roznica pomiedzy tymi slowami... interesuje mnie fakt ze przez "durne" posty najezdzanie jeden na drugiego nie prowadzi do niczego dobrego. Najbardziej rozemocjonowanym proponuje sie rozpedzic... przez ten jad w tym temacie poglebia sie tylko podzial!!!
swiezy52
100% Zagłębie

Postprzez Sarmat 2011-08-18, 8:32 pm

swiezy52 napisał(a):
tiktak napisał(a):Najlepiej byłoby gdyby ten wątek zniknął z forum. Moderatorom sugerowałbym odróżnianie akcji od reakcji i skutku od przyczyny.

nie interesuje mnie roznica pomiedzy tymi slowami... interesuje mnie fakt ze przez "durne" posty najezdzanie jeden na drugiego nie prowadzi do niczego dobrego. Najbardziej rozemocjonowanym proponuje sie rozpedzic... przez ten jad w tym temacie poglebia sie tylko podzial!!!

Bez konwersacji podział też nie zniknie , baa jestem przekonany iż ów podział trwał będzie długo i działał na korzyści ekip zza Brynicy.
Sarmat

Postprzez tiktak 2011-08-18, 8:34 pm

Efektem rozróżniania miałyby być bany dla tych, którzy prowokują. Ciekawe jakby w domu czy w knajpie w której jesteś stałym gościem pojawił się delikwent, który nazwałby cię szczekającym ratlerkiem to zjebanie takiego delikwenta nazwałbyś objawem chorych emocji?
tiktak

Postprzez swiezy52 2011-08-18, 8:59 pm

Sarmat napisał(a):
swiezy52 napisał(a):

Bez konwersacji podział też nie zniknie , baa jestem przekonany iż ów podział trwał będzie długo i działał na korzyści ekip zza Brynicy.

byc moze nie zniknie ale od czegos trzeba zaczac przynajmniej w tym miejscu... nie usune tez 3/4 tego tematu bo po prostu nie chce mi sie, dlatego tak wlasnie postanowilem
swiezy52
100% Zagłębie

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna