Sonda napisał(a):KalF92 napisał(a):4. Pomocy nie ukradną a dostaną, bo im się należy wiec czemu mają jej nie brać?
Należy im się

dobre. Założyciele 1906 sami deklarowali odcięcie się od polityki, urzędasów i układów. Wspominali o niezależności i sponsorach zarzucali Baczyńskiemu że jego jedynym pomysłem na funkcjonowanie klubu jest garnuszek miasta. Teraz uważasz że ten garnuszek należy się Im?
KalF92 napisał(a):Ad PS1: Mogłeś przyjść i nam zabronić,jeśli masz z tym jakiś problem ; ) śpiewaliśmy,krzyczeliśmy to co chcieliśmy,to przecież wolny kraj.
Najbardziej debilna odpowiedz jaką przeczytałem tu od paru lat.
KalF92 napisał(a):ad PS2 :Uwierz że wielu kibiców nawet zza Brynicy trzyma kciuki za sukces Zagłębia 1906.
Mówisz o tych z którymi robicie interesy?
ad1. Tak garnuszek im się należy,a czemu? bo każdy klub sportowy może się o takową kasę starać,wiec czemu nie miałoby to być Zagłębie1906. Poza tym tutaj chodzi o to że Zagłębie jest marionetką i przed każdymi wyborami jest to samo,obiecują c*** wie co a tego i tak nie ma. Kumasz?
ad2. Co jest debilnego w mojej odpowiedzi? w żaden sposób jej nie skontrowałeś, tylko uznałeś ze jest debilna i to ma udowodnić ze ty masz racje? Gratuluję poziomu..
ad3. Nie wiem skąd masz takie info i nie wiem czemu piszesz o zbiorowości do której według Ciebie należę ale JA ŻADNYCH INTERESÓW Z HANYSAMI NIE ROBIĘ, nie wiem też o jakie interesy Ci chodzi,ale chętnie się dowiem co masz na myśli..
Nie wiem kto i z kim interesy robi a po tym co napisałeś przypuszczam że wiesz jeszcze mniej a skoro tak to zamilcz na wieki AMEN!Mam pytanie do sympatyków, którzy to nie chcą uczestniczyć w integracji kibiców na meczach Zagłębia 1906 Sosnowiec.
Czy poza oskarżeniami i bluzganiem na część kibiców klubu wszystkich Zagłębiaków (?) macie zamiar robić coś więcej ... czy to cały Wasz wkład w "budowanie" marki ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC

Bardzo dobre pytanie.. Dobrze pamiętam jak zaraz po ogłoszeniu decyzji było tu na forum słychać głosy mówiące:
"Bez Was też będzie doping","Sami zbudujemy markę kibiców Zagłębia","Nie jesteście nam potrzebni do tego żeby na Ludowym była atmosfera." Zatem chciałem powiedzieć ze jak narazie nie widać żadnych działań z Waszej strony,choć pewnie gdybyście czas spędzony na napinaniu na forum poświęcili na działanie to faktycznie miałoby to jakikolwiek sens..
Dalej, Krzyczeliście że jakoby Zagłębie 1906 zabija to Zagłębie z kresowej bo spadną dochody z biletów-to po części racja bo wiele osób chodzic będzie tylko na to Zagłębie1906, a zaraz po tym argumencie przypominacie o tym że piłkarze Zagłębia potrzebują wsparcia. Zatem spodziewam sie że pojedziecie na wyjazd Do Częstochowy,licznie stawicie się w klatce i będziecie dopingować aż miło.. O! przepraszam zapomniałem że Wy nie z takich, wolicie "kibicować" zza monitora, oglądając relację na stronie 100% będziecie "dopingować" Zagłębie.. Świetnie, jak najbardziej wolno Wam,ale przecież non stop oglaszacie się wiernymi kibicami którzy ZAWSZE I WSZĘDZIE są z Zagłębiem,więc jak to jest?
Tak,wiem może i mój post jest napinkowy,ale cóż "wszedłeś między wrony to kracz jak one"..
PS Wytykacie działaczom Zagłębia1906 że są nieprzygotowani do prowadzenia klubu że nie są profesjonalistami. Zatem ja proszę byscie spojrzeli na podpis PawłaK. a potem przypomnieli sobie ze ostatni profesjonalista ADAMCZYK się nie sprawdził,a Ludziom Takim jak Gabryś nie można odmówić zaangażowania,zawzięcia i chęci do działania, przez lata poświecali wiele godzin za darmoszkę żeby na meczu było fajnie, więc jestem pewien że dadzą radę kontynuować to.