Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
patrios91 napisał(a):I niech sobie Panie Tadeuszu zaloza wlasna strone internetowa...gdyz nie urkywam,ze draznia mnie informacje na temat obcego klubu na stronie Zaglebia Sosnowiec. Dziwi mnie poparcie ze strony Pawla...no ale coz.
ZS1906ZS napisał(a):Obcego to możesz szukać za Brynicą ... a jeżeli przeszkadzają Ci informacje o B-Klasowym Zagłębiu to zaglebie.eu zaprasza.
Nieliczni i "Fanatyczni" FORUMOWI KIBICE nie wprowadzajcie podziału na Zagłębiu !!!
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Kol. ZS1906ZS z dnia 08.08.2011 na Forum Zaglebia
Kol. po przeczytaniu wypowiedzi wyzej ręce mi opadły - Kto Kibicow zmusza, nakłania
aby jezdzili na mecze do innych miast w Polsce niz Sosnowiec - Kol. przeciez to jest
decyzja prywatna , bez zobowiazan dla nikogo i niczego - niedlugo dowiem sie ze
za takie czyny trzeba bedzie wystawic piers do medali. To co maja powiedziec Ci
kibice ktorzy siedza przed Monitorem w New Jersey innych miastach w USA , Europie
i całej Polsce od Szczecina do Przemysla![]()
Wg tego co przecztałem to sa drugiej Katergorii Kibice i nie sa wierni Klubowi.
Prosze mi odpowiedziec na pytanie Kto nie dazy do dialogu, do normalnosci
do powrotu na Ludowy do tego by Nasze Zaglebie ponownie staneło na nogi i funkcjonowało
jak Kiedys
Pozdrawiam tadeusz
ZS1906ZS napisał(a):Ale o jakim podziale mówiszWSZYSTKIE powtarzam WSZYSTKIE grupy kibicowskie działające przy Zagłębiu wyszły ze stadionu + jak na razie nieokreślona część kibiców zwanych zapełniaczami stadionów - chociaż w Sosnowcu ciężko mówić o zapełnieniu stadionu ostatnimi laty ...
Kto zostałPODOBNO najwierniejsi
(wg kilku forumowych krzykaczy) ale czym ta wierność i fanatyzm wyrażały się w ostatnich sezonach
niestety nie wiem. Prosiłbym o pomoc ...
Jeżeli za takową uznaje się wizytę na Ludowym w meczu z Calisią, a objawem kibica sezonowca (pozdrawiam kolegę z USA) jest ten, który potrafi zapierdalać za Zagłębiem 600 km na drugi koniec Polski to ciężko tu myśleć o jakimś dialogu ... Bo takie bzdety to ciężko wyczytać nawet na kibice.net
bbartek napisał(a):Z wypowiedzi kol.ZS1906ZS
"...jeżeli chodzi o zagadnienia kibicowskie"....ciekaw jestem jakie to zagadnienia były przedmiotem sporu z....ale nie oczekuje odpowiedzi a jedynie ponawiam mój apel szukajmy zgody a nie kwestii które nas, niepotrzebnie , skłóciły.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników