rossoneri napisał(a): (...)powodzenia mlodzi w mlynie:) bede blisko z kolegami

jak bedzie przeszkadzal jakis lump z Z1906S TO DOSTANIE WPIERDOL(...)
Poza tematem ale gwoli ścisłości - rossoneri nie napisał że przyjdzie na Ludowy napier... kibiców B klasy ,tylko że jak ktoś będzie przeszkadzał w dopingowaniu (tak jak ostatnio) ,to dostanie wpier...
Założył przy tym (być może błędnie) że ostatnio przeszkadzali kibice z1906S.
Generalnie uważam jego post za grubą przesadę ,te wszystkie niepotrzebne wyzwiska i napinki...
Chociaż nie chce mi się do końca wierzyć że to on napisał i aż tak odleciał (te uśmieszki i emoty) ,ale cóż ,chociaż wcześniej sam go broniłem to tym razem nie mam argumentów.
Cała sprawa jego przesadzonego postu jest jakaś dziwna - oczywiście zaraz znalazło się to na drugim forum ,tak jakby komuś zależało na wzajemnym nakręcaniu nienawiści.
A co do jutrzejszego meczu ,to wydaje mi się że Calisia będzie trudniejszym przeciwnikiem niż ROW.
W poprzednich swoich meczach przegrywała pechowo jedną bramką ,chociaż grała trudne mecze - z Jarotą remisowała i straciła gola w 90min. ,z Chojnicami na wyjeździe wygrywali 1-0 żeby ostatecznie przegrać.
Miejmy nadzieje ,że nasi piłkarze znowu dadzą z siebie wszystko i wynik będzie dla nas korzystny.
Liczę na lepszą niż ostatnio frekwencję ,czemu powinna też sprzyjać pogoda i ostatni wynik z Rybnikiem.
Do zobaczenia na Ludowym.
Jeszcze tylko prośba - osoby chętne do rozwieszania plakatów proszę o zajrzenie do działu Kibice-organizacja na mecze.Pokażmy że zależy nam na Zagłębiu i pomóżmy w zwiększeniu frekwencji poprzez szersze rozreklamowanie meczów.