Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
FuBu napisał(a):Z pewnością Ty nie byłeś stałym bywalcem szkoły.
MiChAs089 napisał(a):A co do dopingu to już można było by wymyśleć jakiś kompromis mimo że o to prosi Lacha on ma w sercu Zagłębie a my co robimy? nie mówie tutaj o pełnym stadionie czy dopingu jak na Żylecie ale można chodzić na 2 Zagłębia lub chociaż drzeć morde pod bramą jak z Polkowicami bo na stadionie i tak nas było słychać zróbmy to dla Lachowskiego
Pozdrawiam.
RUDI napisał(a):Zagłębiakowy ,jak możesz to zrób tak jak pisze kolega ,daj linka i już my się postaramy trochę rozplakatować na swoich dzielnicach.
Zagłębiakowy napisał(a):Chłopaki zaryzykujcie i poobklejajcie troche autobusy, ja postaram się parę przystanków.
wojtas sc napisał(a):greno napisał(a):Marcin Lachowski prosi kibiców o wsparcie
a ja bym poprosił o to Gabrysia__ może jednak![]()
się uda może ultrasi pomyślą zastanowią się na tym .
Zagłębiakowy napisał(a):JA MAM PYTANIE,CZY CHOCIAŻ JEDNA OSOBA ROZWIESIŁA MOJE PLAKATY? xD bo jak nie t onie ma sensu ,żebym je robił
Jeżeli z tego powodu nie możesz spać to wsiądź na rower i "karnij się" po miastach Zagłębia. Temat dotyczy meczu z Calisią a nie Twoich projektów. To samo dotyczy "laurek" pisanych przez dziewczynę wykonawcy innego projektu/PawełK
damianeri zs napisał(a):Pawełek masz![]()
za pouczanie mnie ja umie czytać i wiem co pisze ale jak tobie to nie pasi żal?
![]()
![]()
PawełK napisał(a):damianeri zs napisał(a):Pawełek masz![]()
za pouczanie mnie ja umie czytać i wiem co pisze ale jak tobie to nie pasi żal?
![]()
![]()
Nie piszemy posta pod postem. Temat o plakatach jest w dziale "Nie tylko o Zagłębiu". Zaraz ja pokaże Tobiei zakończysz pisanie a Twoje posty poleca w kosmos...
damianeri zs napisał(a):to jak mam pisać jestem tu nowy i nie poinfirmowano mnie co![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: PiotrK