Ci co kochaja Zaglebie to beda i beda kibicowac,reszta jest gowno warta ,pijaczyny i lumpy z Z1906S
PawelK moze i mi bana dac ale to sa nic nie warci ludzie ,stado baranow jak ich nazwalem to bylo delikatne:))) do boju Zaglebie,do boju Zaglebie,marsz marsz marsz ,do boju marsz
dziady z Z1906S obyscie dostali w dupe z Gornikiem Sosnowiec oj bede szcesliwy:)))
wypierdalac dziady z Ludowego!!! zebyscie juz nigdy nie wrocili:))))
pozdrawiam wszystkich:))) kibicow Zaglebia:))) nie wiem czy sie jeszcze odezwe bo PawelK jest kibicem tego dziadost3wa ,pewnie dostane bana

ale licze na Was w sobote

sam dam z siebie wszystko

100% doping nasze ukochane Zaglebie:))) Z1906S TO KUR.. I GNOJE i niech spierdalaja jak najdalej od Ludowego:) powodzenia mlodzi w mlynie:) bede blisko z kolegami

jak bedzie przeszkadzal jakis lump z Z1906S TO DOSTANIE WPIERDOL
dajcie chlopaki z siebie wszystko,pokazcie tym dziadom ,ze damy rade:)
Zaglebie jest tylko jedno w 2 lidze !!! reszta to lumpy i dziady:)
Mlodzi do Was apel nie zrazajcie sie niepowodzeniami:))) bedzie dobrze:)))
moze i to ostatni moj wpis:) ale jestem kibicem Zaglebia ,kocham ten klub i zawsze bede z nim:)))
PawelK jest zwolenikiem Z1906S zal mi go i nie rozumiem jego postepowania
w sobote na Ludowy kazdy zabiera kolege lub paru i walcie na mlyn:))) dajcie czadu:))) Rossoneri:)
Myślę, że tym postem, którego specjalnie nie skasuje, broniony przez wielu rossoneri wystawił sobie sam świadectwo. Dostał 2 szansę, lecz jak widać z niej nie skorzystał. BAN/PawełK