Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Gabryś_ napisał(a):Chodzi o to, że cierpliwość skończyła się na Marku Adamczyku. Po erze działania prezesa Hytrego do którego wiele osób miało zastrzeżenia, była mowa o daniu szansy, że młody, że z zapałem o zaufaniu, popierał go L. Baczyński, który cieszy sie wśród kibiców dużym szacunkiem. Jak sie skończyło wszyscy wiemy. Dlatego dopóki to nie my kibice będziemy rzadzić naszym klubem, to jeszcze nie raz zawiedziemy się, jak wyjdzie na jaw, co tak naprawdę działacze robią w klubie. I tu nie chodzi o to, żebym to był ja, czy ktoś z obecnego zarządu B'klasowego Zagłębia, to możesz być Ty. Bylebyśmy posiadali pewność, że klubem rządzą kibice, dla kibiców. Zakładamy, że brat, brata nie okradnie, a nawet jeśli pojawiłby się debil, który chciałby coś uciułać dla siebie, to spotka go kara.
Gabryś_ napisał(a):Chodzi o to, że cierpliwość skończyła się na Marku Adamczyku. Po erze działania prezesa Hytrego do którego wiele osób miało zastrzeżenia, była mowa o daniu szansy, że młody, że z zapałem o zaufaniu, popierał go L. Baczyński, który cieszy sie wśród kibiców dużym szacunkiem. Jak sie skończyło wszyscy wiemy. Dlatego dopóki to nie my kibice będziemy rzadzić naszym klubem, to jeszcze nie raz zawiedziemy się, jak wyjdzie na jaw, co tak naprawdę działacze robią w klubie. I tu nie chodzi o to, żebym to był ja, czy ktoś z obecnego zarządu B'klasowego Zagłębia, to możesz być Ty. Bylebyśmy posiadali pewność, że klubem rządzą kibice, dla kibiców. Zakładamy, że brat, brata nie okradnie, a nawet jeśli pojawiłby się debil, który chciałby coś uciułać dla siebie, to spotka go kara.
badsailor napisał(a):Gabryś_ napisał(a):
W dodatku, jak widzę że Nasi młodzi ryją trawę na każdej długości boiska dla Naszego Klubu, dla Nas i dla Siebie, to żal za serce ściska że nie Ma Nas WSZYSTKICH na Ludowym z Nimi.
badsailor napisał(a):dlaczego wtedy, nie spróbowaliście wykorzystać tej szansy i obsadzić Siebie, czy innych przedstawicieli Kibiców w Radzie Nadzorczej.
August napisał(a):badsailor napisał(a):dlaczego wtedy, nie spróbowaliście wykorzystać tej szansy i obsadzić Siebie, czy innych przedstawicieli Kibiców w Radzie Nadzorczej.
To nie jest takie proste.
Sarmat napisał(a):Kol. Auguście czy łatwiej założyć jest wg Ciebie klub od podstaw , znaleźć zawodników , odłączyć się od klubu ze 100letnią tradycją który nosi się w sercu
saster napisał(a):To jest mój ostatni post do ciebie, bo straciłem tę resztkę szacunku, którą miałem. Ale kłamiesz w żywe oczy, bo prawda o spotkaniu Baczyńskim była taka, że nie chciał wam dać 1% akcji klubu za free (czy za czapkę gruszek jak tam chcieliście). Taki był wasz warunek, tylko o tym nie chcesz pisać, bo wyszłoby, ze jednak o kasę chodzi. No albo ci koledzy nie powiedzieli jak zwykle.
PawełK napisał(a):Jeżeli chodzi o miejsca w RN. Leszek Baczyński jako Prezes Zarządu nie ustala składu RN, gdyż jest to organ go nadzorujący! Zatem trzeba brać pod uwagę, że jego oferta jest dosyć mało prawdopodobna. Jeszcze inną rzeczą jest, że 2 miejsca w RN nie dają praktycznie żadnej możliwości wpływu na działalność spółki, oprócz tego, że ten ktoś zasiadający miałby wgląd w dokumenty i znał prawdziwe zadłużenie, które do tej pory jest tajemnicą poliszynela. Nawet w przypadku działalności zarządu na szkodę spółki ewentualne jego odwołanie mogłoby się zakończyć wynikiem 2:3.
eL-Grego napisał(a):Przepraszam August ale to lekka przesada. Który właściciel, ktokolwiek by nim nie był odda pełną kontrolę nad spółką?
Tadeusz Wisniewski napisał(a):od
zawsze na tym FORUM czytam ze ludzie prowadzacy Zagłebie Sosnowiec - KRADNĄ
Ja sie pytam czy osoby które to pisza maja na to twarde dowody
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników