Zagłębie Sosnowiec - Calisia Kalisz 6.08.2011, g. 16:30

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Zagłębie Sosnowiec - Calisia Kalisz 6.08.2011, g. 16:3

Postprzez Zagłębiakowy 2011-08-02, 9:50 pm

JA MAM PYTANIE,CZY CHOCIAŻ JEDNA OSOBA ROZWIESIŁA MOJE PLAKATY? xD bo jak nie t onie ma sensu ,żebym je robił :)

Jeżeli z tego powodu nie możesz spać to wsiądź na rower i "karnij się" po miastach Zagłębia. Temat dotyczy meczu z Calisią a nie Twoich projektów. To samo dotyczy "laurek" pisanych przez dziewczynę wykonawcy innego projektu/PawełK
Zagłębiakowy

Postprzez kbzs 2011-08-02, 10:16 pm

Sarmat napisał(a):
kbzs napisał(a):Howard, świetna robota! :brawo:
Właśnie drukuję plakaty i zaraz pędzę je rozwiesić po osiedlu Środula.
Fajnie by było, jakby przed każdym meczem takie plakaciki wisiały :brawo:

Nic nie stoi na przeszkodzie ku temu ;-)
Myślę że każdy kibic jest teraz dla zawodników bardzo ważny.

Popieram, popieram. :niezle:
kbzs

Postprzez Howard 2011-08-02, 10:40 pm

Paweł, odnoszę ostatnio wrażenie że przesadzasz. Tak bardzo Cię wkurwia, że młodzi przejęli schedę? Że ktoś próbuje coś zrobić?

Oczywiście, rozumiem że trzeba dbać o zachowanie porządku na forum (rychło wczas). Moja narzeczona napisała, że idzie rozwieszać plakaty i wyraziła zadowolenie ze spontanicznej inicjatywy. Po resztą nie jestem pewien, czy powinieneś ujawniać tożsamość poszczególnych osób na forum - a to dziś już drugi przypadek. Chyba że rodzi nam się tutaj nowy A.M. :-)

Młody jestem, ale tym razem ja muszę pouczyć - więcej obiektywizmu! Chyba, że tak masz i inaczej nie potrafisz - w tym przypadku odnosząc się do naszej poprzedniej rozmowy, wyjdź na balkon wieczorem i weź głęboki wdech to może i ciśnienie się ureguluje.
Howard

Postprzez PawełK 2011-08-02, 11:18 pm

Howard napisał(a):Paweł, odnoszę ostatnio wrażenie że przesadzasz. Tak bardzo Cię wkurwia, że młodzi przejęli schedę? Że ktoś próbuje coś zrobić?

Oczywiście, rozumiem że trzeba dbać o zachowanie porządku na forum (rychło wczas). Moja narzeczona napisała, że idzie rozwieszać plakaty i wyraziła zadowolenie ze spontanicznej inicjatywy. Po resztą nie jestem pewien, czy powinieneś ujawniać tożsamość poszczególnych osób na forum - a to dziś już drugi przypadek. Chyba że rodzi nam się tutaj nowy A.M. :-)

Młody jestem, ale tym razem ja muszę pouczyć - więcej obiektywizmu! Chyba, że tak masz i inaczej nie potrafisz - w tym przypadku odnosząc się do naszej poprzedniej rozmowy, wyjdź na balkon wieczorem i weź głęboki wdech to może i ciśnienie się ureguluje.

Dobre rady przekaz narzeczonej bo jeżeli nie wie to to jest forum a nie czat. Rozumie, że bronisz swojej kobiety ale w Polsce mamy równouprawnienie i zasady na forum dotyczą wszystkich userów. Zadowolenie ze spontanicznej akcji mogła Ci inaczej wynagrodzić, niekoniecznie pisząc w temacie o meczu z Calisią (jaki to ma związek z meczem?). To, że zabraliście się za plakaty ma oznaczać przejęcie schedy? --> :lol:

Jeżeli chodzi o porządek na forum to postaram się nadrobić zaległości - lepiej późno, niż wcale. Uważasz, że się wkurwiłem i próbujesz mi jeszcze wjechać na ambicję pisząc o A.M.? --> :lol:

W kwestii ujawniania tożsamości to napisz mi gdzie ja napisałem jakieś dane osobowe lub wkleiłem zdjęcia?

Zrobiłeś wzór plakatu - brawo. Czy gdzieś to było negowane, kasowane czy tez krytykowane?
PawełK
pyszałek

Postprzez Howard 2011-08-02, 11:41 pm

Oj Paweł, Paweł... a miałem Cię za porządnego człowieka.
Pisząc na temat schedy, miałem na myśli nie tyle co plakaty ale kwestię organizacji - bo wszystko wskazuje na to że coś w tym kierunku rusza.
Tak, uważam że się wkurwiłeś - widać ostatnio że masz ciśnienie. Myślę że jest to spowodowane tym iż jesteś nastawiony na nowy klub, a tu ktoś jeszcze próbuje reanimować staruszka - nie tak miało być? Całe szczęście, że okazało się że kibice to nie baranki i nie lecą za stadem.
Nie sądziłem, że jakby nie było dorosłego faceta któremu ostatnio urodziło się dziecko (szczerze gratuluję bo nie miałem okazji) trzeba będzie prowadzić za rączkę i szczegółowo odpowiadać, ale tak jak pisałem na początku przeliczyłem się.
Jeśli chcesz dokończyć rozmowę to zapraszam za kulisy - przecież mieszkamy na jednym osiedlu, kontakt via internet też jest możliwy.

I żeby nie było, że urządzam sobie tutaj czat z Tobą, parę słów na temat meczu z mojej strony. Po ostatniej przekonującej wygranej jestem dobrej myśli odnośnie następnego spotkania. Liczyłem, że Jankowski wstrzeli się w bramkę i nie przeliczyłem się. W MKSie mieli go za gwiazdę, a tu utwierdza nas w przekonaniu, że kibice MKSu mieli rację co do tego zawodnika. Mam nadzieję, że zobaczę kolejny dobry występ Domańskiego bo w ostatnim meczu można powiedzieć, że czarował tak jak Stefański gdy przyszedł z Ruchu.
Mam nadzieję, że pojawi się "młynek" bo może to i śmiesznie wygląda, ale liczy się WIARA!

Do zobaczenia na Ludowym!
Howard

Postprzez PawełK 2011-08-02, 11:51 pm

Howard napisał(a):Oj Paweł, Paweł... a miałem Cię za porządnego człowieka.
Pisząc na temat schedy, miałem na myśli nie tyle co plakaty ale kwestię organizacji - bo wszystko wskazuje na to że coś w tym kierunku rusza.
Tak, uważam że się wkurwiłeś - widać ostatnio że masz ciśnienie. Myślę że jest to spowodowane tym iż jesteś nastawiony na nowy klub, a tu ktoś jeszcze próbuje reanimować staruszka - nie tak miało być? Całe szczęście, że okazało się że kibice to nie baranki i nie lecą za stadem.
Nie sądziłem, że jakby nie było dorosłego faceta któremu ostatnio urodziło się dziecko (szczerze gratuluję bo nie miałem okazji) trzeba będzie prowadzić za rączkę i szczegółowo odpowiadać, ale tak jak pisałem na początku przeliczyłem się.
Jeśli chcesz dokończyć rozmowę to zapraszam za kulisy - przecież mieszkamy na jednym osiedlu, kontakt via internet też jest możliwy.

Wyjeżdżasz tu z taką wycieczką na ogólnym to Ci napisze jedną rzecz. Nie mam zamiaru i ochoty się z Tobą spotykać i rozmawiać, tak jak Ty nie miałeś kiedyś. Za poważnego człowieka nikt z serwisu 100%Zagłębie Cie już nie bierze i Ty dobrze wiesz o co chodzi. Szacunek za zrobienie kiedyś jednej aczkolwiek ważnej rzeczy został przyćmiony Twoim zachowaniem w innym terminie.

Ps. Dzięki za życzenia!
PawełK
pyszałek

Postprzez Jedker84444 2011-08-03, 7:36 am

na Kazimierzu też się pojawiły i w rejonie Juliusza na tablicy ogłoszeniowej także następnym razem jak będę miał własną drukarkę z nakladem tuszu bo teraz musiałem z własnej kabzy zainwestować to będzie o wiele tego więcej tylko potrzebuje odpowiedni projekt nagłośnijmy to jak sie tylko da .. A co do rozmowy z Gabrysiem_ też byłbym przekonany że powinno się z nim podyskutować o niektórych istotnych kwestiach jak jest jeszcze możliwość a przecież jest rozumnym gościem. A teraz kto ma możliwość w sobotę na Ludowy i do boju Zagłebie !!!!! ambicja dzisaj wam karze grać na całego i walczyć do upadłego !!!!
Jedker84444

Postprzez Zagłębiakowy 2011-08-03, 8:53 am

oj Paweł Paweł... myślę,że próbujesz nam utrudnić organizacje.Wygląda na to jakbyś był ogromnym zwolennikiem Z1906S ,bo z tych twoich ostatnich postów można coś wywnioskować.Pozwól nam chociaż raz dokończyć organizacje tutaj,bo za niedługo może powstać nowa strona www. Nie bądź taki zadziorny i wrzuć trochę na luz :)
Zagłębiakowy

Postprzez PawełK 2011-08-03, 10:42 am

Zagłębiakowy napisał(a):oj Paweł Paweł... myślę,że próbujesz nam utrudnić organizacje.Wygląda na to jakbyś był ogromnym zwolennikiem Z1906S ,bo z tych twoich ostatnich postów można coś wywnioskować.Pozwól nam chociaż raz dokończyć organizacje tutaj,bo za niedługo może powstać nowa strona www. Nie bądź taki zadziorny i wrzuć trochę na luz :)

W jaki to sposób utrudniam Wam organizację? Czy jeżeli nie przyklaskuje Wam w wyzywaniu kogoś od zdrajców i judaszy oraz pilnuje regulaminu forum, który jasno mówi jakie nagrody grożą za jego łamanie, to już sabotuje Waszą działalność? Specjalnie piszę Waszą bo Ty jako pierwszy użyłeś tego stwierdzenia i to w taki właśnie sposób robią się te podziały, o których tłuczecie od miesiąca. Zrobiłeś projekt plakatu to czy on został usunięty, skrytykowany? NIE. Upomniałem Cie tylko jak zacząłeś swoje gorzkie żale odnośnie tego czy ktoś ten Twój projekt wydrukował i powiesił bo akurat nad Twoim projektem nie było "ochów i achów". Straszysz mnie tym, że powstanie nowy serwis? :lol:

Na luz wrzucę jak każdy będzie pisał na temat i trzymał pewien poziom dyskusji. Masz Hyde park to załóż sobie tam temat dotyczący Twoich projektów a nie rozwalaj tematu o meczu bo na 4 strony jest kilkanaście wartościowych postów.
PawełK
pyszałek

Postprzez jondek 2011-08-03, 11:03 am

Pawełk,nie wrzucaj na luz,bo od dobrych kilku postów to TY piszesz nie na temat.Można odnieść wrażenie,że to Twoje prywatne forum.Proponuje,żebyś sobie "walnął" bana,dla opamiętania.Bo dajesz zły przykład :redface:Duże brawa za inicjatywe młodych przed meczem.Ja też namawiam znajomych ,żeby wybrali się na sobotni mecz.Mysle że drużyna,podbudowana zwycięstwem,zagra tak ładnie,jak z ROW-em.Spokojnie,a będą wyniki i doping na 6-tke :-)
jondek

Postprzez davidian 2011-08-03, 12:28 pm

Pytanie z innej beczki jak ochrona obiektu zapatruję się na dzieciatych kibiców z małym szkrabem w wózku (parasolka)? Mam prawie rocznego smyka i chciałem zabrać go na pierwszy mecz w życiu.

Czy będą robić jakieś problemy gdy zajadę pod stadion wózkiem?(w tych czasach wszystko jest możliwe i może uznają je za oręż bojowy :lol: )
davidian

Postprzez PawełK 2011-08-03, 12:36 pm

davidian napisał(a):Pytanie z innej beczki jak ochrona obiektu zapatruję się na dzieciatych kibiców z małym szkrabem w wózku (parasolka)? Mam prawie rocznego smyka i chciałem zabrać go na pierwszy mecz w życiu.

Czy będą robić jakieś problemy gdy zajadę pod stadion wózkiem?(w tych czasach wszystko jest możliwe i może uznają je za oręż bojowy :lol: )

Pytanie tylko czy wózek przejedzie przez kołowrotek? ;-) a na poważnie to nie powinno być problemów ze strony ochrony i powinieneś wjechać spokojnie z małym na mecz przez bramę od strony krytej.
PawełK
pyszałek

Postprzez Sarmat 2011-08-03, 2:58 pm

Przeczepią co najwyżej zawartość wózka. Tyle
Sarmat

Postprzez suchy1906 2011-08-03, 6:00 pm

Temat dotyczy meczu, Panowie do zobaczenia na Ludowym.
ZAGŁEBIE !!! :brawo:
Pozdrawiam.
suchy1906

Postprzez MiChAs089 2011-08-04, 2:43 pm

http://zaglebie.eu/rodzinne-kibicowanie-_2_1694.html OMG juz widze ich przyśpiewki ciekawe jaki emeryt tam bedzie to prowadził ^^
MiChAs089

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna