Jeżeli z tego powodu nie możesz spać to wsiądź na rower i "karnij się" po miastach Zagłębia. Temat dotyczy meczu z Calisią a nie Twoich projektów. To samo dotyczy "laurek" pisanych przez dziewczynę wykonawcy innego projektu/PawełK
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Sarmat napisał(a):kbzs napisał(a):Howard, świetna robota!![]()
Właśnie drukuję plakaty i zaraz pędzę je rozwiesić po osiedlu Środula.
Fajnie by było, jakby przed każdym meczem takie plakaciki wisiały
Nic nie stoi na przeszkodzie ku temu![]()
Myślę że każdy kibic jest teraz dla zawodników bardzo ważny.
Howard napisał(a):Paweł, odnoszę ostatnio wrażenie że przesadzasz. Tak bardzo Cię wkurwia, że młodzi przejęli schedę? Że ktoś próbuje coś zrobić?
Oczywiście, rozumiem że trzeba dbać o zachowanie porządku na forum (rychło wczas). Moja narzeczona napisała, że idzie rozwieszać plakaty i wyraziła zadowolenie ze spontanicznej inicjatywy. Po resztą nie jestem pewien, czy powinieneś ujawniać tożsamość poszczególnych osób na forum - a to dziś już drugi przypadek. Chyba że rodzi nam się tutaj nowy A.M.
Młody jestem, ale tym razem ja muszę pouczyć - więcej obiektywizmu! Chyba, że tak masz i inaczej nie potrafisz - w tym przypadku odnosząc się do naszej poprzedniej rozmowy, wyjdź na balkon wieczorem i weź głęboki wdech to może i ciśnienie się ureguluje.
Howard napisał(a):Oj Paweł, Paweł... a miałem Cię za porządnego człowieka.
Pisząc na temat schedy, miałem na myśli nie tyle co plakaty ale kwestię organizacji - bo wszystko wskazuje na to że coś w tym kierunku rusza.
Tak, uważam że się wkurwiłeś - widać ostatnio że masz ciśnienie. Myślę że jest to spowodowane tym iż jesteś nastawiony na nowy klub, a tu ktoś jeszcze próbuje reanimować staruszka - nie tak miało być? Całe szczęście, że okazało się że kibice to nie baranki i nie lecą za stadem.
Nie sądziłem, że jakby nie było dorosłego faceta któremu ostatnio urodziło się dziecko (szczerze gratuluję bo nie miałem okazji) trzeba będzie prowadzić za rączkę i szczegółowo odpowiadać, ale tak jak pisałem na początku przeliczyłem się.
Jeśli chcesz dokończyć rozmowę to zapraszam za kulisy - przecież mieszkamy na jednym osiedlu, kontakt via internet też jest możliwy.
Zagłębiakowy napisał(a):oj Paweł Paweł... myślę,że próbujesz nam utrudnić organizacje.Wygląda na to jakbyś był ogromnym zwolennikiem Z1906S ,bo z tych twoich ostatnich postów można coś wywnioskować.Pozwól nam chociaż raz dokończyć organizacje tutaj,bo za niedługo może powstać nowa strona www. Nie bądź taki zadziorny i wrzuć trochę na luz
davidian napisał(a):Pytanie z innej beczki jak ochrona obiektu zapatruję się na dzieciatych kibiców z małym szkrabem w wózku (parasolka)? Mam prawie rocznego smyka i chciałem zabrać go na pierwszy mecz w życiu.
Czy będą robić jakieś problemy gdy zajadę pod stadion wózkiem?(w tych czasach wszystko jest możliwe i może uznają je za oręż bojowy)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników