Nowy zespół w B-klasie.

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Nowy zespół w B-klasie.

Postprzez KalF92 2011-08-01, 3:44 pm

saster, Gdyby nie Pan Kisiel,to:
a)herb wpadłby w c*** wie czyje ręce i moglibyśmy o nim zapomnieć.
b)hokejowego Zagłębia by nie było, oczywiście to nie tylko ten Pan jest tutaj zasłużonym człowiekiem,ale jednym z kilku na pewno.

Najważniejsze pytanie kolego saster, GDZIE BYŁEŚ NA SPOTKANIU W PUBIE? Pan Kisiel tam był,przyszedł właśnie po to by porozmawiać z kimś takim jak Ty ale cóż Tobie zabrało widać odwagi na powiedzenie mu tego w 4 oczy dlatego hejtujesz go an forum.. Jak masz coś do niego to chyba wiesz gdzie go zastać? Będziesz mógł do woli sobie z nim podyskutować.

rossoneri come back, jeśli uważasz że Ci się ban nie należał to znaczy się że nie dorosłeś do korzystania z forum.
KalF92

Postprzez RUDI 2011-08-01, 3:57 pm

KalF92 załóż wątek GDZIE BYŁEŚ NA SPOTKANIU W PUBIE ?zadajesz to pytanie do znudzenia,a co się tyczy pana Kisiela,to chyba nie tylko moje zdanie że pcha się na afisz w jakimś celu ,a co do zastania go tam gdzie piszesz że powinien być ,to przypominam że jeszcze niedawno wszyscy psioczyli ,jak działa sklep ,i jego śmieszne tłumaczenia dlaczego funkcjonuje tak jak funkcjonuje(według mnie pokazał jak się zarządza nawet najmniejszym interesem)Pozdrawiam.
> O KIBICOWANIU WIEM NIEWIELE <
RUDI

Postprzez KalF92 2011-08-01, 4:16 pm

RUDI, Zadaję to pytanie bo płaczecie na forum jak skrzywdzone przedszkolaki a jak była okazja porozmawiać z inicjatorami projektu, panem Kisielem i wszystkimi innymi osobami decyzyjnymi to Was nie było. Zatem gdzie byliście skoro tak Wam zależy na dobru Zagłębia? No właśnie... olaliście sprawę więc skończcie wieszać psy na tych ludziach bo oni pomimo tego że mogli robić mnóstwo innych rzeczy to czas na spotkanie się z zainteresowanymi znaleźli, zatem jak to jest z Wami?
Z resztą rossonieri wystawił wam odpowiednią wizytówkę, jaki jest poziom waszej krytyki:)
KalF92

Postprzez PawełK 2011-08-01, 4:23 pm

Mały OT.

Rossoneri (po wymianie argumentów) odbanowany, mam nadzieję, że będzie się stosować do regulaminu.
PawełK
pyszałek

Postprzez saster 2011-08-01, 4:25 pm

[quote="KalF92"]saster, Gdyby nie Pan Kisiel,to:
a)herb wpadłby w c*** wie czyje ręce i moglibyśmy o nim zapomnieć.
b)hokejowego Zagłębia by nie było, oczywiście to nie tylko ten Pan jest tutaj zasłużonym człowiekiem,ale jednym z kilku na pewno.

Najważniejsze pytanie kolego saster, GDZIE BYŁEŚ NA SPOTKANIU W PUBIE? Pan Kisiel tam był,przyszedł właśnie po to by porozmawiać z kimś takim jak Ty ale cóż Tobie zabrało widać odwagi na powiedzenie mu tego w 4 oczy dlatego hejtujesz go an forum.. Jak masz coś do niego to chyba wiesz gdzie go zastać? Będziesz mógł do woli sobie z nim podyskutować.
quote]
Ja "Pana" Kisiela znam ponad 20 lat i nie muszę z nim gadać w pubie a on zna moje zdanie. A teraz pokaż mi mądralo jeden klub w Polsce poza Zagłębiem, którego herb należy do prywatnej osoby i to ona czerpie z jego używania korzysci. Przecież to patologia, że zamiast do Zagłębia zyski ze sprzedaży pamiątek idą do prywatnej kieszeni. No ale liczę, że teraz gdy kibice wzieli sprawy w swoje ręce to i sprawa herbu sie rozwiąże. Bo przecież chodzi o dobro Zagłębia :lol:
saster

Postprzez RUDI 2011-08-01, 4:54 pm

Po 1 -każdy na opinie o sobie pracuje sam (nie stosuj odpowiedzialności zbiorowej)
Po 2-kto płacze ,to płacze(nie stosuj odpowiedzialności zbiorowej)
Po3-dlaczego ktoś jak to nazwałeś osoba decyzyjna ,nie może odpowiedzieć tu na forum ,ludziom ,którzy np.nie mogli być z różnych powodów na tym sławetnym spotkaniu ,piszesz że mogli robić mnóstwo rzeczy w tym czasie ,jeżeli podjęli się takie dzieła ,to na tym polega marketing.
Każdy ma prawo zadawać pytania ,snuć wątpliwości ,od tego jest forum ,i proszę nie oskarżaj kogoś że nie zależy mu na dobru Zagłębia,ja np.pytałem (tu na forum,w pubie być nie mogłem)w jakim celu pikniki wrzucali (a jestem piknikiem :) )do puszek na oprawy ,jeżeli nic z tego nie zostało ,bo ktoś zadecydował że to jest jego własność (chyba że te moje parę złoty poszło na tą racę odpaloną ,która trafiła w dziecko ,przez co wojewoda dostał fajny powód do zamknięcia stadionu ),i chyba znajdziesz jeszcze mój post ,o porywaniu się z motyką na słońce w zakładaniu nowego klubu ,a pisałem go dlatego że mam kolegę który jest prezesem małego klubu klasy B ,i wiem ile przeciwności musi zwalczać.Pozdrawiam ,i proszę ,nie pisz My,Wy ,masz ochotę ,to zwracaj się bezpośrednio do tych osób.
RUDI

Postprzez alisamyyen 2011-08-01, 6:18 pm

KalF92 napisał(a):RUDI, Zadaję to pytanie bo płaczecie na forum jak skrzywdzone przedszkolaki a jak była okazja porozmawiać z inicjatorami projektu, panem Kisielem i wszystkimi innymi osobami decyzyjnymi to Was nie było. Zatem gdzie byliście skoro tak Wam zależy na dobru Zagłębia? No właśnie... olaliście sprawę więc skończcie wieszać psy na tych ludziach bo oni pomimo tego że mogli robić mnóstwo innych rzeczy to czas na spotkanie się z zainteresowanymi znaleźli, zatem jak to jest z Wami?
Z resztą rossonieri wystawił wam odpowiednią wizytówkę, jaki jest poziom waszej krytyki:)

Nikt tu na forum łez nie wylewa.Faktem jest to9 że choćby na spotkaniu pojawiło się 100 osób którym zalezy na klubie i tak decyzja o powstaniu by zapadła.Jakakolwiek konstruktywna krytyka waszego pomysłu i tak by nic nie zmieniła.Więc po co te teksty Gdzie byłeś i co robiłeś.Postawiliście ludzi przed faktem dokonanym i żadne spotkania nic już by nie zmieniły.A poziom naszej krytyki jest adekwatny do zaistniałej sytuacji.Więc nie oczekuj podziękowań czy kwiatów.
alisamyyen

Postprzez RUDI 2011-08-01, 6:47 pm

Sorry ,nie zaznaczyłem ,mój post był skierowany do KalF92.
RUDI

Postprzez KRIS6411 2011-08-01, 8:10 pm

Fajny folklorystyczny klub.Trochę się pośmiałem tylko żal że szargane jest Zagłębie Sosnowiec a wstawka 1906 to po prostu profanacja klubu bo ten twór nie ma z data tą nic wspólnego.Nie jestem przeciwny powstaniu klubu tylko albo ktoś się odcina od Zagłębia Sosnowiec albo nie, a nazwa tego klubu to po prostu hipokryzja,Mimo wszystko życzę wielu sukcesów na boiskach B i A klasy ,Chętnie zobaczyłbym te drużynę w przedmeczu na Ludowym
KRIS6411

Postprzez KalF92 2011-08-01, 8:25 pm

RUDI, Zatem.
-Ja stosuję odpowiedzialność zbiorową bo zostaliśmy(My Kibice Zagłębia) Zwyzywani przez Was(forumowiczów) od najgorszych.
-Uważam ze rossonieri pracuje na Waszą opinię,bo na forum jesteśmy porównywani do tych którzy przychodzą najebani na mecze a przecież nie wszyscy tak robią, ba jest to nieduży procent a mimo to tak się tu o kibicach pisze.
-Osoby decyzyjne nie wypowiedzą się na forum bo nie mają już zdrowia by czytać kolejnych bluzgów jakie na nich są tu słane
-Owszem decyzja zapadłaby niezależnie od decyzji "pikników' a ot dlatego że piknik to z definicji kibic sezonowy nie zaangażowany..
-jeśli wyzywanie ludzi od baranów jest adekwatne do zaistniałej sytuacji to gratuluję poczucia humoru.Nikt nie chce oczekiwań ale Osoby które stanęły za 1906 nie ubliżają, nie utrudniają nikomu działania na kresowej. A że kilku pokrzyczało na "gniazdowych" to nie znaczy że mieli takie polecenie, Teraz to Ty nie stosuj odpowiedzialności zbiorowej,bo jeden czy dwóch którzy mieli jakieś "ale" do gniazdujących to nie ogól zwolenników 1906.

KRIS6411,
Szargane Jest Zagłębie Sosnowiec? Powiesz mi w jaki sposób?
Myślę że możemy podziękować za życzenia sukcesów na pewno będzie ich wiele.

Pozdrawiam
KalF92

Postprzez mason 2011-08-01, 8:36 pm

KRIS6411 napisał(a):Chętnie zobaczyłbym te drużynę w przedmeczu na Ludowym

O i to jest genialny pomysł i w tym właśnie kierunku to powinno od samego początku iść., nie żadna alternatywa co wybierać , ten klub czy tamten, ale jako zabezpieczenie na złą godzinę. Wtedy wsparcie tej inicjatywy było by powszechne i bez żadnego podziału :niezle:
ZAGŁĘBIE KLUB!
ZAGŁĘBIE REGION!
mason

Postprzez jondek 2011-08-01, 8:36 pm

Czekam jeszcze oprócz gratulacji ze strony Ruchu i GKS-y,na propozycje sztamy lub zgody,z ich strony.Oni mają wielki ubaw z tego co się dzieje w naszym "grajdole" :redface: To jest mój ostatni wpis na ten temat,bo uważam że nie jesteście warci mojej uwagi i czasu.Rozumiem,że z wzajemnością. :czerwona:
jondek

Postprzez Cygan 2011-08-01, 8:48 pm

KalF92 napisał(a):RUDI, Zatem.
-Ja stosuję odpowiedzialność zbiorową bo zostaliśmy(My Kibice Zagłębia) Zwyzywani przez Was(forumowiczów) od najgorszych.
-Uważam ze rossonieri pracuje na Waszą opinię,bo na forum jesteśmy porównywani do tych którzy przychodzą najebani na mecze a przecież nie wszyscy tak robią, ba jest to nieduży procent a mimo to tak się tu o kibicach pisze.
-Osoby decyzyjne nie wypowiedzą się na forum bo nie mają już zdrowia by czytać kolejnych bluzgów jakie na nich są tu słane
-Owszem decyzja zapadłaby niezależnie od decyzji "pikników' a ot dlatego że piknik to z definicji kibic sezonowy nie zaangażowany..
-jeśli wyzywanie ludzi od baranów jest adekwatne do zaistniałej sytuacji to gratuluję poczucia humoru.Nikt nie chce oczekiwań ale Osoby które stanęły za 1906 nie ubliżają, nie utrudniają nikomu działania na kresowej. A że kilku pokrzyczało na "gniazdowych" to nie znaczy że mieli takie polecenie, Teraz to Ty nie stosuj odpowiedzialności zbiorowej,bo jeden czy dwóch którzy mieli jakieś "ale" do gniazdujących to nie ogól zwolenników 1906.

KRIS6411,
Szargane Jest Zagłębie Sosnowiec? Powiesz mi w jaki sposób?
Myślę że możemy podziękować za życzenia sukcesów na pewno będzie ich wiele.

Pozdrawiam

Nie wyzywaj mnie koleś od piknika, bo jak mleko wylizywałeś mamusi, to ja na Ludowym gardło zdzierałem...

Nie może garstka kiboli nazywać się LEPSZYMI niż większość KIBICÓW ZAGŁĘBIA....!!!!!
Cygan

Postprzez Serious 2011-08-01, 8:54 pm

Okej. Ja rozumiem wszystkie argumenty i uważam, że w wielu sprawach KalF92, masz po prostu rację. Życzę nowemu klubowi powodzenia i mam nadzieję, że spełni Wasze oczekiwania.

Niemniej jednak, mam jedno "ale". Prosiłbym, abyś nie tworzył podziału na "My Kibice Zagłębia" i "Wy forumowicze", bo jest to najzwyczajniej w świecie nie prawda. To, że piszę na forum nie zmienia faktu, że przychodzę na Ludowy i moje serce należy do Zagłębia Sosnowiec. I czuję się kibicem a piknikiem z pewnością nie jestem...I myślę, że jest tak w wielu przypadkach forumowiczów.

Pozdrawiam.
Serious

Postprzez swiezy52 2011-08-01, 9:00 pm

powiem tak: dosyc mam czytania durnych wyzwisk przezwisk obelg itp. albo zaczniecie uwazac na jezyki i na to co piszecie albo posypia sie ostrzezenia z czasowymi bananami wlacznie....
czy do kur.y nedzy nie mozna prowadzic normalnego dialogu?? przeciez gdyby usunac wszystkie zbedne slowa z tego tematu to z 23 stron moze uzbieralo by sie 15...

ludzie szanujmy sie!!!!!!!!!!!!!!
swiezy52
100% Zagłębie

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna