Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Zagłębiakowy napisał(a):Wiecie może co się stało ze spikerem? Ten koleś długo tu pracował,troche te mecze bez niego będą inne..
django napisał(a):Został chuliganem GieKSy... Gościu, ile Ty masz lat? Bo patrząc na Twoje posty strzelam, że 10.
Cygan napisał(a):Zagłębiakowy napisał(a):Wiecie może co się stało ze spikerem? Ten koleś długo tu pracował,troche te mecze bez niego będą inne..
Jacek Stokowacki (spiker) też już miał dość tego GÓWNA.... Pewne info...
zbych12 napisał(a):Przewiduję, że za kilka tygodni lub miesięcy, kiedy Miasto przekona się, że ludzie działający w 1906 są odpowiedzielni oraz że piłka bez fanatyków i atmosfery, którą oni tworzą to już coś innego, zaproponuje przedstawicielom kibiców udział w zarządzaniu klubem. Ważne by był to udział autentyczny i znaczący. Wówczas drużyna 1906 byłaby naturalnym zapleczem pierwszej drużyny i dalej funkcjonowała pod swoją nazwą w "B" klasie, jako alternatywa w wypadku, gdyby miasto zmieniło zdanie w którymś momencie.
zbych12 napisał(a):1. Co mieli zrobić ci fanatyczni kibice którym najbardziej zależy na klubie, wobec ignorowania ich przez miasto i zarząd, w sytuacji całkowitego rozkładu klubu?
zbych12 napisał(a): Kto obecnie Twoim zdaniem ma większe moralne prawo do reprezentowania tradycji Zagłębia - pazerny działacz zarabiający krocie z publicznych pieniedzy, czy kibic pracujący za darmo przy oprawach wyjazdach itd
Czy działacz pomagający policji w inwigilowaniu kibiców własnego klubu, czy kibic przemierzajacy Polskę i sławiący tradycję pokoleń Zagłębia
zbych12 napisał(a): To co najbardziej cenne to WIELKI ENTUZJAZM i OGROMNE ZAANGAŻOWANIE tych osób, co napawa mnie nadzieją na przyszłość
jls napisał(a):Dużo było mowy o ideach promujących nowo powstały klub.
Ja z innej beczki:
zdarzyło się to na Środuli.Ponieważ mieszka tam moja mama jeżdżę tam kilka razy w tygodniu.
W zeszłym tygodniu nie mogłem podjechać na parking, ponieważ wjazd blokowało srebrne BMW
a kilku "sportowców" w strojach klubowych piło sobie piwko rozmawiając o nowym klubie w języku
nie tylko niewybrednym lecz wręcz wulgarnym, nie reagując na to co się dzieje naokoło nich.
Jeżeli tak ma wyglądać to co nosi nazwę Zagłębie 1906 Sosnowiec to ja dziękuję za ciekawą lekcję
poglÄ…dowÄ… na temat nowego stworu.
Myślę, że w ten sposób nie zbuduje się niczgo dobrego.
Język używany przez tych "sportowców" jako żywo przypominał doping prowadzony we młynie :
Jazda z kurwami itp. itd.
jls napisał(a):Dużo było mowy o ideach promujących nowo powstały klub.
Ja z innej beczki:
zdarzyło się to na Środuli.Ponieważ mieszka tam moja mama jeżdżę tam kilka razy w tygodniu.
W zeszłym tygodniu nie mogłem podjechać na parking, ponieważ wjazd blokowało srebrne BMW
a kilku "sportowców" w strojach klubowych piło sobie piwko rozmawiając o nowym klubie w języku
nie tylko niewybrednym lecz wręcz wulgarnym, nie reagując na to co się dzieje naokoło nich.
Jeżeli tak ma wyglądać to co nosi nazwę Zagłębie 1906 Sosnowiec to ja dziękuję za ciekawą lekcję
poglÄ…dowÄ… na temat nowego stworu.
Myślę, że w ten sposób nie zbuduje się niczgo dobrego.
Język używany przez tych "sportowców" jako żywo przypominał doping prowadzony we młynie :
Jazda z kurwami itp. itd.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników