Gdyby od początku było wiadomo ,że w Warce będzie omawiana sprawa nowego Zagłębia ,frekwencja na spotkaniu byłaby na pewno wyższa.
Błędem organizatorów było trzymanie całej sprawy w wielkiej tajemnicy.
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
saster napisał(a):Tylko, że spotkanie w Warce było manipulacją od początku- organizatorom zależało, żeby nie było przeciwników projeku, a ci którzy byli mieli zostać samym pomysłem zaskoczeni. Kilku cwaniaków, wzorem innego ,który kiedyś uwłaszczył się na herbie, postanowiło zrobić biznes życia i ukraść nazwę i tradycje działającego Zagłębia:). Jedni od prowizji od sponsora za 500 tys, drudzy od tego syfu do picia z herbem i kilku gówniarzy na posyłki. Szkoda tylko tych paru gości, których pamiętam z początku lat 90-tych jak nastawiali gębę za Zagłębiem. Naprawdę nie wiem co tam robią i jak dali się w to wpuścić.
O jednym jestem przekonany - jak to wszystko im walnie, to z podkulonymi ogonami wróca na Ludowy. Proponuję pamiętać, kto chciał włożyć naszemu Zagłębiu nóż w plecy.
saster napisał(a):Proponuję pamiętać, kto chciał włożyć naszemu Zagłębiu nóż w plecy.
saster napisał(a):Tylko, że spotkanie w Warce było manipulacją od początku- organizatorom zależało, żeby nie było przeciwników projeku, a ci którzy byli mieli zostać samym pomysłem zaskoczeni.
strona główna serwisu 100% i forum kibicezaglebia.net napisał(a):Mocno zachęcamy do wzięcia udziału w zbliżającym się evencie, albowiem, poruszany będzie również temat przyszłości Naszego Klubu postrzegany oczyma Kibiców. Wszystkie chętne osoby, które mają pomysł na wyjście z problemów, które po raz kolejny tak mocno w Nas uderzają proszone są o stawiennictwo w piątkowy wieczór. Swoje przemyślenia będzie mógł przedstawić każdy, kto zechce podzielić się nimi z resztą.
NIE POZWÓL, ABY COŚ DZIAŁO SIĘ BEZ TWOJEJ WIEDZY. W PIĄTEK PRZYJDŹ DO WARKI!!!
PawełK napisał(a):strona główna serwisu 100% i forum kibicezaglebia.net napisał(a):Mocno zachęcamy do wzięcia udziału w zbliżającym się evencie, albowiem, poruszany będzie również temat przyszłości Naszego Klubu postrzegany oczyma Kibiców. Wszystkie chętne osoby, które mają pomysł na wyjście z problemów, które po raz kolejny tak mocno w Nas uderzają proszone są o stawiennictwo w piątkowy wieczór. Swoje przemyślenia będzie mógł przedstawić każdy, kto zechce podzielić się nimi z resztą.
NIE POZWÓL, ABY COŚ DZIAŁO SIĘ BEZ TWOJEJ WIEDZY. W PIĄTEK PRZYJDŹ DO WARKI!!!
saster napisał(a):PS. Swoją droga to może by się przedstawili z nazwiska szerszej publiczności, bo na razie szeroka publika zna tylko Gabrysia.
tigers96 napisał(a): Decyzja zapadła przed przyjściem Leszka Baczyńskiego i w dużej mierze była protestem na działa Kozielskiego z Książkiem, oraz brakiem przyszłości dla klubu.
tigers96 napisał(a): Decyzja zapadła przed przyjściem Leszka Baczyńskiego i w dużej mierze była protestem na działa Kozielskiego z Książkiem, oraz brakiem przyszłości dla klubu.
czarodziej napisał(a):Moje zdanie jest też takie, że kto s tu w nowym klubie węszy interes. Także chciałbym wiedzieć jakie są Władze tego nowego tworu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników