Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
gargamele napisał(a):Co Ty w gadasz chłopaku..Chyba na innym sparingu byłeś.Co Ty,Barcelone chciałes zobaczyć???To na Camp Nou,a nie na Ludowy!Strojek grał całkiem przyzwoity mecz!Lachowski,z pewnością najlepszy zawodnik tego meczu.Fakt,M.Grunt zaprezentował się bardzo,bardzo przecietnie.Spójrz na to w taki sposób;wygrali,kilka sytuacji było,zespół jest budowany w oparciu o 2-3starzych zawodników,reszta młodzież!Jak dla mnie,wygląda to całkiem przyzwoicie.Nieżle,podobno,z Podbeskidziem,wygrana z Polonia,wygrana i remis Radzionków...tak więc radziłbym przyhamować z krytyką.Zagłebie gra na pewno lepiej niż w poprzedniej rundzie.Patrzac nawet na zimowe sparingi a teraz to jest o wiele lepiej.
rossoneri napisał(a):juz po sparingu :(niestety gra i poziom naszej druzyny ciagle spada w dol:(((
nie wiem po co podpisywane sa kontrakty z Ruminskim lub Gruntem???
dla mnie niezrozumiale
juz nawet Lachowski znizyl sie do ich poziomu
bramkarzy sie pozbyli ,ale poziom tych co przyszli po nich jest porownywalny,jak nie slabszy
Strojek stanal w miejscu,myslalem ze sie chlopak bedzie rozwijal,a niestety jest klapa
Jarczyk jak juz tutaj ktos wyzej napisal przecietniak jak na 2 lige i nie dziwne ze nie ma ofert i nikt go nie chce
Grunt to juz calkowita pomylka,lepszy zespol wykorzysta jego bledy
pomoc?? srodek pola to nawet z taka slaba druzyna sobie nie radzi:(((
klepanie podaniami przewaznie do tylu
Stefanski i Kozminski dzisiaj jezdzcy bez glowy ,niby szybkosc jest,ale nic z tego
Lacha procz bramki nic wielkiego
napastnik,chyba Jankowski z Kutna nie wiem jak on strzelil ponad 20 bramek w tamtym sezonie ,chyba ze to byla jakas liga parafialna:)
ogolnie zenada,zero pomyslu ,czytalem wczesniej o pressingu ze grali we wczesniejszych meczach,niestety ja nie widzialem zadnego pressingu
drugi zespol wystarczylo 25 min zeby sie spakowac i wracac do domu
rossoneri napisał(a):lupi czy jakos tam nie bede sie znizal do Twojego poziomu ,chyba kazdy moze ocenic sparing przyszlosc czy tam co komu sie podoba,chyba po to jest forum
sa wakacje baw sie dzieciaku ,a nie interesuj sie pilka bo widac ze nie masz pojecia
napisz cos z glowa o meczu ,o zawodniku ,a nie rob tutaj dziecinnych wpisow dzieciaku neostrady
mysl o szkole ,bo nie jest latwo przejsc gimnazjum
Nie dyskutuj z nim. Jak jeszcze coś napisze, to wyleci raz na zawsze. Przypominam, że temat jest o przyszłości Zagłębia //django
rossoneri napisał(a):pytanie do moderatorow i prowadzacych strone?? co nas interesuje jakis glupi twor Zaglebie 1906 Sosnowiec???!!!! po co wypisujecie te bzdury o nich??? robia sobie cos tam ,ale nie piszcie tego na stronie Zaglebia ,bo nic wspolnego z nami ten smieszny twor nie ma??? dziwie sie prowadzacym
z drugiej strony bylem ,ogladalem z ciekawosci ,jest paru ciekawych chlopakow ,ale organizacja to amatorka:) i nic z tego nie bedzie:) nawet bym nie chcial bo i po co mi taki sztuczny twor w Sosnowcu
Zaglebie jest tylko jedno:) chyba ze chcecie jak swego czasu w Bydgoszczy byly dwa zespoly
Odblokowałem temat dotyczący klubu założonego przez część kibiców. Tutaj piszemy o przyszłości ZAGŁĘBIA. //django
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników