Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez jondek 2011-07-10, 6:51 pm

Wiadomo co Lachą????Wiadomo z kim gramy w środe sparing????Moze coś wiadomo???Nic nie wiadomo,czyli gówno wiadomo :kiepsko:
jondek

Postprzez Flaming 2011-07-10, 10:23 pm

jondek napisał(a):Wiadomo co Lachą????Wiadomo z kim gramy w środe sparing????Moze coś wiadomo???Nic nie wiadomo,czyli gówno wiadomo :kiepsko:

Opanuj się jeśli czytanie wiadomości na forum Tobie szkodzi. Przecież wiadomo, że jeśli nie będzie w najbliższym czasie komunikatu, że odchodzą do danego klubu to logiczne, że zostaną.
Flaming

Postprzez August 2011-07-11, 8:15 am

Flaming napisał(a):Przecież wiadomo, że jeśli nie będzie w najbliższym czasie komunikatu, że odchodzą do danego klubu to logiczne, że zostaną.

Bednarowi kontrakt się skończył 30 czerwca więc formalnie nie jest już zawodnikiem klubu. Tak, że jeśli będzie jakiś komunikat, to ten dotyczący nowego klubu.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez jondek 2011-07-11, 8:42 am

Flaming napisał(a):Opanuj się jeśli czytanie wiadomości na forum Tobie szkodzi. Przecież wiadomo, że jeśli nie będzie w najbliższym czasie komunikatu, że odchodzą do danego klubu to logiczne, że zostaną

To byl swego rodzaju skrót myślowy ;-) Chodzilo mi o to,że tradycyjnie bardzo malo wiadomości,i dobrych i złych,wypływa ze sztabu klubu.Jest żle,i kibice powinni być na bieżąco informowani o ruchach włodarzy Zagłębia.Póżniej pozostanie nam tylko płacz nad rozlanym mlekiem.I jałowe gadanie "trzeba było,gdybyśmy wiedzieli,można było wcześniej" itp.
jondek

Postprzez Lars 2011-07-11, 8:53 am

August napisał(a):
Flaming napisał(a):Przecież wiadomo, że jeśli nie będzie w najbliższym czasie komunikatu, że odchodzą do danego klubu to logiczne, że zostaną.

Bednarowi kontrakt się skończył 30 czerwca więc formalnie nie jest już zawodnikiem klubu. Tak, że jeśli będzie jakiś komunikat, to ten dotyczący nowego klubu.

Bednarami nazywano grupę książęcej ludności służebnej zajmującej się we wczesnym średniowieczu wyrobem naczyń z klepek drewnianych. Zamieszkiwali grody, podgrodzia lub służebne wsi.
To powyżej z wikipedii. Także, może Vlado wrócił do korzeni i będzie produkował naczynia... bo sezon rozpoczyna się za kilkanascie dni a Bednara ani w Zagłebiu ani w innym klubie piłkarskim na tę chwilę nie ma.
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez August 2011-07-11, 8:56 am

Lars napisał(a):sezon rozpoczyna się za kilkanascie dni a Bednara ani w Zagłebiu ani w innym klubie piłkarskim na tę chwilę nie ma.

Ale czas ma chłop bodajże do końca sierpnia. Oczywiście inną kwestią pozostaje sprawa przygotowania do sezonu.
August

Postprzez Flaming 2011-07-11, 12:31 pm

jondek napisał(a):Jest żle,i kibice powinni być na bieżąco informowani o ruchach włodarzy Zagłębia.Póżniej pozostanie nam tylko płacz nad rozlanym mlekiem.I jałowe gadanie "trzeba było,gdybyśmy wiedzieli,można było wcześniej" itp.

A co my możemy :)?
Flaming

Postprzez jondek 2011-07-11, 1:04 pm

Choćby zebrać się jak kiedyś pod UM i pokazać że jesteśmy i trwamy.Poprzeć zarząd sms-em lub nie zgodzić się z pomysłem.Choćby.....wstrzymać sie z nowotarskimi pomysłami i dać szanse tym ludziom.Jeden sezon na wstrzymanie to gówno wobec 100 letniej tradycji :niezle:
jondek

Postprzez STACH PL 2011-07-11, 2:32 pm

Dzisiejszy "Sport" str 6 w transferach podaje Krzysztof Zaremba z Podbeskidzia do Zagłębia Sosnowiec ?
Nie śledziłem ostatnio jego gry ale taki napastnik by się przydał
STACH PL

Postprzez drbaranowski 2011-07-12, 4:41 pm

Grunt podpisał kontrakt z Zagłębiem Sosnowiec
http://all-forum.cba.pl/viewtopic.php?t=5795
drbaranowski

Postprzez August 2011-07-13, 10:31 am

Ostatnie pół roku muszę uznać w dużej mierze za stracone - przyznaje Mateusz Sroka, który w GKS-ie Katowice nie pasował do koncepcji Wojciecha Stawowego. 25-letni obrońca chce odbudować się w II-ligowym Zagłębiu.
- Jak każdy zainteresowany wie, ze słynącej z walki i ambicji drużyny z Bukowej chciano zrobić słynną Barcelonę, i nie dostałem szansy, więc tym bardziej zależy mi teraz na systematycznej grze - mówi Sroka, który odbył już wstępną rozmowę na temat warunków kontraktu z II-ligowcem. 25-letni piłkarz chce zostać w Sosnowcu, ale swoją grę w Zagłębiu uzależnia od spraw organizacyjnych klubu. I przekonuje, że na wszelki wypadek ma przygotowaną alternatywę.

Co ciekawe, były prawy obrońca "GieKSy" potwierdza na łamach "Sportu" słowa Tomasza Sokołowskiego o tym, jak katowicki klub rozstał się z niechcianymi piłkarzami. - Informację (o rozstaniu - dop. red.) przekazał mi, i kilku innym zawodnikom, dyrektor sportowy Piotr Stach. Prezes Jacek Krysiak nawet nie pofatygował się, by do nas zejść i podziękować. Uważam, że nie tak to powinno wyglądać. Zwłaszcza, że jestem wychowankiem tego klubu, byłem z nim na dobre i złe przez połowę swojego życia - żali się zawiedziony postawą władz GKS-u Sroka.
http://www.sportslaski.pl/nie-odnalazl- ... ,info.html
August

Postprzez Onyx 2011-07-13, 10:35 am

Stach chyba zaczyna zbierać odrzuty z Gieksy
Onyx

Postprzez cronos 2011-07-13, 12:59 pm

SZATAN znowu w Sosnowcu? zgroza
cronos