Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
jokero napisał(a)::) widać dobrą wizje przyszłości...........od razu ograniczenie kosztów brak zgrupowania, trenerzy związani z Zagłębiem cięcie kosztów i rezygnacja z fuzji brawo poprzedni prezes chciał chyba kolejną kasę wyszarpać ale się jednak nie udało ...
jokero napisał(a):grupy młodzieżowe zostaja w APN przecież to bardzo fajnie funkcjonowało...
PawełK napisał(a):jokero napisał(a):grupy młodzieżowe zostaja w APN przecież to bardzo fajnie funkcjonowało...
Przejedź się na ich treningi i porozmawiaj z rodzicami tych młodych piłkarzy a później wklejaj takie kwiatki...
jokero napisał(a):PawełK napisał(a):jokero napisał(a):grupy młodzieżowe zostaja w APN przecież to bardzo fajnie funkcjonowało...
Przejedź się na ich treningi i porozmawiaj z rodzicami tych młodych piłkarzy a później wklejaj takie kwiatki...
uwierz mi mój syn gra w APN i wiem co sie tam dzieje ......
jokero napisał(a):co fakt to fakt ale obawiam sie ze Zagłebiu by lepiej nie było .... i tak nie dobrze i tak... pomysł Pana Adamczyka był taki fuzja + APN w Zagłębiu = kasa.... od to taki pomysł...
Qcu20 napisał(a):wielu z Jego podopiecznych dostaje awanse do czołowych klubów OE
Sonda napisał(a):Qcu20 napisał(a):wielu z Jego podopiecznych dostaje awanse do czołowych klubów OE
Co to jest dziś OE?. Mineło pare lat jak nie ma już OE.
SO_1906 napisał(a):Sonda napisał(a):Qcu20 napisał(a):wielu z Jego podopiecznych dostaje awanse do czołowych klubów OE
Co to jest dziś OE?. Mineło pare lat jak nie ma już OE.
Kolega Qcu20 chyba nie wie nawet skąd się wziął taki skrót..
Użytkownicy przeglądający ten dział: PiotrK