Nowy zespół w B-klasie.

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Nowy zespół w B-klasie.

Postprzez Sarmat 2011-07-03, 7:30 pm

kiboll napisał(a):Dobrze wiecie ze klamka zapadla i poco ten placz.Prawdziwi kibice - kibole ktorzy jezdza na wyjazdy walcza za ten klub tak zadecydowali a wasz glos sie nie liczy.Jak slysze ze zastapicie mlynowego to mi sie smiac chce.Jak chlopaki jezdzili na wyjazdy to wiecie co wy robiliscie siedzieliscie na forum i plakaliscie po kolejnej przegranej.Was nie mozna nazwac prawdziwymi kibicami.A prawda jest taka ze bez fanatykow bez tych co zadecydowali o tym waznym kroku to was nie ma.Sami nawet sie nie zorganizujecie na wyjazdy bedziecie fanami wlasnego stadionu z okrojna widownia i forumowiczami.Jeszcze wszystkie ekipy zaczna bojkotowac z wami mecze i nie przyjezdzac cos jak Hydro.Wam juz tylko zostalo obrazanie narzekanie placz i zal ale i tak nic to nie zmieni

a Wy będziecie śpiewać na stadionach B klasowych po 500 osób , My pośpiewamy na Ludowym.

Brawo za podział Zagłębia. :brawo: Szybko opisałeś kto jest kto ( My , Wy , Oni )

Pamiętaj że kasę na oprawy zbieraliście głównie od NAS , powodzenia w B klasie.
Ostatnio edytowano 2011-07-03, 7:35 pm przez Sarmat, łącznie edytowano 1 raz
Sarmat

Postprzez jondek 2011-07-03, 7:33 pm

A swoją drogą bardzo chciałbym poznać nazwisko autora tego pomysłu :-) Pierwszy mecz chyba z Cyklonem Rogożnik(v-ce mistrz klasy) :niezle:
jondek

Postprzez django 2011-07-03, 7:35 pm

kiboll napisał(a):Dobrze wiecie ze klamka zapadla i poco ten placz.Prawdziwi kibice - kibole ktorzy jezdza na wyjazdy walcza za ten klub tak zadecydowali a wasz glos sie nie liczy.Jak slysze ze zastapicie mlynowego to mi sie smiac chce.Jak chlopaki jezdzili na wyjazdy to wiecie co wy robiliscie siedzieliscie na forum i plakaliscie po kolejnej przegranej.Was nie mozna nazwac prawdziwymi kibicami.A prawda jest taka ze bez fanatykow bez tych co zadecydowali o tym waznym kroku to was nie ma.Sami nawet sie nie zorganizujecie na wyjazdy bedziecie fanami wlasnego stadionu z okrojna widownia i forumowiczami.Jeszcze wszystkie ekipy zaczna bojkotowac z wami mecze i nie przyjezdzac cos jak Hydro.Wam juz tylko zostalo obrazanie narzekanie placz i zal ale i tak nic to nie zmieni

Chłopie, porównujesz Zagłębie Sosnowiec do hydrobudowy? :lol: Staram się nie komentować głupich postów, ale tym mnie rozbroiłeś. Kibollu 8)
django

Postprzez jondek 2011-07-03, 7:41 pm

kiboll-zapytaj ojca jaki byl kiedyś doping bez młyna i opraw.Zresztą nie raz,kibice gasili was dopingiem.A z wyjazdami grup zorganizowanych,jeszcze nic pewnego.Trzymajmy się zasady-jeżeli nie chcecie pomagać,to przynajmniej nie przeszkadzajcie.I będzie git albo jak wolisz super.
jondek

Postprzez Zagłębiakowy 2011-07-03, 7:43 pm

Niech sobie grają ze Źródłem,Iskrą czy ZEWem stadiony pomieszczą max.1000 widzów.Oby się tylko nie zdziwili jak na Zagłębie będzie przychodzić więcej ludzi niż w tamtym sezonie.
Zagłębiakowy

Postprzez Sarmat 2011-07-03, 7:47 pm

A pomyśleliście o tym że możecie być nie wpuszczani na stadiony w tych wioskach ? Brak odpowiedniego zabezpieczenia...
Sarmat

Postprzez POLAK1906 2011-07-03, 7:50 pm

ciekawe kto im zabroni wejsc ? i moze nieskaczmy sobie nawzajem do gardeł
POLAK1906

Postprzez Sarmat 2011-07-03, 7:55 pm

POLAK1906 napisał(a):ciekawe kto im zabroni wejsc ? i moze nieskaczmy sobie nawzajem do gardeł

kto im zabroni ? Wystarczy że organizator uzna że bezpieczeństwo na imprezie masowej nie jest adekwatne do ilości kibiców , wzywają policję i po ptakach...
Sarmat

Postprzez POLAK1906 2011-07-03, 7:58 pm

weźmy np taki " stadion " Źródła Kromołów tam wchodzisz i robisz co chcesz i nikt z organizatorow niezwraca na cb uwagi , w B klasie niewydaje mi sie aby były problemy z wejsciem na stadion bo organizatorzy maja wszystko gdzies
Ostatnio edytowano 2011-07-03, 8:00 pm przez POLAK1906, łącznie edytowano 1 raz
POLAK1906

Postprzez alisamyyen 2011-07-03, 7:59 pm

zakładajcie sobie, grajcie, trenujcie,wasza sprawa.ale Zagłębie jest tylko jedno.i wszystkie ekipy w Polsce to wiedzą.Jakiekolwiek wynalazki i twory typu zagłębie 1906 sosnowiec wzbudzą tylko śmiech i litość ludzi którzy pomysłodawców tego pomysłu będą wytykać palcami.pamiętam taką piosenkę którą często spiewano na ludowym.GŁUPICH NIE TRZEBA SIAĆ SAMI SIĘ RODZĄ
alisamyyen

Postprzez Sarmat 2011-07-03, 8:03 pm

POLAK1906 napisał(a):weźmy np taki " stadion " Źródła Kromołów tam wchodzisz i robisz co chcesz i nikt z organizatorow niezwraca na cb uwagi , w B klasie niewydaje mi sie aby były problemy z wejsciem na stadion bo organizatorzy maja wszystko gdzies

Nie wiem jak jest na B-klasie bo na nią nie uczęszczałem nigdy , miałem przyjemność bycia za to na kilku spotkaniach A-klasowych , jest tam ochrona która czuła oburzenie że musi "pilnować" większej grupki.
Sarmat

Postprzez LucasUSA 2011-07-03, 8:04 pm

Sarmat ma racje, to juz nie radosne lata 90te i wyjazdy w V lidze - to se ne vrati!
Ale taki kiboll tego nie zrozumie. Nota bene, robi swietna reklame klubu i zacheca potencjalnych kibicow :lol: Blajpiosie, jak sie czujesz w takim towarzystwie?

Prawda jest taka, ze Ci "walczacy" za klub nie byli w stanie zapelnic mlyna na meczach III ligi, kaktus mi wyrosnie, jak beda jezdzic po Rogoznikach w wiekszej liczbie. No chyba ze chodzi o to, ze mama pusci na taki "wyjazd" i z miesiecznym nie trzeba placic za bilet.
LucasUSA

Postprzez August 2011-07-03, 8:10 pm

django napisał(a):

Chłopie, porównujesz Zagłębie Sosnowiec do hydrobudowy? :lol: Staram się nie komentować głupich postów, ale tym mnie rozbroiłeś. Kibollu 8)

Najlepsze to, że jak widzę, momentami są najmądrzejsi ci, którzy są z dala od klubu i nawet na Ludowy rzadko przychodza. Jak Mr kiboll, który siedzi w Bydgoszczy.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez yahaya 1906 2011-07-03, 8:16 pm

POLAK1906 napisał(a):weźmy np taki " stadion " Źródła Kromołów tam wchodzisz i robisz co chcesz i nikt z organizatorow niezwraca na cb uwagi , w B klasie niewydaje mi sie aby były problemy z wejsciem na stadion bo organizatorzy maja wszystko gdzies

:redface: nawróć się,masz jeszcze czas
yahaya 1906

Postprzez Darian 2011-07-03, 8:54 pm

Wiedziałem że osoby z grupy ultras mają poronione i destrukcyjne pomysły ale nie wiedziałem że zostaną V - kolumną dla nas kibiców Zagłębia. Jeżeli ktoś firmuje swoje przedsięwzięcie jako wspólne nie mając na to zgody ogółu jednocześnie dezawuuje to co uznawane było za wspólne dobro dodatkowo dzieląc całe środowisko, to kim jest?
I dla mnie ci ludzie są właśnie przysłowiową V kolumną
No cóż pozostanie teraz na Ludowym prawdziwa "Wiara która przetrwała".
A o sabotażystach mogę napisać bez cenzury jebał ich pies, jebała ich cała wieś!(adekwatne do tego gdzie będzie grał ich twór).
Darian

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna