królikopiotr napisał(a):Kolejnym magnesem są pewnie finanse które az takie złe w Sosnowcu to nie są ....
Tu się niestety mylisz. W tym roku nie ma juz kasy na Zagłębie
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
królikopiotr napisał(a):Kolejnym magnesem są pewnie finanse które az takie złe w Sosnowcu to nie są ....
August napisał(a):królikopiotr napisał(a):Kolejnym magnesem są pewnie finanse które az takie złe w Sosnowcu to nie są ....
królikopiotr napisał(a):August napisał(a):królikopiotr napisał(a):Kolejnym magnesem są pewnie finanse które az takie złe w Sosnowcu to nie są ....
Ale ja myalem na mysli wyplate dla Prezesa
Cygan napisał(a):Leszek tu nie wejdzie... I nie o kasę chodzi....
August napisał(a):Ciekawe co Goralczyk miał na myśliCo wie czego my nie wiemy
Bo de facto Walne do podpisu kontraktu z trenerem ma się jak pęśc do nosa.
patrios91 napisał(a):Liczy sie z tym,ze jeszcze poszuka sobie innego klubu.
patrios91 napisał(a):Cygan napisał(a):Leszek tu nie wejdzie... I nie o kasę chodzi....
![]()
Cygan napisał(a):Chodziło mi o Leszka Baczyńskiego w kontekście wypowiedzi Królikpiotr odnośnie dobrej kasy na stanowisku prezesa Zagłebia....
August napisał(a):Cygan napisał(a):Chodziło mi o Leszka Baczyńskiego w kontekście wypowiedzi Królikpiotr odnośnie dobrej kasy na stanowisku prezesa Zagłebia....
Czyli jak rozumiem nie o wysokośc zarobków. Ale podejrzewam, że o kase klubową a własciwie jej brak
Cygan napisał(a):Czyli Marusiem też ktoś jak widać steruje - ale to żadne usprawiedliwienie jego osoby i podejścia do klubu NASZEGO
Cygan napisał(a): całe to bagno... Generalnie ze słów jego wynikało, że najbardziej nie podoba mu się brak decyzyjności na tym stanowisku... A on nie chce czyichś dezyzji firmować swoim nazwiskiem...
Czyli Marusiem też ktoś jak widać steruje - ale to żadne usprawiedliwienie jego osoby i podejścia do klubu NASZEGO
Qcu20 napisał(a):Jak klub upadnie to i mniej "problemu" dla Kazia i Miasta, jako właściciela.
patrios91 napisał(a):Qcu20 napisał(a):Jak klub upadnie to i mniej "problemu" dla Kazia i Miasta, jako właściciela.
Jak klub upadnie to Kaziu razem z nim.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników