django napisał(a):Jak już Lachowski odchodzi, to warto by było pomyśleć o Giesie na jego miejsce, o ile prezesa stać. Klasą niewiele ustępuje Marcinowi, a pewnie byłby tańszy. No i do wzięcia za darmo.
Nie za wiele wymagasz od Marusia

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
django napisał(a):Jak już Lachowski odchodzi, to warto by było pomyśleć o Giesie na jego miejsce, o ile prezesa stać. Klasą niewiele ustępuje Marcinowi, a pewnie byłby tańszy. No i do wzięcia za darmo.
August napisał(a):django napisał(a):Jak już Lachowski odchodzi, to warto by było pomyśleć o Giesie na jego miejsce, o ile prezesa stać. Klasą niewiele ustępuje Marcinowi, a pewnie byłby tańszy. No i do wzięcia za darmo.
Nie za wiele wymagasz od MarusiaToż to byłby dla niego spory wysiłek intelektualny i fizyczny sprowadzić takiego grajka do nas
patrios91 napisał(a):Kim on k*wa jest w klubie Darmozjadem Ja tez chce nic nie robic,duzo mowic i dostawac za to gruba kase.
August napisał(a):patrios91 napisał(a):Kim on k*wa jest w klubie Darmozjadem Ja tez chce nic nie robic,duzo mowic i dostawac za to gruba kase.
Biorąc pod uwagę stosunek pracy i jej efektów do wysokości wynagrodzenia to z pewnoscia można go tak nazwać
Lars napisał(a):od mojego ostatniego posta jestem bogatszy o istotną informację. Podobno Lachowskiemu zaproponowano 7tys zamiast 8 tys.
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Kol.PawelK - jesli wiesz, chcesz to powiedz o ile % zmniejszono Panu Marcinowi
August napisał(a):Tadeusz Wisniewski napisał(a):Kol.PawelK - jesli wiesz, chcesz to powiedz o ile % zmniejszono Panu Marcinowi
Ja myślę, że najlepiej by było aby w tej sprawie zabrał głos Lachowski. Zwazywszy na to, że zwykle to on sie musiał najczęściej tłumaczyć serwisowi 100%z dupiatych meczy Zagłębia, nei wątpię , że i tym razem wcześniej czy później udzieli stosownych wyjaśnień
August napisał(a):Tadeusz Wisniewski napisał(a):Kol.PawelK - jesli wiesz, chcesz to powiedz o ile % zmniejszono Panu Marcinowi
Ja myślę, że najlepiej by było aby w tej sprawie zabrał głos Lachowski. Zwazywszy na to, że zwykle to on sie musiał najczęściej tłumaczyć serwisowi 100%z dupiatych meczy Zagłębia, nei wątpię , że i tym razem wcześniej czy później udzieli stosownych wyjaśnień
mario1 napisał(a):jak Dzenan a propo to byl(jest) kontakt wart wszystkich pieniedzy gosc ma szkolke pilkarska i jest uznana marka na tak popularnym ostatnio rynku balkanskim moglibysmy wspoldzialac ale trzeba checi
Użytkownicy przeglądający ten dział: achter