Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
cronos napisał(a):Czy to prawda że w poniedziałek Prezesik zostanie wyautowany?
cronos napisał(a):Czy to prawda że w poniedziałek Prezesik zostanie wyautowany?
django napisał(a):cronos napisał(a):Czy to prawda że w poniedziałek Prezesik zostanie wyautowany?
Nie wiem czy w poniedziałek, ale wiewiórki donoszą, że to już jego ostatnie dni na stołku.
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Cięcia i miejskie pieniadze - pomysl na Zaglebie " - artykuł na stronie czołowej naszego Forum.
django napisał(a):Nie wiem czy w poniedziałek, ale wiewiórki donoszą, że to już jego ostatnie dni na stołku.
Anakin napisał(a):django napisał(a):Nie wiem czy w poniedziałek, ale wiewiórki donoszą, że to już jego ostatnie dni na stołku.
Oby jak najszybciej. Tylko kogo zaÅ› za niego dadzÄ…
Cygan napisał(a):Anakin napisał(a):django napisał(a):Nie wiem czy w poniedziałek, ale wiewiórki donoszą, że to już jego ostatnie dni na stołku.
Oby jak najszybciej. Tylko kogo zaÅ› za niego dadzÄ…
Oby Leszka Baczyńskiego! Podobno proponowali to stanowisko jego synowi - Rafałowi - ale on się nie zgodził. Podziwiam, bo nie chciał się nachapać kasy, jak się nie czuje w tym mocny... Nie tak jak koleżka Maruś....
Ps: artukuł na głównej mówi, że nie wiadomo jakie sa pobory Adamczyka. Ponoć ostatnio podniósł sobie z 12tys na 14 tys.... Ale nie wiem na ile to wiarygodne źródło... Tak mówili ludzie z MOSiR-u, pracujacy na stadionie... Może więc to zwykła zazdrość każe im tak mówić? A może to prawda...
I w końcu podaja prawdę w art. o cięciach na piłkarzach! 50% a nie jak niektórzy mówili o 1 tyś złotych z 8 na 7tyś....
Cygan napisał(a):Ps: artukuł na głównej mówi, że nie wiadomo jakie sa pobory Adamczyka. Ponoć ostatnio podniósł sobie z 12tys na 14 tys.... Ale nie wiem na ile to wiarygodne źródło...
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack