Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez Lars 2011-06-19, 12:56 pm

Wcale bym się nie zdziwił gdybym Lachowskiego w przyszłym sezonie oglądał w Canal Plus, w barwach Korony.
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez LTMario 2011-06-19, 1:09 pm

Przecież w wypowiedzi Marcina nie jest napisane czarno na białym że chodzi tylko o kase !!

"chciałem uczestniczyć w tym dalej, lecz wizja prezesa nie gwarantuje czegokolwiek – mówi piłkarz. – Prezes nie przedstawia klarownej wizji, jak ma wyglądać dalsze funkcjonowanie "

" To nie jest tak, że uciekam, ponieważ bardzo chciałbym tu zostać, lecz okręt o nazwie Zagłębie ma poważną awarię, płynie przez mgłę, a do brzegu daleko – podsumowuje Lachowski. "

w następnym sezonie ten okręt zacumuje ale w III lidze ;-(
LTMario

Postprzez Gascoigne 2011-06-19, 1:28 pm

Są rzeczy nieodwracalne. Jesli kibice pozwolą teraz na zmiany w Zagłębiu to godzą się na zniknięcie Zagłebia z mapy klubów, które chcą coś znaczyć w futbolu. Pytam Pana Adamczyka: - Ojrzyński sprowadził 17 zawodników, a teraz nie ma z czego utrzymać 4-5 podstawowych graczy? Sprzedaj Panie A. tę świetna kadrę 17 wspaniałych skoroś zgodził sie że dadzą sobie radę w II lidze!!!
Gascoigne

Postprzez Lars 2011-06-19, 1:37 pm

Moim zdaniem jesli chodziło by tylko o kasę to na takiego zawodnika jak Lachowski, chociażby z pod ziemi to Prezes powinien te pieniądze znaleźć. Poszukać sponsora, który płaciłby kontrakt. Tak samo jak było z Jarzębowskim w Miedzi w minionym sezonie.
Myśle, jednak że to nie tylko pieniądze są powodem tej decyzji, ale również poprostu względy ambicjonalne Pana Marcina - gdyby został w Sosnowcu to nawet nie miałby z kim pograć...
Ostatnio edytowano 2011-06-19, 1:43 pm przez Lars, łącznie edytowano 1 raz
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez mario999 2011-06-19, 1:37 pm

Adamczyk niech się zgodzi na obcięcie pensju o conajmniej 20% i wypier... Ogiele i Lacha zostanie bo wtedy znajdzie się kasa. Rezygnujemy z wiodących zawodników a zostawiamy nieudacznika dyrektora z fajną pensyjką, to jest dla mnie niezrozumiałe to jest szkodzenie naszemu Klubowi.
Czy ktos nie może zrobić porządek z tym????????????????????????????
mario999

Postprzez >>Wojtas 2011-06-19, 2:01 pm

73 minuta meczu z Miedzią, Grunt wykłada piłkę Lachowskiemu, a ten mając przed sobą tylko bramkarza nie trafia w bramkę... Wygrywamy tamten mecz, przeskakujemy Miedź i jesteśmy na miejscu premiowanym awansem.

Ale nie wygralismy, a potem zaczęła się seria remisów i trzeba było zapomnieć o awansie. Skoro Lacha jako kapitan nie pociągnął drużyny do przodu w walce o awans (który był realny) to wątpię żeby zdołał pomóc w trudniejszym zadaniu, jakie nas czeka w najbliższym sezonie.

Także dzięki i powodzenia dalej.
>>Wojtas

Postprzez August 2011-06-19, 2:28 pm

mario999 napisał(a):Adamczyk niech się zgodzi na obcięcie pensju o conajmniej 20% i wypier... Ogiele i

Do wypierdolenia jako pierwszy jest Adamczyk. ADAMCZYK. Gnój miał rok czasu i co zrobił ?
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez gargamele 2011-06-19, 2:34 pm

Ja myślę,że powinni zrobić wszystko(oczywiście racjonalne ruchy) by zatrzymać Lachowskiego!!!
gargamele

Postprzez patrios91 2011-06-19, 2:41 pm

-> http://zaglebie.eu/bednar-zastanawia-sie-_2_1613.html
Teraz Marus bedzie mydlil nam oczy jak on to nie zapierd*ala by zatrzymac nasze gwiazdy. Bedi to super pilkarz i tym trudniej bedzie go zatrzymac.
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez August 2011-06-19, 2:48 pm

gargamele napisał(a):Ja myślę,że powinni zrobić wszystko(oczywiście racjonalne ruchy) by zatrzymać Lachowskiego!!!

gargamele napisał(a):Ja myślę,że powinni zrobić wszystko(oczywiście racjonalne ruchy) by zatrzymać Lachowskiego!!!

To znaczy kto, co i jak ma zrobić skoro klub jest zadłużony a pieniądze już się rozeszły ? Ludzie, ogarnijcie się i przestańcie pisać tego rodzaju dyrdymały. I zrozumicei, że dzisiajesza sytuacja jest efektem co najmniej wieloletniego nieróbstwa i kombinowania. Pói były pieniądze z Miasta, jakos się kreciło. Jeden zarobił, drugi zarobił, kibicom kity się wcisnęło. Teraz źródełko wyschło.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez cronos 2011-06-19, 3:31 pm

Wizja pozostawienia trzech czterech doswiadczonych plus nłodziez, to chyba Siwy Biały i kto jeszcze ?
Młodzi za frytki grac tez nie beda, bo gra z trójkatem na piersi to mrzonki.Ci chłopcy przez lata gry w juniorach nie dostali od klubu NIC, nawet dziekuje po 10 latach gry w Zagłębiu.Poza tym takie czasu bez kasy.... Baczyński podzwignoł klub, a Zawodnik( Prezesik)go spuści do III ligi.Nie tak dawno mówili z właścicielem o Ekstraklasie. Kozielski Właścicielu 33 tesiące miesięcznie SKANDAL
cronos

Postprzez jackie57 2011-06-19, 3:57 pm

Rozumiem decyzję Marcina Lachowskiego o odejściu z Zagłębia. Mijają lata, szans na awans nie widać.
jackie57

Postprzez pyla 2011-06-19, 5:39 pm

A co na to wszystko PSEUDO-WŁAŚCICIELE Kozielski i Ksążek- wietrzenie ZAGŁĘBIA powinno się zacząć od tych Panów, co Ja pisze powinno MUSI się zacząc od wyp....a tych pseudo biznesmenów. :czerwona:
pyla

Postprzez cronos 2011-06-19, 5:42 pm

Zgadzam się wielcy właściciele dają 30 tyś. to jakas paranoja przecierz to nie A klasa.
cronos

Postprzez Adamek182 2011-06-19, 6:08 pm

No cóż,liczyli na szybki zysk bo przeciez awans miał być. Z drugiej strony patrząc na Adamczyka teraz przynajmniej przedstawia publicznie kwoty(poza swoją pensją-obniżka powinna być i to stanowcza) no i cos tam biega i kombinuje(jak mu się na forum podpowie) no i trzeba powiedzieć że troszke w tym czasie dobrych rzeczy w klubie(nie mówie tu o samej grze) się stało,a drugi mocno krytykowany pan Ogiela? Panowie,plusy ten gość też ma. Faktem jest że gdyby nie ten gość to umowy z kolesiami z zeszłego sezony wygladały by zapewne tak jak to wcześniej bywało. Czyli musieli byśmy wypłacić po tym wietrzeniu ogromną kasę zwalnianym grajkom.
Adamek182

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna