Marek Adamczyk - były prezes Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Marek Adamczyk - Prezes Zagłębia

Postprzez August 2011-06-08, 6:03 pm

Trenerską roszadę mogą wymusić zmiany organizacyjne. Z naszych informacji wynika, że Zagłębie czeka zaciskanie pasa i budowa drużyny opartej na młodzieży i wychowankach. - Pracuję nad planem naprawczym. To pomysł na najbliższe lata - zapewnia prezes.

Więcej... http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35 ... z1Ohl2IRiT

Na podstawiepowyższego napisze krótko: Adamczyk to kawał gnoja. Zarabia kilkanaście tysięcy zł, pozwalniał z klubu miejscowych pracowników po to by dać zarobić kumplom z Wizardu, pozatrudniał za zapewne niemałe pieniądze Srogielę i Ojrzyńskiego, pozatrudniał ich protegowanych, słabyvh grajków. A teraz pierdolenie o zaciskaniu pasa. Prawdzoiwy skurwysyn, nie lepszy od złodzieja Hytrego.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez peterrabit3 2011-06-08, 7:44 pm

Niezadowolony tłum doprowadzał do upadku monarchii europejskich, do ścinania królewskich głów...więc dlaczego ma sobie nie poradzić z błaznem Adamczykiem???? :twisted: :twisted: :twisted:
peterrabit3

Postprzez August 2011-06-08, 7:47 pm

peterrabit3 napisał(a):Niezadowolony tłum doprowadzał do upadku monarchii europejskich, do ścinania królewskich głów...więc dlaczego ma sobie nie poradzić z błaznem Adamczykiem???? :twisted: :twisted: :twisted:

Bo to zależy w praktyce wyłącznie od Kaziuka. Póki czerwoni beda rzadzić w Mieście, możesz im podskoczyć najwyżej do kaziukowego worka
August

Postprzez LucasUSA 2011-06-08, 11:34 pm

Po prostu dno - tak jak podejrzewalem - kasa z miasta zostala w przerwie zimowej rozpieprzona, a Adamczyk teraz bedzie pracowal nad planem naprawczym - byle mial zajecie na cieplej posadzie na nastepnych kilka lat. Poza tym dobrze wiedziec, jakie zdanie ma prezesina o wyczynach trenerzyny - w Zaglebiu sami swoi, byle kaska sie zgadzala.

A moze jakis kibic Zaglebia z prawniczym zacieciem zlozy doniesienie do prokuratury o dzialanie prezesa na szkode spolki? W koncu to spolka w udzialem publicznych pieniedzy.
Adamczyk, wiedz, ze ludzie patrza na twoje male spocone raczki!
LucasUSA

Postprzez tiktak 2011-06-09, 12:38 pm

August napisał(a):. - Pracuję nad planem naprawczym. To pomysł na najbliższe lata - zapewnia prezes.

"Jak Wojtek chciał zostać strażakiem." można by to zatytułować.
Tacy "strażacy" co wywołują pożar, żeby potem wykazać się w czasie jego gaszenia trafiają do psychiatryka a potem do pierdla.
tiktak

Postprzez django 2011-06-09, 3:26 pm

A ja myślałem, że nad planem naprawczym, to on pracuje od lipca ubiegłego roku. Ale w końcu co nagle to po diable, jak się człowiek śpieszy to się diabeł cieszy itp. itd.
django

Postprzez peterrabit3 2011-06-09, 3:49 pm

Jeżeli ktoś taki jak prezes z gory zakłada bodajze przed rundą wiosenną 3 warianty czyli przy duzej szansie na awans ( co jak zobaczylismy było bardzo realne) daje 33% szans na promocje to jest kompletnym arogantem i człowiekiem bez jakichkolwiek ambicji.
Jak dla mnie jest to asekuranctwo i tchórzostwo co juz zreszta pisałem.
Rozmowy o planie B i C powinny zaczac sie dopiero 2 - 3 tygodnie temu
Ale jeśli Prezesunio nie wierzy w awans to dla Najemników kamień z serca!!!
Szalalalala zabawa trwa
peterrabit3

Postprzez August 2011-06-09, 10:10 pm

django napisał(a):A ja myślałem, że nad planem naprawczym, to on pracuje od lipca ubiegłego roku. Ale w końcu co nagle to po diable, jak się człowiek śpieszy to się diabeł cieszy itp. itd.

Bo przez pierwszy rok Maruś zbierał na kartki papieru, w drugim będzie się zastanawiał czy pisać długopisem czy ołówkiem itd...
August

Postprzez peterrabit3 2011-06-09, 10:14 pm

August napisał(a):
django napisał(a):A ja myślałem, że nad planem naprawczym, to on pracuje od lipca ubiegłego roku. Ale w końcu co nagle to po diable, jak się człowiek śpieszy to się diabeł cieszy itp. itd.

Bo przez pierwszy rok Maruś zbierał na kartki papieru, w drugim będzie się zastanawiał czy pisać długopisem czy ołówkiem itd...

Auguscie to fotum Ci szkodzi....Stałeś sie zgnuśniałym malkontentem i nie oceniam tego na podstawie dzisiejszych postów....Przerwa dobrze Ci zrobi
peterrabit3

Postprzez August 2011-06-10, 7:21 am

peterrabit3 napisał(a):Auguscie to fotum Ci szkodzi....Stałeś sie zgnuśniałym malkontentem i nie oceniam tego na podstawie dzisiejszych postów....Przerwa dobrze Ci zrobi

Rozbawiłeś mnie. Momentami sprawiasz wrażenie, że nie wiesz do końca co się dzieje i o co tu chodzi.
August

Postprzez Anakin 2011-06-10, 8:31 am

tiktak napisał(a):
August napisał(a):. - Pracuję nad planem naprawczym. To pomysł na najbliższe lata - zapewnia prezes.

"Jak Wojtek chciał zostać strażakiem." można by to zatytułować.
Tacy "strażacy" co wywołują pożar, żeby potem wykazać się w czasie jego gaszenia trafiają do psychiatryka a potem do pierdla.

No właśnie. Można mieć wrażenie, że Adamczyk najpierw za ostatnie pieniądze dał komuś zarobić. A teraz bierze się za porządki.
Anakin

Postprzez pawelpkibicpogoń 2011-06-10, 11:41 am

Jeśli plan na następny sezon pana prezesa to kolejny raz scenariusz A,B lub C czyli będzie dobrze, średnio lub źle. Czyli jak mówią przepowiadacze pogody będzie słonko, pochmurnie lub będzie deszcz to wydaje mi się, że pan prezes powinien zmienić miejsce pracy. A może tak w przerwie meczu z Jarotą szanowny pan prezes mógłby powiedzieć kilka zdań co zamierza......
pawelpkibicpogoń

Postprzez zaglebie32 2011-06-10, 5:06 pm

i kwestia kasy.....czy ktos mnie poprawi że dla prezesa była nie tak dawno mała podwyzka o 2-3 tysiączki?
nie wiem za co napewno nie za zasługi........
pewne rzeczy da się sprawdzić,nikt nie zostaje anonimem jak uczą dzisiejsze czasy......
cóż pozostaje nadal od lat ta sama kwestia....tututuru tututuru niech nam zyje prezes klubu :twisted: :twisted:
zaglebie32

Postprzez tiktak 2011-06-10, 5:59 pm

zaglebie32 napisał(a):i kwestia kasy.....czy ktos mnie poprawi że dla prezesa była nie tak dawno mała podwyzka o 2-3 tysiączki?
pewne rzeczy da się sprawdzić,nikt nie zostaje anonimem jak uczą dzisiejsze czasy......
cóż pozostaje nadal od lat ta sama kwestia....tututuru tututuru niech nam zyje prezes klubu :twisted: :twisted:

W oryginale było łubudubu.
tiktak

Postprzez August 2011-06-10, 6:33 pm

zaglebie32 napisał(a):czy ktos mnie poprawi że dla prezesa była nie tak dawno mała podwyzka o 2-3 tysiączki?

Była była, za plan naprawczy :lol:
August

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: PiotrK