Marek Adamczyk - były prezes Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Marek Adamczyk - Prezes Zagłębia

Postprzez Qcu20 2011-05-18, 8:56 pm

August napisał(a):
Qcu20 napisał(a):Może August na prezesa a Blajpos na rzecznika?:D Przynajmniej nikt nie zrozumie Jego "tworów" tudzież nie będzie chciało się komukolwiek tego czytać...:)

"Noł" problem. POd warunkiem, że zgodzisz się zostać klubową maskotką w razie czego :lol:

Jak tylko wprowadzisz Zagłębie z tej dziury do I ligi mogę być i maskotką:D Zauważ, że napisałem do I ligi.
A czasy dawnego i wielkiego Zagłębia Sosnowiec minęły i jeżeli dalej tak będzie to wszystko wyglądało, to nie zanosi się na to, żeby miały one prędko wrócić.
Dobrze wiemy, że nie chodzi o dobro ogółu tylko o prywatę, nas kibiców ma się gdzieś, mydli się nam oczy, że gramy o awans, tymczasem wszyscy wiedzą i wiedzieli, że to taka przykrywka, żeby przyciągnąć kibiców. A kibiców przyciągnie tylko dobra gra, z dobrym rywalem, a takie mecze tylko chociaż o jedną klasę rozrywkową wyżej - niestety nie w tym sezonie..
Qcu20

Postprzez August 2011-05-18, 9:17 pm

Qcu20 napisał(a):Jak tylko wprowadzisz Zagłębie z tej dziury do I ligi mogę być i maskotką:D Zauważ, że napisałem do I ligi.

Zapewniam Cię, że nie zostanę. Wystarczy, że z tego powodu, że nie jestem z obozu "czerwonych". PełO, Pisi i innych Srależnych też nie. Podejrzewam, że i z tego samego powodu Blajpios nie załapie się nie rzecznika, a Ty na maskotkę.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez Qcu20 2011-05-18, 10:16 pm

a ja sądzę, że tylko dlatego, że nasze nazwiska nic nie znaczą ( bez urazy :) )

Ale fakt faktem - masz na myśli układziki
Qcu20

Postprzez August 2011-05-22, 9:24 am

Prezesowi gratuluję drużyny z charakterem. Wszkak z Rakowem udąło sie zremisować.
August

Postprzez Qcu20 2011-05-22, 8:40 pm

Szkoda, że nie obejrzałem tego meczu, bo nie zostałem na niego wpuszczony..
Fakt faktem, moja wina, zapomniałem dokumentów, w tym karnetu, ale zakupiłem bilecik za 3 zł na otwartą. Co się okazało, bez dokumentu wejść nie mogę...
Nie byłoby to o tyle dziwne, ale mój brat - lat 10, piłkarz Zagłębia, obecnie wypożyczony do Czarnych nie mógł wejść bez legitymacji z zakupionym biletem..:| to jakieś jaja. Siebie to jeszcze zrozumiem, że mogę być "niebezpieczny dla otoczenia", ale dzieciak lat 10?

Po drugie fajna promocja piłki nożnej, kiedy bilet dla dzieciaków na III ligę na zamkniętą kosztuje "tylko 15 zł ". Rozumiem, gdyby to jeszcze była Ekstraklasa albo I liga, mecz np z Wisłą, czy coś to jeszcze idzie to zrozumieć ale kuźwa na 3 ligę...?;/

Uciąłem sobie miłą pogawędkę z panem ochroniarzem, który powiedział mi, że była wczoraj jakaś kontrola, bo chcą zamknąć stadion ze względu na zachowanie kibiców..
KtoÅ› coÅ› wie?

Generalnie się zawiodłem i długo na Ludowym nie będę.
Co do awansu, to klub nie był przygotowany do tego organizacyjnie i dobrze o tym wiemy i na pewno nie można powiedzieć "nie udało się"...
Qcu20

Postprzez yahaya 1906 2011-05-22, 9:34 pm

Qcu20 napisał(a):Szkoda, że nie obejrzałem tego meczu, bo nie zostałem na niego wpuszczony..
Fakt faktem, moja wina, zapomniałem dokumentów, w tym karnetu, ale zakupiłem bilecik za 3 zł na otwartą. Co się okazało, bez dokumentu wejść nie mogę...
Nie byłoby to o tyle dziwne, ale mój brat - lat 10, piłkarz Zagłębia, obecnie wypożyczony do Czarnych nie mógł wejść bez legitymacji z zakupionym biletem..:| to jakieś jaja. Siebie to jeszcze zrozumiem, że mogę być "niebezpieczny dla otoczenia", ale dzieciak lat 10?

Po drugie fajna promocja piłki nożnej, kiedy bilet dla dzieciaków na III ligę na zamkniętą kosztuje "tylko 15 zł ". Rozumiem, gdyby to jeszcze była Ekstraklasa albo I liga, mecz np z Wisłą, czy coś to jeszcze idzie to zrozumieć ale kuźwa na 3 ligę...?;/

Uciąłem sobie miłą pogawędkę z panem ochroniarzem, który powiedział mi, że była wczoraj jakaś kontrola, bo chcą zamknąć stadion ze względu na zachowanie kibiców..
KtoÅ› coÅ› wie?

Generalnie się zawiodłem i długo na Ludowym nie będę.
Co do awansu, to klub nie był przygotowany do tego organizacyjnie i dobrze o tym wiemy i na pewno nie można powiedzieć "nie udało się"...

łaski nie robisz,jak jakieś dziecko obrażalskie :-) nie masz w sercu Zagłębia,po co w ogóle masz tutaj konto?
yahaya 1906

Postprzez August 2011-05-22, 9:58 pm

Qcu20 napisał(a):Siebie to jeszcze zrozumiem, że mogę być "niebezpieczny dla otoczenia", ale dzieciak lat 10?

Mój syn nie chce przychodzić na mecze m.in. ze względu na fakt, że jest również , tak jak i dorośli, "macany" przez ochroniarzy. Kiedyś się wkurwiłem i zwróciłem uwagę, że to przecież kilkuletnie dziecko. Rzecz jasna tłumaczyli się przepisami. Tyle, że sprawdziełm zwłaszcza ustawę o bezpieczęństwie imprez i tam ni w ząb o macaniu. Nastepnym razem mam ochotę wezwać Policję celem spisania protokołu. skąd mam wiedzieć, że na ochronie nie stoi jakiś pedofil ? Ogólnie tego typu akcje z dziećmi, legitymacjami są chore.

yahaya 1906 napisał(a):łaski nie robisz,jak jakieś dziecko obrażalskie nie masz w sercu Zagłębia,po co w ogóle masz tutaj konto

Czep się lepiej Prezesa, nie kibica. Bo widać, że Marus ma Zagłebie w dupie a nie w sercu.
August

Postprzez yahaya 1906 2011-05-22, 10:44 pm

August napisał(a):
Qcu20 napisał(a):Siebie to jeszcze zrozumiem, że mogę być "niebezpieczny dla otoczenia", ale dzieciak lat 10?

Mój syn nie chce przychodzić na mecze m.in. ze względu na fakt, że jest również , tak jak i dorośli, "macany" przez ochroniarzy. Kiedyś się wkurwiłem i zwróciłem uwagę, że to przecież kilkuletnie dziecko. Rzecz jasna tłumaczyli się przepisami. Tyle, że sprawdziełm zwłaszcza ustawę o bezpieczęństwie imprez i tam ni w ząb o macaniu. Nastepnym razem mam ochotę wezwać Policję celem spisania protokołu. skąd mam wiedzieć, że na ochronie nie stoi jakiś pedofil ? Ogólnie tego typu akcje z dziećmi, legitymacjami są chore.

yahaya 1906 napisał(a):łaski nie robisz,jak jakieś dziecko obrażalskie nie masz w sercu Zagłębia,po co w ogóle masz tutaj konto

Czep się lepiej Prezesa, nie kibica. Bo widać, że Marus ma Zagłebie w dupie a nie w sercu.

To,że nie napisałem nic o Adamczyku na forum nie znaczy,że podoba mi się jego praca.

Widać że dla Qcu Zagłębie to weekendowa rozrywka:)
yahaya 1906

Postprzez LucasUSA 2011-05-23, 3:47 am

Czekam na podsumowanie sezonu, panie prezesie! :kiepsko:
LucasUSA

Postprzez August 2011-05-23, 8:38 am

yahaya 1906 napisał(a):Widać że dla Qcu Zagłębie to weekendowa rozrywka:)

Zobaczymy ilu kibiców przyjdzie na "ostatki". Możemy rozmawiać o wierności dla klubu ale można też postawić pytanie czy klub, którego uosobieniem jest Prezes szanuje kibiców. Jak napisał Lucas, wypadałoby teraz odezwać się cokolwiek do ludzi.
August

Postprzez yahaya 1906 2011-05-23, 10:22 am

August napisał(a):

Zobaczymy ilu kibiców przyjdzie na "ostatki". Możemy rozmawiać o wierności dla klubu ale można też postawić pytanie czy klub, którego uosobieniem jest Prezes szanuje kibiców. Jak napisał Lucas, wypadałoby teraz odezwać się cokolwiek do ludzi.

Tylko że Qcu nie przyjdzie na końcówke ze względu na poczynania ochrony przy kołowrotkach a nie przez poziom meczów :)
yahaya 1906

Postprzez August 2011-05-23, 12:29 pm

yahaya 1906 napisał(a):Tylko że Qcu nie przyjdzie na końcówke ze względu na poczynania ochrony przy kołowrotkach a nie przez poziom meczów

Jakby klub był normalny, istniała porządna infrastruktura to nikt by ne miał problemów nawet przy ogólnopolskich, debilnych przepisach.
August

Postprzez SO_1906 2011-05-23, 9:15 pm

yahaya 1906 napisał(a):
August napisał(a):

Tylko że Qcu nie przyjdzie na końcówke ze względu na poczynania ochrony przy kołowrotkach a nie przez poziom meczów :)

Nie masz pojęcia o niczym, a się odzywasz... Chłop się wk*rwił bo mu debilne przepisy wytykali, które do końca nie są jasne, a ty gadasz, że nie przyjdzie na koniec sezonu... Ja też bym nie przyszedł, bo nie dam sobie ciemnoty wciskać, a jak ktoś jest ciemnotą, to nawet nie zauważy, że mu coś wciskają...
SO_1906

Postprzez August 2011-05-23, 10:00 pm

Na podstawie tego co ostatnio da się słyszeć, widzieć i wyczuć to szanowny Pan Prezes to żaden cwaniak tylko zwyczajna fiszka, którą posadzono na stołku dano porządna pensje i kazano cicho siedzieć. kto wie czy nie było jakiegoś porozumienia Kazia z Panami KK ponad Marusiem, na podstawie którego wzieli akcje od coraz bardziej nielubianego Krisa co mogło dać (przed wyborami) poczucie zmian. Kaziu coś tam obiecał Panom KK, którzy w zamian mogli m.in. wprowadzić do klubu Srogielę i Mórinjo Głardiolę. Fakt, że Maruś siedzi cicho wcale nie musi oznaczać, że leje na kibiców tylko dlatego, ze mu kazano siedzieć. W zamian - jak powiedziałem - pensyjka (ostatnio ponoc podwyżka) i byc moze przyzwolenie na jakieś akcje z kumplami - śpecami od marketingu,
August

Postprzez Qcu20 2011-05-23, 10:32 pm

yahaya 1906 napisał(a):
August napisał(a):

To,że nie napisałem nic o Adamczyku na forum nie znaczy,że podoba mi się jego praca.

Widać że dla Qcu Zagłębie to weekendowa rozrywka:)

Jakim prawem dyskutujesz o mnie na forum hmm?:) Ale nieistotne.

Płacę pieniądze to wymagam tak? Nie oczekuje cudów, bo piłkarze są jacy są i są tylko ludźmi, ale tak jak tu ktoś napisał ciemnoty nie dam sobie wcisnąć. Chciałem przyjść kulturalnie na mecz posiedzieć, wziąć młodszego brata, nomen omen, który jest w dalszym ciągu zawodnikiem Zagłębia i nie mogę, bo 10-cio letnie dziecko stanowi jakieś zagrożenie i bez legitymacji go wpuścić nie wolno?
Poza tym, nie lubię być jawnie oszukiwany, a to co robią piłkarze, trener i prezes to zwykłe mydlenie oczu nam - kibicom. I nie jest to tylko moje zdanie i nie jest to zdanie bez pokrycia.

Co do meczu weekendowego - tak masz rację, to weekendowa a rozrywka, każda inna, taka jak kino, czy teatr, niemniej jednak jeżeli korzysta się z rozrywek to ma się nadzieję na godną obsługę. Przemilczę tu Pana, który sprzedaje bilety przez dziurę w płocie, bramki na których cholernie długo czeka się na wejście, czy pseudo parking, który gdy popada zamienia się w błoto. Ale dla tej mojej rozrywki potrafię zrezygnować ze studiów i innych rzeczy i przyjść na mecz Zagłębia z nadzieją na to, że coś się zmieni.

Ale dotarło do mnie, że na pewno w tym sezonie nic się nie zmieni, w przyszłym też się nie zanosi, chociaż w przyszłym sezonie drużyny będą jeszcze gorsze, poziom jeszcze bardziej beznadziejny i naprawdę przypadkiem byłoby chyba nie awansować..

Nie będą grać, nie będą mieć kibiców, takie jest moje zdanie, bo faktycznie jak ktoś ma iść na "kichę" to woli zrobić 100 innych rzeczy, niż "tracić" czas na tę padakę.
Qcu20

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników