Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
bbartek napisał(a):Podobaja mi sie wpisy po meczu.., w miarę spokojna krytyka, duży realizm ( prawdopodobieństwo awansu słabe) ale i WIARA.
Ta drużyna ma potencjał ale potrzebuje 100-% koncentracji od początku meczu, korekt w taktyce ( Gryboś..), czasu ( zgranie).
Najgorsze co może nas spotkać to kolejna rewolucja trenersko-zawodnicza po nieudanym ataku na I ligę.
Zawsze Wierny_1906 napisał(a):Miejmy nadzieję, że z Grudziądzem będą 3
Zawsze Wierny_1906 napisał(a):Panowie, niestety prawda jest jedna i jest ona dla Nas dosyć bolesna. W pierwszym sezonie (przynajmniej na jego początku) w nowej II lidze byliśmy uznawani (teoretycznie) za uznaną firmę, spadkowicza z ekstraklasy, który mógł wzbudzać respekt u pozostałych zespołów (jak się później okazało była totalna lipa i baraże o utrzymanie). Natomiast teraz w tej lidze Zagłębie Sosnowiec na nikogo już nie działa (jeśli już to może na Polonię Nowy Tomyśl - z całym szacunkiem dla nich), nazwa nie wygra meczu, musimy krok po kroku odbudowywać swoją markę, bo niestety ale na chwilę obecną pod względem czysto piłkarskim tutaj jest właśnie nasze miejsce i sama nazwa "Zagłębie Sosnowiec" nie awansuje do I ligi. Ja osobiście kierując się zdrowym rozsądkiem w awans za bardzo nie wierzę, chociaż.. dopóki piłka w grze (to drugie bardziej podpowiada serce..) i w teorii jeszcze wiele może się wydarzyć, ale... właśnie, tylko w teorii...
Zagłębie przegrało bitwę. Wojna trwa?
tod
2011-03-28, ostatnia aktualizacja 2011-03-28 14:49
(...) W meczu z Chojniczanką w barwach Zagłębia zadebiutował pomocnik Łukasz Wijas. Trener Leszek Ojrzyński "poświęcił" też napastnika Michała Filipowicza, który tym razem zagrał na lewym skrzydle. Czy warto było mieszać w zwycięskiej drużynie? - Taktyka była ustawiona właśnie pod Chojniczankę. Zagraliśmy dobry mecz. Po stracie gola kibice oglądali do końca pierwszej połowy najlepsze Zagłębie w rundzie wiosennej - zapewnia Ogiela.
http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35 ... trwa_.html
Adam1906 napisał(a):Zagłębie przegrało bitwę. Wojna trwa?
tod
2011-03-28, ostatnia aktualizacja 2011-03-28 14:49
(...) W meczu z Chojniczanką w barwach Zagłębia zadebiutował pomocnik Łukasz Wijas. Trener Leszek Ojrzyński "poświęcił" też napastnika Michała Filipowicza, który tym razem zagrał na lewym skrzydle. Czy warto było mieszać w zwycięskiej drużynie? - Taktyka była ustawiona właśnie pod Chojniczankę. Zagraliśmy dobry mecz. Po stracie gola kibice oglądali do końca pierwszej połowy najlepsze Zagłębie w rundzie wiosennej - zapewnia Ogiela.
http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35 ... trwa_.html
To ja chyba oglądałem inny mecz...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników