Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
bankier napisał(a):
po drugiej bramce dla Zagłębia byłem zniesmaczony.... gdyby strzelili ją w normalnych okolicznościach..... :evil:
WOJTEK napisał(a):ODPOWIEM JAKO PIERWSZY.
SAM UWAŻAM,ŻE NUETRALNOŚĆ JEST OK.JEDNAK JADĄC NA MECZ ZAGŁĘBIA Z GÓRY ZAKŁADA SIĘ SYMPATIĘ DO ZAGŁEBIA A NIE DO ,NA PRZYKŁAD, AMIKI CZY POLONII BYDGOSZCZ.JEDNAK KRAWIEC SIĘ MYLI.AKURAT W TYM PRZYPADKU CHODZI O TEKST:"NIE JESTEŚMY KIBICAMI ZAGŁĘBIA,JESTEŚMY NEUTRALNI.".A TO CHYBA RÓŻNICA???JA TEŻ NIC NIE MAM DO KIBICÓW INNYCH KLUBÓW.JEDNAK NIE MAM ZAMIARU SIĘ BRATAĆ Z BYLE KIM.JEDNO PYTANIE MAM TYLKO DO PASAŻERÓW SKODY.CZY PO DRUGIEJ BRAMCE DLA NASZEGO ZAGŁEBIA CIESZYLIŚCIE SIĘ OFICJALNIE CZY SIEDZIELIŚCIE CICHO? W KOŃCU JAKO NEUTRALNI KIBICE SIĘ NIE POWINNIŚCIE PODNIECAĆ.BO NEUTRALNEGO KIBICA NIE INTERESUJE WYNIK TYLKO PIĘKNO FUTBOLU.POLECAM WAM MECZE SZCZAKOWIANKI.ZNACZNIE BLIŻEJ.
WŁADEK NAPISAŁ:bankier napisał(a):1/ krawiec - nie powinienes zakładac tego tematu! :evil:
2/ nikt nie powiedział ze NIE JESTEŚMY KIBICAMI ZAGŁĘBIA!!! (wojtek i AG bazujecie na tym co usłyszeliście od policjanta!!! przeczytajcie jeszcze raz co napisał Władek!!!) :evil:
3/ po drugiej bramce dla Zagłębia byłem zniesmaczony.... gdyby strzelili ją w normalnych okolicznościach..... :evil:
ps. zamknijcie ten temat! bo już za dużo zostało napisane!
NAPISAŁEM JUŻ.SIEDĹš SOBIE GDZIE CHCESZ.TYLKO UWAŻAJ NA MIEJSCOWYCH.A MIAŁEŚ BALON W RĘCE?PRZECIEŻ MOGŁEŚ NIM MACHAĆ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:bankier napisał(a):ciszę się wojtek, ze mi dobrze życzysz na przyszłośc! :? najpierw były uwagi typu co masz do powiedzenia przecież nie jeździsz! teraz człowiek nagina kilkaset kilosów aby zobacz zagłebie w akcji - jest źle bo nie siedzisz tam gdzie wojtkowi pasuje...
pozdro! dla tych wyrozumiałych!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników