Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
August napisał(a):A w takim razie ile pan jest jeszcze winny zawodnikom, których sprowadził pan do Wodzisławia rok temu, aby, nieskutecznie jak się okazało, ratować Odrę przed spadkiem z ekstraklasy?
To nie ja jestem winny, tylko klub, a to zasadnicza różnica. Ta suma nie powinna przekraczać 600 tysięcy złotych.
August napisał(a):Paweł, zwróciłeś uwagę, na wypowiedź totalnie kompromitującą Kozielskiego. Bo i owszem, formalnie to klub sprowadził zawodników. ALe reprezentantem klubu jest Zarząd z Prezesem na czele...
PawełK napisał(a):I uważasz, że nie miał na to wpływu kto przyszedł grać?
August napisał(a):PawełK napisał(a):I uważasz, że nie miał na to wpływu kto przyszedł grać?
No właśnie uważam, ze to Kozielski był odpowiedzialny za transfery. Szczerze powiedziawszy nie interesuje mnie to. Natomiast z nerw mnie wyprowadza taka działalność, jaką prowadzi obecnie. Niech sobie prezesuje w Odrze, ale niech dokona zbycia swojego pakietu akcji Zagłębia.
Odrę na posiedzeniu reprezentował prezes Dariusz Kozielski. - Prosił o danie szansy klubowi i niewymierzanie bardziej surowych kar dyscyplinarnych, w szczególności zawieszania czy odbierania licencji bądź wyłączenia możliwości transferów zawodników - relacjonuje Jędrych.
- Widać, że PZPN idzie z duchem sportu! Odbyliśmy merytoryczną rozmowę. Wysłuchano mnie i umożliwiono mi ratowanie klubu. Pomimo nałożonej kary podziękowałem członkom Wydziału Dyscypliny - mówi Kozielski.
patrios91 napisał(a):Napewno Zagłebie Sosnowiec odkupi licencje za mnustwo szmalu a odra dostanie licencje na grę w II lidze
Adam1906 napisał(a):To patriosku przeczytaj sobie "to" zdanie z Wybiórczej:- Widać, że PZPN idzie z duchem sportu! Odbyliśmy merytoryczną rozmowę. Wysłuchano mnie i umożliwiono mi ratowanie klubu. Pomimo nałożonej kary podziękowałem członkom Wydziału Dyscypliny - mówi Kozielski.
Teraz już wiadomo, jakie sąpriorytety Pana Piekarza...
http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35 ... lidze.html
STACH PL napisał(a):Ma łeb ten Kozielski przekręcił nawet dziadów z pzpn ehh..
STACH PL napisał(a):Dariusz Kozielski zrezygnował z funkcji prezesa Odry.....w końcu
http://www.90minut.pl/news/148/news1488 ... -Odry.html
Nie stracił jednak miejsca w zarządzie klubu. Pełni w nim jednak tylko rolę szeregowego członka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników