Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
patrios91 napisał(a):W tym tygodniu mialo podpisac kontrakty trzech nowych pilkarzy...
Adam1906 napisał(a):patrios91 napisał(a):W tym tygodniu mialo podpisac kontrakty trzech nowych pilkarzy...
No nie, patrios, daj im szansęW końcu mają jeszcze... 2 godz. i 48 min.
August napisał(a):Adam1906 napisał(a):patrios91 napisał(a):W tym tygodniu mialo podpisac kontrakty trzech nowych pilkarzy...
No nie, patrios, daj im szansęW końcu mają jeszcze... 2 godz. i 48 min.
No i nie zdążyli. Chyba, że klub trzyma sprawę w tajemnicy
PawełK napisał(a):Z Cabajem jest taki problem, że potrafi wyciągnąć piłkę niemożliwą, a zaraz wpuszcza trzy szmaty i po meczu. Gdyby był solidny to by grał gdzieś indziej, poza tym jego wymagania finansowe są pewnie wygórowane i nie do przyjęcia dla np. Zagłębia.
August napisał(a):Temat bramkarzy chyba jest zamknięty bo jeśli wierzyć doniesieniom z oficjalnej to kontrakt podpisze Melon. Mnie natomiast cały czas chodzi rozgrywający po głowie.
August napisał(a):Temat bramkarzy chyba jest zamknięty bo jeśli wierzyć doniesieniom z oficjalnej to kontrakt podpisze Melon. Mnie natomiast cały czas chodzi rozgrywający po głowie.
patrios91 napisał(a):Trojka nowych to pewnie Melon,Zoltkowski i Jeremicz...na rozgrywajacego nie starczylo pomyslu,miejsca ani czasu.
PawełK napisał(a):Większość nowych zawodników po podpisaniu kontraktu mówi, że gramy o awans, więc jak to jest w końcu bo ponoć nie jest to priorytet...
Fragment wypowiedzi Żółtowskiego dla strony oficjalnej:
"- Zagłębie Sosnowiec zawsze kojarzyłem z doświadczonymi i ogranymi w lidze zawodnikami. Aktualnie zostały zrobione duże roszady, mam nadzieję, że nowi piłkarze dadzą dobrą jakość tej drużynie. Myślę, że transfery zostały zrobione z głową, gdyż wiemy o co gramy, o awans..."
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników