Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez adamos_6 2011-02-10, 8:15 pm

RADOSKU napisał(a):ADRIAN MAREK odchodzi!!! W koncu ten palant nie bedzie gral w Zaglebiu najwieksza lajza i oferma,patalach i sierota poprostu ofiara losu i niemota wspolczuje Odrze ze prawdopodobnie wezmie tego dupka a moze bedzie tam trawe kosil i linie rysowal jesli wogole umie to robic. Marek ty DUPKU!! Spierd... z naszego ZAGLEBIA

a poza tym dobrze siÄ™ czujesz...?
adamos_6

Postprzez RADOSKU 2011-02-10, 8:30 pm

widze ze znalezli sie obroncy Adriana Marka co razem na piwko chodzicie przed meczem? tez jestescie daremni jak on jeszcze nie dawno wszyscy chcieli aby cala druzyne wywalic za gre itp marek okazuje sie super zawodnikiem ktos pisze ze rozegral 120 spotkan i strzeli 5 goli a moze napisze ile samobujow strzeli ile karniakow zrobil i ile razy zawali bramki tego chyba kilka razy jest wiecej on z calej obrony najwiecej zwalil wszystkiego ten wasz zajebisty gracz idzcie razem z nim do odry i mu kibicujcie a wy pewnie siedzicie z dziadkami pod kryta i wielkie kibice i jestescie na 5 meczach w sezonie smieszne ludziki
RADOSKU

Postprzez RADOSKU 2011-02-10, 8:35 pm

Adam1906 napisał(a):
RADOSKU napisał(a):ADRIAN MAREK odchodzi!!! W koncu ten palant nie bedzie gral w Zaglebiu najwieksza lajza i oferma,patalach i sierota poprostu ofiara losu i niemota wspolczuje Odrze ze prawdopodobnie wezmie tego dupka a moze bedzie tam trawe kosil i linie rysowal jesli wogole umie to robic. Marek ty DUPKU!! Spierd... z naszego ZAGLEBIA

Prostaku :!: A ile ty qrwa masz lat, że śmiesz obrażać piłkarza Zagłębia oraz twierdzić, że ma "spier...ć" ? Człowiek, który zagrał w barwach Zagłębia Sosnowiec 120 meczy i zdobył dla naszych barw 5 goli nie jest dupkiem :!: :twisted:

prostak to cie zrobil i chyba jestes spokrewnionym z tym kolesiem napisz moze lepiej ile bramek zawalil ile samobujow strzelil i ile karniakow zrobil jak ale co ty mozesz wiedziec jak ogladasz tylko zdjecia z meczu
RADOSKU

Postprzez RADOSKU 2011-02-10, 8:38 pm

adamos_6 napisał(a):

dobrz sie czuje tylko ten koles juz dawno powinien odejsc bo jego gra to zero i nic wiecej
RADOSKU

Postprzez RADOSKU 2011-02-10, 8:39 pm

maniek-75-75 napisał(a):

proszę Moderatora o nagrodę dla tego usera .. forum jakiś poziom powinno trzymać

a moze MODERATOR rozumie o czym pisze a raczej o kim :)

Ostrzeżenie pierwsze i ostatnie. Masz jakiś problem, to porozmawiaj o nim z Markiem. Jeszcze jeden taki post, jak któryś z powyższych i wylatujesz z forum //django
RADOSKU

Postprzez adamos_6 2011-02-10, 8:49 pm

RADOSKU napisał(a):
adamos_6 napisał(a):

dobrz sie czuje tylko ten koles juz dawno powinien odejsc bo jego gra to zero i nic wiecej

jeśli uważasz że powinien dawno odejść, to trzeba było to właśnie napisać...
ja uważam że pod względem sportowym stracił dwa ostatnie lata, ale jako wychowanka darzę go szacunkiem
adamos_6

Postprzez Adamek182 2011-02-12, 1:23 am

I to wielkim. Gość dwa ostatnie lata ma w plecy-prawda,ale umiejętności do gry ma..Talent ma..jedyne czego brakuje to gość który nim pokieruje. Ktoś kto podpowie co i jak ,ale i gość który przyje..e w ryj jak jakąś głupote strzeli. Dla mnie powinien zostac.
Adamek182

Postprzez Adamek182 2011-02-12, 1:23 am

Aha,i siedze na krytej. :brawo:
Adamek182

Postprzez August 2011-02-12, 9:18 am

Dziś trudno jednoznacznie stwierdzić, ale nie można wkluczyć tego, ze największą krzywdę Markowi zrobił Szatan dając za niego cenę zaporową. Byc może przejście do lepszego klubu zrobiłoby Markowi dobrze. Z tego, co do mnie dociera widzę, że pradopodobną przyczyna rozstania nie są sprawy sprawy sportowe. Ale też sporo racji ma kolega Adamek p[isząc, że nie ma (dla mnie w klubie) nikogo, kto mógłby najpierw Markowi spróbowac pomóc. Zwłaszcza, że jest wychowankiem klubu.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez RUDI 2011-02-12, 11:43 am

No i po co nam nowy stadion,nie można by było odróżnić dobrych kibiców (siedzą na otwartej) i złych (siedzą na krytej) :-)
> O KIBICOWANIU WIEM NIEWIELE <
RUDI

Postprzez maniek-75-75 2011-02-12, 8:34 pm

ja siedze na krytej z racji tego że mam swoje lata + najczęściej przychodzę z młodą .. więc jestem zły :p
maniek-75-75

Postprzez MiChAs089 2011-02-12, 10:47 pm

Niech złożą oferte Żurawskiemu skoro chce po tym sezonie kończyć kariere u nas jeszcze by sie przydał .
MiChAs089

Postprzez Adam1906 2011-02-13, 12:19 pm

(...) W przyszłym tygodniu nasz klub ma wzmocnić kolejnych 3 piłkarzy.
http://www.zaglebie.sosnowiec.pl/5589,1 ... iosna.html

Ciekawy jestem, jakie nazwiska wchodzÄ… w grÄ™ ? ... ;-)
Adam1906

Postprzez STACH PL 2011-02-13, 12:59 pm

Adam1906 napisał(a):(...) W przyszłym tygodniu nasz klub ma wzmocnić kolejnych 3 piłkarzy.

Rozumiem że są to piłkarze o określonej klasie których już nie trzeba testować jak od razu mają nas wzmocnić.
STACH PL

Postprzez August 2011-02-13, 3:12 pm

Adam1906 napisał(a):(...) W przyszłym tygodniu nasz klub ma wzmocnić kolejnych 3 piłkarzy.

Może Onyszko, Świerczewski i Bąk się namyślili i dali odpowiedź :lol:
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników