maminsynki z ZagOłembia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

...

Postprzez Krawiec 2003-11-10, 12:23 am

Bankier, to nie jest istotne czy byłem w samochodzie czy nie. Anonimy trza piętnować i nie brać na ich poważnie - dlatego się odezwałem.

AG jeśli jesteś taki kozak żeby do mnie startowac, to nie rozumiem czemu wcześniej się nie podpisałeś. Czy to wymaga jakiejś większej odwagi ???
Krawiec

Postprzez WOJTEK 2003-11-10, 12:31 am

bankier napisał(a):to nie był kierowca! :D
rzecz druga - AG zawsze sie podpisywałeś w postach a tu nagle robisz z siebie wielkiego anonima! nieco dziwne! do tego jeszcze zaczynasz grozić - a to podchodzi już pod pewne paragrafy.... :? i chyba nie przystoi wypowiadac takich słów pod adresem innego kibica Zagłebia!!!

ps. krawiec - najlepiej bedzie jak w tym temacie juz nic nie napiszesz! (nie byłeś w samochodzie....)

relacja władka jest tu w 100% zgodna z prawdą!

i proponuję zamknąć ten temat!!! było - minęło!!!
ALE TY PIERDOLISZ KOLEŚ.PROPONUJĘ CI PARAGRAF 190 ARTYKUŁ 1.ALE NIE POLECAM.ŚWIADKÓW NIE MASZ,PRZEWÓD TRWA DŁUGO I PRZEGRASZ.POZA TYM MUSISZ ZŁOŻYĆ ZAWIADOMIENIE NA POLICJI A TEJ PRZECIEŻ NIE LUBISZ.PRAWDA?POZA TYM NIEZŁEGO BŁAZNA ROBISZ Z SIEBIE I TYLE.SZKODA,ŻE KIBOLE CHROBREGO CI NIE NAJEBALI.WTEDY BYŚ ZAWSZE PIERWSZY LECIAŁ DO KLATECZKI.ALE WIEDZ,ŻE TAM TEŻ JESTEŚ NIEPOŻĄDANY.PO PROSTU SIĘ WSTYDZISZ I TYLE,PRAWNIKU.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Kamilsts 2003-11-10, 12:39 am

Ale się tu dzieje !!!
Wygraliśmy i to się liczy chciałbym oczywiście aby Zagłębie grało dobrą piłkę ale teraz to trzeba dograć tą rundę do końca i czekać na zmianę w rundzie wiosennej.
Co do sędziego to pewnie miał wyrzuty sumienia po tym jak wydrukował mecz w Zielonej i postanowił oczyśćić się z grzechu i dać pkt Zagłębiu dla rewanżu :-) .
A co do tego tematu to szkoda cokolwiek pisać !
Wielcy kibice z Głogowa jesteście żałośni wypisując takie posty.
Kamilsts

Postprzez bankier 2003-11-10, 9:35 am

WOJTEK:

ZIEWAM.....

I JAK JUŻ TU KTOŚ NAPISAŁ - NIE TY JESTEŚ OD TEGO ABY MÓWIC KTO GDZIE BĘDZIE SIEDZIAŁ I CO BĘDZIE ROBIŁ!!! zjazd.....
bankier

Postprzez WOJTEK 2003-11-10, 9:40 am

bankier napisał(a):WOJTEK:

ZIEWAM.....

I JAK JUŻ TU KTOŚ NAPISAŁ - NIE TY JESTEŚ OD TEGO ABY MÓWIC KTO GDZIE BĘDZIE SIEDZIAŁ I CO BĘDZIE ROBIŁ!!! zjazd.....
POWIESZ MI TO W OCZY ???POZA TYM BRAK CI ORYGINALNOŚCI.KTOŚ JUŻ PIERWSZY PISAŁ,ŻE ZIEWA Z POWODU TWOICH WPISÓW.NA PRAWDĘ ROZUMIEM AMSTATA.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Uwielbianyprzezwszystkich 2003-11-10, 9:48 am

BANKIER SZKODA SŁÓW. KIEDY ZGŁASZASZ SIĘ DO PROKURATURY ????
Uwielbianyprzezwszystkich
Adventure Group

Postprzez WOJTEK 2003-11-10, 9:51 am

MYŚLĘ,ŻE CZAS ZAKOŃCZYĆ TEN TEMAT.NIC NOWEGO JUZ NIE WNIESIEMY A JEST TYLKO KŁÓTNIA.PROSZĘ KOGOŚ O ZAMKNIĘCIE TEGO TEMATU.
WOJTEK
Adventure Group

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna