maminsynki z ZagOłembia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez WOJTEK 2003-11-09, 2:52 pm

CzArNe*KoRoNkOvE napisał(a):A ja nie byłam na meczu ale tez sie odezwe a co!
Co do byca neutralnym kibicem..hm kazdy ma prawo do wlasnych wyborow i decyzji! KURDE JAK WY MOZECIE SIE WYZYWAC I WY WSZYSCY JESTESCIE JEDNYM ZAGŁĘBIEM - KIBICAMI...WOJTEK CZY TY MUSISZ PRZEWAZNIE PATRZEC TAK KRZYWYM OKIEM JA CIE NIE ZNAM EJSTEM WOBEC CIEBIE NEUTRALNA ALE ZAUWAZYLAM ZE BARDZO CZESTO ATAKUJESZ PIKNIKOW..PRZESZKADZA CI COS W NICH???
NIE WIEM MOZE DLA CIEBIE PIKNIK TO NIE KIBIC...NIE ROZUMIEM CIE PORPOSTU NAJPIERW ATAK NA KRAWCA TERAZ BANKIER...
ZAUWAZ ZE NIEWSZYSCY SA "WOJTKAMI" I RAJCUJA ICH KLATKI I ESKORTA POLICJI... LUBISZ TO OK... WIEM EJST WIELE TAKICH OSOB... ALE EJZELI KTOS MA INNY POGLAD NA WYJZADY TO POZOSTAW TO W JEGO MNIEMANIU A TO ZE KTOS SOBIE CICHO I SPOKOJNIE SIEDZI NIE ZNACZY ZE NIE EJST KIBICEM ZAGŁĘBIA...
POZDRO I SORRY ZA PODNIOSLY TON ALE INTERSUJA MNIE ODPOWIEDZI NA TE PYTANIA...

PS ZASTANOWCIE SIE WYZYWAJAC SIE NAD WZAJEM W KONCU ŁĄCZY NAS WSYZTSKICH EJDNO ZAGŁEBIE!!!
POZDRAWIAM CIĘ MIŁA I UROCZA KOBIETKO.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Gość 2003-11-09, 3:12 pm

bankier napisał(a):a od kogo słyszałeś taki tekst???

JA słyszałem jak koleś z policji ( dowódca grupy prewencji ) widząc jak idą ze skody na sektor powiedział "zostawcie ich to są neutralni kibice" - w tym czasie byliśmy spisywani przez pały. pewnie na bytomiu też siedziałeś w sektorze poloni bo klatka dla kibiców przyjezdnych się nie podobała i trzebaw normalnych warunkach mecz obejrzeć bo w klatce się nie da przecież tam zawsze siedza zwierzeta - nieprawdaz
Gość

Postprzez WOJTEK 2003-11-09, 3:16 pm

Anonymous napisał(a):

JA słyszałem jak koleś z policji ( dowódca grupy prewencji ) widząc jak idą ze skody na sektor powiedział "zostawcie ich to są neutralni kibice" - w tym czasie byliśmy spisywani przez pały. pewnie na bytomiu też siedziałeś w sektorze poloni bo klatka dla kibiców przyjezdnych się nie podobała i trzebaw normalnych warunkach mecz obejrzeć bo w klatce się nie da przecież tam zawsze siedza zwierzeta - nieprawdaz
NAPISZ KIM JESTEŚ.OK?
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez bankier 2003-11-09, 3:27 pm

1/ na polonii bytom w tym sezonie nie byłem (wakacje)
2/ byłem na rozwoju (gdzie również stałem po stronie kibiców gospodarzy robiąc zdjęcia kibocom Zagłebia)
3/ wrocek - jak prawie wszyscy zostałem spisany przed wejściem na sektor!
4/ opole - zajebista zabawa na sektorze!
5/ głogów - siedzieliśmy na krytej (i to jest nasza wina - powinniśmy kogoś za to przeprosić)??? a co do policji - każdy sposób jest dobry aby się jej pozbyć!
bankier

Postprzez Gość 2003-11-09, 3:55 pm

bankier napisał(a):1/ na polonii bytom w tym sezonie nie byłem (wakacje)
2/ byłem na rozwoju (gdzie również stałem po stronie kibiców gospodarzy robiąc zdjęcia kibocom Zagłebia)
3/ wrocek - jak prawie wszyscy zostałem spisany przed wejściem na sektor!
4/ opole - zajebista zabawa na sektorze!
5/ głogów - siedzieliśmy na krytej (i to jest nasza wina - powinniśmy kogoś za to przeprosić)??? a co do policji - każdy sposób jest dobry aby się jej pozbyć!

Nastepnym razem w celu pozbycia sie policji polecam zakup miejscowych szalikow i wmawianie policji ze jestes kibicem miejscowych jak juz zaparkujesz samochod w miejscu dla kibicow przyjezdnych.
Bo przeciez mogles wysiasc pod kasa chrobrego i wejsc na stadion tamtedy ale pewnie strach o samochod nie pozwolil bo lepiej jak pilnuje policja. HAHAHAHAHAHAHa
Gość

Postprzez bankier 2003-11-09, 4:25 pm

nie chce mi się z toba gadać....

ps. proponuje abys podpisal sie pod tym co piszesz....
bankier

Postprzez DaMi 2003-11-09, 4:33 pm

Bankier a jak by Cię wykminili " chuligani " Chrobrego to co byś powiedział ??? Jestem neutralnym kibicem ?!
DaMi

Postprzez Władek 2003-11-09, 5:01 pm

Kilka słów wyjaśnienia: To ja walnąłem pałom że jesteśmy z Tarnowskich Gór - na takich numerach przyjechaliśmy. Tekst łyknęli ku mojemu zadowoleniu. Bo raz byłem w klatce w Bełchatowie i bardzo tego żałuję - eskortowano nas i trzymano przed stadionem tak długo że kiedy wszedłem mecz już trwał, musiałem zostawić pasek w depozycie, klatka była jak w zoo - nie wiele było z niej widać a po meczu musiałem tkwić w tej klatce ok godziny. Od tego czasu staram się "wymknąć" policji na różne sposoby. Raz się udaje, raz nie. Następnym razem przed Bełchatowem posunąłem pałom że nie na mecz jadę tylko do znajomego proboszcza - uwierzyli, ostatnio przed Wrocławiem że na uczelnię - nie udało się. I nie pouczajcie nikogo jak powinien się zachowywać - liczy się przede wszystkim to że bez względu na odległość i pogodę jeździmy na każdy prawie mecz - neutralnemu kibicowi wystarczy wynik w internecie. I jeszcze jedno - przed kibicami z Głogowa nie strugałbym neutralnego - zresztą tego nie robiłem. Co to zresztą za porównanie - chyba nie muszę tłumaczyć jaka jest różnica między kibicami przeciwnych drużyn a policją?

PS. Bankier - dzięki za pozdrowienia (szpetny dziś zdycha w wyrze bo mu bebechy siadły :lol: :lol: :lol: )
Władek

Postprzez kobialka 2003-11-09, 9:04 pm

ehhh...jak czytam wpisy kibicow glogowskich to az zal za serce sciska z kilku powodow...
1. analfabetyznm wtorny...panowie uczyc sie trzeba..
2. chamstwo...ponizanie i debilizm.....z tym jzu nic sie nie da zrobic...
3 kurwy i chamy to moze sa wburdelu i gdzies tam...a w Sosnowcu mieszkaja ludzie...obrazac to sobie znajomych mozecie...
4.poza tym wyladowywanie sie na naszych pilakzrach to chamstwo....macie cos do kogos? to przyjrzyjcie sie swoim pilakzraom...nikt nie jest bez winy..
5. odgrazanie sie ze nam wjeb...i takie tam jest dziecinne i smieszne...
6. poza tym nie stac was na to by pokonac tyle km by kibicowac swpojemu klubowi....podobno to wasza duma i chwala???? wy sie nazywacie kibicami???????? heheheehe smieszne.....
7. ehhh temat kupowania sedziow tez juz nudzi...ale jak to mowia zlej baletnicy....znacie to???
aa tak przy oakzji dla podsumowania....pozdrawiam wszytskich tych, co byli na meczu.....wymarzli, ale wytrwali.....dziekuje chlopakom, ktorzy zdobyli dla nas 3 pkt....Trenerze:))))
pozdrofka....
kobialka

Postprzez Tomaszek 2003-11-09, 10:42 pm

WOJTEK napisał(a):JA BYŁEM NA MECZU Z SOYEREM I LUKASEM.

i Tomaszkiem 8)
Tomaszek
Żółta kartka

Postprzez CzArNe*KoRoNkOvE 2003-11-09, 10:45 pm

Dziekuje za pozdroowki;]
Mam nadzieje ze nie bierzesz moich slow jako wyrazu jakiejs antypatii...Tylko ja naprawd nie toleruje raczje wyzywania swoich ziomkow!;] Hyhy a bojowo nastawiona dusza to zakrecona dusza;]]
Mam nadzieje ze zrozumiales moje slowa;]]

DZIELI NAS WIELE .... ŁĄCZY JEDNO ZAGŁĘBIE!!!!
CzArNe*KoRoNkOvE

Postprzez Krawiec 2003-11-09, 10:58 pm

Anonymous napisał(a):

A ja słyszałem od kolesi z policji , którzy was spisywali "... ci kolesie z Zagłębia, których spisywaliśmy to pedały " :wink:

Takie anonimowe pisanie to plotkarstwo i tyle ! Żebyśmy się dobrze zrozumieli , anonimowo to mozna napisac, że ci gliniarze to tak naprawdę darkqueen, a spisywali was bo cośtam cośtam.

Chyba kibic z TG wszystko wyjaśnił !?
Ostatnio edytowano 2003-11-09, 11:14 pm przez Krawiec, łącznie edytowano 1 raz
Krawiec

Postprzez Uwielbianyprzezwszystkich 2003-11-09, 11:12 pm

Krawiec napisał(a):
Anonymous napisał(a):

A ja słyszałem od kolesi z policji , którzy was spisywali "... ci kolesie z Zagłębia, których spisywaliśmy to pedały " :wink:

Takie anonimowe pisanie to plotkarstwo i tyle !

To ja pisałem a jak nie byłeś to przetań pierdolić. A za tych pedałów zarobisz w ryja cwaniaku.
I ten koleś bankier dobrze wie ze to prawda poczytaj troche wyzej wpis ich kierowcy ze skody.
Uwielbianyprzezwszystkich
Adventure Group

...

Postprzez Krawiec 2003-11-09, 11:28 pm

Chyba nie zakumałeś koleś , chodziło mi tylko żeby kibice Zagłębia wypowiadali się z otwarta przyłbicą czyli byli odpowiedzialni za swije słowa . Anonimowo to można wiele rzeczy naopowiadać i oczernic ludzi . Można np powiedzieć że ktośtam powiedział, że jesteś pedałem. To jest czyste plotkarstow . Jkbys sie odrazu podpisał to nie byłoby problemu . A tak moznaby pomyslec ,ze np kibic Głogowa się podszywa i sieje zamet wśród nas.

Ale jesli jesteś niekumaty i sadzisz że ja obraziłem ciebie piszac do anonima o rzekomej rozmowie gliniarzy ( buźka z przymróżonym oczkiem) to wiesz gdzie jestem, żółwiu starszy.
Krawiec

Postprzez bankier 2003-11-09, 11:57 pm

to nie był kierowca! :D
rzecz druga - AG zawsze sie podpisywałeś w postach a tu nagle robisz z siebie wielkiego anonima! nieco dziwne! do tego jeszcze zaczynasz grozić - a to podchodzi już pod pewne paragrafy.... :? i chyba nie przystoi wypowiadac takich słów pod adresem innego kibica Zagłebia!!!

ps. krawiec - najlepiej bedzie jak w tym temacie juz nic nie napiszesz! (nie byłeś w samochodzie....)

relacja władka jest tu w 100% zgodna z prawdą!

i proponuję zamknąć ten temat!!! było - minęło!!!
bankier

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna