http://bydgoszcz.gazeta.pl/bydgoszcz/1, ... locku.html
PS. Włascicielem Zywca jest Kulczyk.Mowi sie ze teraz ma dac kase na dogranie sezonu , awans i transfery a pozniej juz normalnie wszystko przejac.
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
kiboll napisał(a): Włascicielem Zywca jest Kulczyk
Adam1906 napisał(a):August, zauważ, że 80% postów kibolla jest związanych tylko i wyłącznie z Zetką. Chłopak żyje Zawiszą i najwidoczniej dlatego tak się podnieca tym Kulczykiem
Adam1906 napisał(a):August, zauważ, że 80% postów kibolla jest związanych tylko i wyłącznie z Zetką. Chłopak żyje Zawiszą i najwidoczniej dlatego tak się podnieca tym Kulczykiem
kiboll napisał(a):To nie tak do konca.Wczesniej mieszkałem w Sosnowcu i jak wiekszosc smigalem na mecze Zagłębia.Zycie teraz ułozyło sie tak a nie inaczej ze jestem cały czas w kujawsko pomorskim.
Sponsorem Miedzi Legnica został Andrzej Dadełło, założyciel i główny akcjonariusz grupy kapitałowej wrocławskiej firmy DSA Financial Group SA.
O tajemniczym sponsorze II-ligowego klubu piłkarskiego z Legnicy mówiło się od pół roku. Dopiero dziś na specjalnej konferencji prasowej we Wrocławiu ujawniono kto nim jest. To wrocławski biznesmen Andrzej Dadełło, twórca międzynarodowej firmy DSA Financial Group SA. Specjalizująca się na rynku usług finansowo-prawnych, doradztwa inwestycyjnego, obrotem i windykacją wierzytelności. W skład grupy DSA wchodzą także spółki działające na rynku nieruchomości komercyjnych oraz sklepy internetowe.
Szczegóły warunków sponsorowania Miedzi Legnica poznamy na kolejnej konferencji prasowej, która dziś po południu odbędzie się w Legnicy. Wiadomo na pewno, że klub przekształci się ze stowarzyszenia w sportową spółkę akcyjną i Dadełło ma być większościowym udziałowcem. Celem Miedzi w tym sezonie jest awans do I ligi.
http://www.90minut.pl/news/145/news1456 ... iedzi.html
django napisał(a):Sponsorem Miedzi Legnica został Andrzej Dadełło, założyciel i główny akcjonariusz grupy kapitałowej wrocławskiej firmy DSA Financial Group SA.
Uff.. Ulżyło mi, bo już się bałem, że tajemniczym sponsorem Miedzi okaże się Kozielski.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników